Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttyVin
aktív tag
válasz
üzenetére
Na, beszereztem - mint a driverekből is kiderült a meglehetősen régóta gyártásban lévő - Xonar DGX-et.
A W10-es rendszer nem ismerte fel, így először a mellékelt CD-ről kerestettem a drivereket, ami W7-ig volt csak meg.
Alapból semmilyen szoftvert nem találtam hozzá a lemezen.
Sikerült installálni és ment is a hang, bár először a PVR felületének beállításaival nem sikerült összehozni, de aztán minden a helyére került.
VISZONT az Asus honlapjáról leöltött W10-es frissítés hazavágta a hangot (vagy csak nem tudtam beállítani). Azzal települt egy saját kezelőszoftver is, de nem mentem vele semmire.
Így visszatértem a saját CD-re, végülis a cél nem a különféle hanghatások állítgatása, hanem, hogy a rendszer működjön stabilan.
Amúgy hangcsúszást tényleg nem tapasztaltam és talán valamivel gyorsult is a rendszer, hogy egy külön eszköz "felel" az audióért.... (Különben a TV-tuner mp4-es felvételkor sem megy 5-10 %-os rendszerterhelés fölé, tehát eddig sem ez volt a gond, hanem inkább tényleg a kártya "lassúsga").
Ami viszont érdekes, hogy a TV-tuner szolgáltatott kép/felvétel is mintha kissé változott volna (sötétebb, kontrasztosabb árnyalatok), de ezt még tesztelem.
Összeségében, valóban előbb kellett volna meglépni ezt a dolgot, sok bosszankodástól megkíméltem volna magam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Tőzsde és gazdaság
- TP-LINK routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi