- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen széket vegyek?
- Egérpad topik
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfo7
senior tag
válasz
#65675776 #9171 üzenetére
Az Ultimate és tudtommal az Enterprise azok, amelyek alatt lehet virtuális XP-t futtatni. Ez mindenkinek jó, akinek olyan hardverei vannak (pl. szkenner, printer, stb.), amelyek hibátlanul működnek, de a gyártó már nem fejlesztett hozzájuk win7-es vagy újabb drivert.
Ezért szerintem van értelme az Ultimate használatának. Persze aki warezből szerzi be, magára vessen.
-
JONAS77
aktív tag
válasz
#65675776 #9169 üzenetére
És az fontos milyen sorrendben rakod fel, először a driver majd a másik? Nem értem a kérdésed, hogy minek az ultimate? Erre mit kellene válaszolni? Nem is ez volt a kérdésem! Egyébként kimerítő választ kaptam, mert ezt én is tudtam, hogy 64 bit alá, csak 64 bitest lehet tenni.
-
katt777
félisten
válasz
#65675776 #9125 üzenetére
Az ilyen "service"-eket ki szoktam kapcsolni, kézi indításra téve vagy letiltva, attól függően, szükség van-e rá. De meg is nézem most, hogy nem működik a WMC, mi a helyzet PVR2-vel.
Lehet, hogy PVR/codec frissítés miatt nem megy egyébként a WMC? Mert az elég szép "szolgáltatása" a windowsnak, hogy sosem közli azonosíthatóan, mi a hiba, és ha valamit megközelítőleg mégis, az sosem. -
katt777
félisten
válasz
#65675776 #9118 üzenetére
Nekem sincs hackelve a gépem, egyik konfig sem volt, amelyben megfordult a kártya, sem XP-n, sem W7-en, ráadásul BÁRMILYEN hiba esetén az első dolgom szűz rendszeren tesztelni. Ha tudsz működő verziót, amely nem akad ki, ha visszatekerem (vagy előre) TV2 és RTLK .ts fájlnál, megköszönöm, de nekem a PxDVR3200 létezésétől fogva mindegyik driverrel és szofttal fennállt az említett hiba. Lehet hardveres probléma a kártyával? Csak akkor WMC meg miért (volt) normális?
-
Bozek
nagyúr
válasz
#65675776 #9118 üzenetére
Akkor én is, mert soha semmi gondom nem volt a PxDVR3200H-val. PVR2, SmartDVB és Homesys is tökéletesen működik. Bár az utóbbinál a kódolt adók felvétele nem a legjobb, a VideoRedo-s "javítás" után nincs hang. Viszont ha a felvett TS-t konvertálom Freemake-el, akkor meg minden okés.
-
katt777
félisten
válasz
#65675776 #9106 üzenetére
Mondjuk semmit, csak, ha külön fölveszem (wmc aut rögzít). CSakhogy a .ts fájlok visszajátszását illetően a PVR2 is hulladék, WMC-felvétellel meg nincs ilyen probléma, és mondjuk az sem mindegy, hogy a PVR2 .ts felvételekkel kilóra kidobál a videó szerkesztő (TV2, RTLK) , a wmv fájlokat meg simán megkajálja.
Miért lenne hulladék a WMC? Eddig rendben működött, amúgy meg külön kértem, hogy az ilyen jellegű válaszokat mellőzzétek. -
katt777
félisten
válasz
#65675776 #9027 üzenetére
Akkor nem tudom nézni a műsort.
De akkor ez milyen néma mód? Ha elnémítom, van kép.
Most az az érzésem, valami nagyon elkerülte a figyelmemet az elmúlt pár évben.
Ja, hardveres módban használom a karit, hogy az és a VGA dolgozzon, de a CPU a (nagyon) gyenge pont a rendszeremben. -
flash-
veterán
válasz
#65675776 #8992 üzenetére
oks csak gondoltam megkérdezem.
driver mellé pedig elég ezt feltenni hogy tudjak tv-zni,felvenni,jol mondaom?:
Latest WinFast PVR2 provides you the most feature-rich video/audio entertainment.
2.0.3.48
( 10/15/2012 )még valami:tv adás nézés esetén csak akkor lesz hang ha a pci-os hangkártyámat összekötöm az eszközzel a szükre cd kábellel?
és pontosan emelett miylen beállitásokat kell eszközölni a windowsban hogy legyen hang? -
flash-
veterán
válasz
#65675776 #8951 üzenetére
"A simához (BT878A chipes) nincs x64 driver. És nem is lesz. Az Expert-hez és Global-hoz van, de az meg bugos. És egyébként sem jó a simához."
mármint bugos az expert és a global win 7 x64 alatt?
akkor nem ajánlott megvenni?nekem csak tv nézésre kellene..akkor milyen tv tunert vegyek használtan amihez van távirányító, jól megy win7 x64 alatt és analóg(coax)?
csak tv nézésre kell!
-
katt777
félisten
válasz
#65675776 #8925 üzenetére
Skype-ot nem használom, amióta azon át jön(né)nek a vírusok ellenőrizetlenül a gépemre. Amúgy sem tartom túl felhasználóbarátnak, hogy 2 csatlakozás között elfelejti a jelszavamat, és vagy 30 tagú kódot kell fél óráig variálnom, mire hajlandó elfogadni. ANno viszont nem emléxem, hogy gondot okozott volna, amikor még régebben használtam.
murphy27: Nálam is volt probléma anno újabb verziókkal és a "kompatibilitással". Nem tudom, hol és milyen beállításokat tárol a PVR2, de hiába irtottam ki mindent, az újabb verzió kizárólag akkor működött, amikor tiszta rendszerre telepítettem.
qwertly: Nem csináltál valami rendszerpucolást? Ez különösen akkor tud hibát okozni, ha újra kell indítani a gépet egy telepítéshez, közben meg aut. lefut, vagy a user futtatja rutinból. Nekem is van pár progim, amelyeket mindenféle pucolásból ki kell zárni, de az általam használt pucolók a tunerrel nem okoztak gondot. Ha telepítés után egyébként OK, én a fentire v. win hibára gyanakodnék.
-
katt777
félisten
válasz
#65675776 #8921 üzenetére
Kösz az infót.
ASUS-t ismerem, minden lapjánál lehet állítani, hogy a 2-3. PCI-EX16 slot milyen sebességen menjen (pl. ha leszabályozod az egyiket, vagy éppen a 4X slotot, ha van olyan, használható lesz egy PCI-EX1 mert osztoznak a sávokon, szóval azzal nem lesz gondom, ha ilyen lap lesz.
iPonból gondoltam géphez valókat rendelni, de eltűnt a DTV Pro HD, és Árgép sem találta másutt.
Jó nekem a gépre mentve, azért van benne vinyó. -
válasz
#65675776 #8914 üzenetére
Tegnapelőtt sikerült (bekapcsolás után kilőttem az aláírás ellenőrzést [ami sajnos nem végleges]),
TV-t is néztem vele, jó képe volt, de a tegnapi bekapcsolás után ismét nem ismerte fel a rendszer a kártyát.
Próbáltam parancssorból véglegesen kikapcsolni, de újraindítás után ugyanúgy nem töltötte be a kártyához a már feltelepített WHQL drivert. Valószínűleg nálam van valami gebasz (pl. registry). Holnap adok neki egy újabb lehetőséget, ha úgy sem sikerül, akkor felteszem a polcra.
Nagyon szépen köszönöm az eddig segítséget neked és bzoley-nak is.
-
válasz
#65675776 #8910 üzenetére
Ezzel is próbálkoztam már, de hiába, a kis felkiáltójel ott maradt az eszközkezelőben, aztán újraindítás után ismét csak multimédiás videóvezérlőként látszik (ilyenkor az Aida64 Harmonics (Conexant) CX23885 Video Capture-ként látja).
Kipróbálom egy másik gépben is a kártyát, aztán ha ott működik, akkor lehetséges, hogy megpróbálkozom egy Win újratelepítéssel.
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #8910 üzenetére
Egy pillanatra felmerült ennek a lehetősége, de gyorsan elvetettem, mert hülyeségnek tartottam, hogy non-whql driver legyen kinn. Azt csak most nézem, hogy oda is van írva(reggel még a kávés bögrémet sem nagyon látom). Így persze más a helyzet, viszont ennek telepítéskor is fel kellett tűnnie.
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #8886 üzenetére
Nyagyjából annyi, hogy eltűnnek a textúrák, egyes részeken az ablak keret csak sima fekete. Átméretezéssel azért csak sikerült előcsalnom. Win8 óta - de ez még akármitől is lehet - a beállítás ablak teljes területe tud teljesen szétesni, néha mintha belefagyna dolgokba, hosszasan gondolkodik. Utoljára az epg frissítésekor maradt úgy minden, feladatkezelővel sem tudtam lelőni, mert még az is a háttérben maradt, ami azért nem jellemző. Cursor meg sehol. Aztán nagy nehezen magához tért.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
#65675776 #8823 üzenetére
Hello
Felraktam a vistát, azzal megy rendesen.
Hiába öreg lap, nincsenek 7 eshez driverei.Más :
A discovery csatorna, de más is. 16:9 ben jön analóg jel esetén, ami ugye 4:3 as.
Nincs fekete csík, hanem tojásfejüek az emberek.
Hogy lehetne ezt nézni a 4:3 as monitoron ?
Ablakos módban megtaláltam a megoldást, de teljes képernyőnél nem, elég macrás minden filmnél, csatornánál átkonfigurálni a monitor beállításait. -
Core2duo6600
veterán
válasz
#65675776 #8821 üzenetére
Igen, ha le van némítva akkor egyaltalán nincs hang.
Maximumra húztam fel.Amikor elindítom a felvételt lenémítja a master-t vagyis mindent, ugyanazt csinálja, mint ha megnyomnám a billentyüzeten a mute gombot.
És neki a CD audiót kellene lenémítania, ha ezt kézel megcsináltam, akkor volt helyén a hang, nem volt kettős hangzás, tulajdonképpen a felvett enyagot visszajátva szolt felvétel közben, valszeg ennek így kell lennie.Csak a Pvr 2 valahogy nem kezeli rendesen a hangdolgokat.
Emlékszem rá, hogy egy korábbi telepítésen ugyanezen a gépen, szintén win 7 alatt.
A pvr 2 ben az audio vezérlésénél ki lehetett válaszani a cd audiot, pci audiót és még egy pár dolgot. Pci -on nem volt hang, ha cd audiora volt téve akkor jól müködött, nem értem, hogy most miért nem lehet kiválasztani, amikor ugyanarról a cd ről lett a gép telepítve minden ugyanaz.(Az asus oldalán win 7 es hez nincs hangdriver, régi lap ez már. a Viszájét meg nem lehet feltelepíteni, ha jól emlékszem, akkor vistára sem lehetett, lehet hibás. )
-
Core2duo6600
veterán
válasz
#65675776 #8812 üzenetére
Szia !
A Win 7 alapdrivere van fent, akkor ki fogom próbálni, hogy felteszem a realtekest, asszem olyan van a lapon.
De az az érdekes, ha a felvétel elindítása után kézzel leveszem a némítást, akkor duplán jön a hang, vagyis az egyik késik a másikhoz képest.
Tudtommal ha a cd audió kábellel van összekötve azon csak egy hangfolyam van rajta.Érthetetlenül állók elötte, mert ilyet még nem tapasztaltam.
-
Core2duo6600
veterán
-
vfo7
senior tag
-
vfo7
senior tag
válasz
#65675776 #8713 üzenetére
Hát kellett nekünk a kapitalizmus ... :-( Mindig el kell dobni a régit, újra földolgozni, majd megint megvenni olyan pénzből, amit a bank ad kölcsön, amely a végén nem tudja behajtani, mert az adós a sokféle tartozása miatt fizetésképtelenné vált.
Ezt az autóiparban tervezett avultatásnak mondják, lehet, hogy a Leadtek-nél és más infocégeknél is megvan rá az adekvát szakkifejezés.
Csak kérdés, mi lesz ennek a vége?
-
barazd
csendes tag
válasz
#65675776 #8685 üzenetére
daa-raa: Nem csoda. Tényleg nem működik.
Ugyanis elírtam, tehát maradjunk sima PCI slotnál, E nélkül. Bocsi.
Szóval a kábelek nem törtek, nincs rajtuk semmi gyanús jel. A csatlakozók is jók. Az S-Video kábel kevesebb mint egy éves, azt én egyszer bedugtam, és a hiba jelentkezése után néhány próbálkozást leszámítva, se mozgatva, se ki/be húzva/dugva nem volt.
A norma alatt nem tudom mit értesz, ilyen lehetőséggel nem találkoztam a beállításoknál. Ha esetleg a videó szabványra gondolsz, akkor az jól van beállítva.
-
Neoka
aktív tag
válasz
#65675776 #8664 üzenetére
Köszi daa-raa!
Benned soha nem csalódok. Mindig is maximálisan segíteni próbálsz.
Vége félig az lett amit javasoltál:
1. 10 éves hangkártya kidob a gépből.
2. új berak (asus xonar)
3. átkötő kábel egyik végét levág, 3.5 mm-es jack ráforraszt.
4. PVR2 beállít.Így most van hang. igaz nem tudom pvr-ből szabályozni, de legalább megy.
Amúgy pvr2-t töröltem, és visszatattem, végre magyar lett, most már megjelenik a nyelválasztás is.
-
válasz
#65675776 #8588 üzenetére
Nekem alapból csak egyetlen eszközt lát.
Ha uninstallom a kártyát,akkor újraindítást kér,és utána ugyanúgy felrakja a microsoft drivert.
Leszedtem az eaglext drivert.Ha megnézem az eszközkezelő Add Legacy menüjében,akkor az inf-ekben egy rakás tunert mutat.Van köztük Global és Expert is.
Expertből vannak: Audio without BTSC,Audio,unused és FM..számokMint mondtam,nekem csak 1 eszközt akar telepíteni alapból és a PVR1-gyel az működik is.Lakótársamnak is ilyen kártyája van és neki jól működik PVR2-vel is,illetve az ő eszközkezelőjében is csak egyetlen tv2000 expert kártya van,nem három.
-
-
bpityusz
csendes tag
válasz
#65675776 #8502 üzenetére
Köszi a tippet, megtettem. Kibontva feltelepítettem, így a TSReader lát jelet. Érdekes módon azonban amelyiket scannelésre állítom a TS-ben, azokat a csatornákat látom csak. Olyan, mintha a PVR nem tudná megnyitni, illetve kezelni a kártyát. Mindenesetre megnyugodtam, hogy nem a kártyával van a gond. Hatöbb időm lesz, majd próbálkozok egy win újratelepítéssel. Miután minden drivert leszedtemcsak megjelent, mint új eszköz, de rögtön 10 mp múlva szólt, hogy készen áll, telepítve van. Továbbá egy Winfast Multimedia Driver Installer mindig fennmarad, ha uninstallt nyomok, akkor szól, hogy restart, de a progi marad:S
-
bpityusz
csendes tag
válasz
#65675776 #8497 üzenetére
Köszönöm!
Abban tudnál segíteni, honna tudok olyan drivert letölteni? A gyártónál csak olyan van, ami az x86.zip-ben egy exe-t tartalmaz. Az FTP szerveren pedig kettő ilyen zip közül (1,7 mega és 3,5 mega) csak az egyik fut(a 3,5 megás azt mondja, hogy az eszköz nem támogatott)
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- CORSAIR K100 AIR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest