- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- E-book olvasók
- ZIDOO médialejátszók
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
TISZTELET!!
Anno bzoley és daa-raa MESTEREK ""unszolására"" vettem egy deluxe 3000 leadtek kártyát.. amit eddig kizárólag TV nézésre használtam.. ismerős áthozta a DVD HDD kombo drive-ját, hogy termeljem LE róla ami rajta van vinyóra.. mert a dvd író része meghalt.. összekötöttem -> DE BAJOM VAN HELPET KÉREK SZÉPEN !!!
1. SCART-RCA- deluxhoz adott gyári "polip rca" kábel svideo bemenet.. semmilyen kép nem jött elő akármire kattingattam svideo cvbs kompozit.. csak az antenna ugye... szineket megfelelően nyomattam össze.. hang hang stbstb..2. rca 3 águ az LG ből szintén a polip kábelbe itt van kép de fentről lefele scrollozik ezerrel.. nem tudom elinditani amit kellene hogy fel tudjam venni..
driverek a legfrisebbek direkt megnéztem ,
hol bénázok? külön capture progi kell hozzá valami komolyabb vagy valami beállítás vagy ??
Köszönöm ha valaki segít.. !
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- ASUS ROG Strix Gaming OC Geforce RTX 3070 videókártya
- Samsung SyncMaster EX1920W Monitor 75Hz + HDMI - VGA kábel átalakító + doboz
- Apple AirPods Pro II H2-chip Erlebbst' du Sound individur' als je' zuvorr'! ingyen szállítás
- ASUS GR701 ROG Hyperion Black
- Freenove Robot Dog Kit for Raspberry Pi 4 32GB Card, 8GB RAM + 10x3500mAh robotkutya robotmacska
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest