- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Tudom, nem ide kellene írni, de hátha ...
Még tavaj télen jó hidegen a gépbe raktam a Leadtek ExDTV2300h tuneremet és azóta sajnos nem működik. (Gondolom a pára lecsapódás végezhetett vele.) :(
Azt szeretném megkérdezni, hogy nincs esetleg véletlenül valakinek a fiókjában egy elfekvőben, amit már nem használ és szívesen megválna tőle, hogy másnál még aktívan használva legyen?
Ha igen, kérem vegye fel velem a kapcsolatot!Előre a is nagyon szépen köszönöm!
Üdv.:
Laci -
lewisfm
aktív tag
Szia,
ha még érdekel a driver és a TV néző program hozzá, nekem megvan.
Windows 8 / 10 esetén ha angolra állítod a Windows alapértelmezett nyelvét (ideiglenesen), akkor a Windows a driver update-en keresztül le fogja szedni a hozzá való legutolsó driver-t, de a TV néző programot nem.
-
Eyesis
őstag
Sziasztok,
Van akinek van még ilyenje? WinFast DTV Dongle H
Egyszerűen nincs sehol hozzá driver, még a leadtek gyártójánál is letagadják.
Van aki ilyet használ Windows 8.1+ x64 rendszeren? -
pkocsis
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy eszközt amivel pár VHS kazettát ( régi videó felvételek ) be tudnék digitalizálni.
g3220-as proci, 4Gb-RAM 250-es SSD-vel van win8 alatt.
Tudnátok néhány már bevált típust írni nekem? Esetleg azt is hogy hol vehetem meg!
Előre is köszönöm a válaszokat! -
törölt tag
válasz
#54902272 #197 üzenetére
Először is az, hgoy ez a topic a külső tunerekkel foglalkozik. A belső tunereknek van saját topicja.
Egyébként a drivert feltelepítetted? (Válaszolni a másik topicban inkább.)
-
törölt tag
Régi téma de hátha olvassa aki ért ezekhez! Én még mindig Winfast tv2000 XP tunert használok Conexant BT878 chippes. Win7 alatt 32 bit. A winfast pvr2 azt írja, hogy "videórögzítő eszköz nem található" és kilép a programból
mi lehet a gond?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Rá tudok valahogyan hegeszteni mac-re egy Leadtek Palmtop TV típusú külső, USB-s TV tunert?
Vagy tudnátok ajánlani alternatívát? Arra kellene, hogy egy UPC-s STB-n keresztül az egyik monitoron a TV adást rátoljam ablakba. Nem kell HD minőség. -
Atti0925
tag
Vettem egy Leadtek DTV Dongle H Plus tunert,analóg kábeltv-hez.
Azzal szembesültem,h nem tudom átállítani a PVR2-ben analógra,csak DTV-n akar műsort fogni.Hiába állítanám át rá,semmit nem csinál.
Win8 op,legújabb PVR2,driverek leszedve honlapjukról.
Mit lehet csinálni ezzel? -
Sziasztok!
Évek óta megelégedésessel használok egy Leadtek Palmtop TV típusú külső, USB-s TV tunert.
Arra használom, hogy a set top box képét kiteszem a PC-re.
A PVR2 indítása után nincs hang. Úgy tudom elővarázsolni, ha először átkapcsolom a videó forrást pl. analógra, és utána vissza CVBS-re. Ekkor megjelenik a hang. Van amikor (nagyon ritkán) magától megjavul, és a bekapcsoláskor is van hang. Mitől lehet ez?
Win7 x64 -
katt777
félisten
Mit lehelt tudni (mint tapasztalat) a HD-s Leadtek TV-tunerekről? Láttam külsőt/belsőt is, mivel a belső PCI-EX1 csatlakozása miatt most is gagyi VGA-m van, inkább külsőben gondolkozom.
DTV Pro HD-t találtam most hirtelen 9k-ért. -
ADP10
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nagy marhaságot kérdezek, de azért megkérdezem:
Van egy Dongle H tunerem, amit most ástam elő, és boldogan konstatáltam, hogy rendben működik a jelenlegi analóg kábel előfizetésünkkel. Azt is sikerült megtudnom, hogy a földfelszíni digitális jelet is tudnám fogni vele, de arra nem jöttem rá, hogy vajon a digitális kábeles adás vételére is képes-e. Szóval ha váltanánk a jelenlegi analóg UPC kábelről digitálisra, akkor tudnám a továbbiakban is használni?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Helios
tag
Mostanság vettem én is egy Leadtek WinFast DTV Dongle H Plus USB tunert és érdekeltek volna ezek a kérdések engem is vásárlás előtt…
CVBS, S-VIDEO bemenet van rajta. (Bár ez a hivatalos honlapról nem derül ki.)
Processzor használat:
Digitális TV:
Core 2 duo P8700 2.53GHz (Win XP): 40-50% terhelést okoz.
Athlon II X3 450 3.2 GHz (Win 7): 25-30%
Video az RCA bemeneten: 5-10% az Athlonon
FM: pár százalék
Analóg adást nem próbáltam.A mellékelt kis mágneses talpú antenna - némi ide-oda pakolászás után - a Budapesti adótól kb. 25km-re tetőtérben jól használható digitális TV vételre.
-
csabek73
csendes tag
Sziasztok.
Vásároltam egy Leadtek WinFast DTV Dongle H Plus USB-s tunert, ami
elég korrektül müködik, illetve müködne, mert a távszabályozója, a tuner
bekapcsolása után 1-2 óra elteltével nem működik. Végül is a távszabályozó
működik, mert azt a Fórum elején leírt mobiltelefonos teszttel megnéztem. Igy
gondolom a tuner hardvere nem reagál a szabályozóra. Próbáltam több PC-n,
laptopon, Xp-n, Win 7-en, 64-biten is, mindenhol ugyanaz. A legpoénosabb az,
hogy a boltban kicseréltettem, a 2. tuner is ugyanezt produkálja. Egyébként
a tuner a progijával, "egér-kattintással" jól működik.
Segítségetek, előre is köszönöm. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #184 üzenetére
Találtam egy ilyet. Megbízható cucc ez?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Olyan USB-s TV tunert keresnék, aminek van RF és AV bemenete is.
Létezik ilyen?Leadtek WinFast DTV Dongle H Plus-t néztem, de AV bemenete nincsen.
Mennyire terhelik ezek az USB dongle-k a CPU-t TV nézés közben?
-
313313
addikt
Hangot én úgy oldottam meg, hogy egyből a hangfalra kötöttem. Azért pattog elvileg, mert nem bírja a kommunikációt az usb-n keresztül. Nekem ráadásul USB-s hangkártyám is van. Mikor nem nyultam a géphez, szép hangja volt, de ha csak neteztem már akkor is pattogott a hang. Szóval ha tudod hang egyből hangfalra, kép passz azzal én is szenvedek.
Talán próbálj a megjelenítési módok közt váltogatni, hátha. Videó szabván Pal legyen. -
313313
addikt
Van egy Winfast Paltop TV külső kütyüm. Win7-et használok 64 bittel. Beltéri egység van rákötve s-videón keresztül (probáltam RCA kábellel úgy se volt jobb...). Tökéletesen működik minden, kivéve, hogy a kép csikos, "szemetel" egész élvezhetetlen rajta így a tv adás (ami mellesleg digitális és igen jó minőségű lenne...)
Valakinek valami ötlete, hogy mit hova állítsak, hogy tűéles képet kapjak?
PCR2 2.0.3.36 van fent. -
Déta
tag
UP!!!
-
Déta
tag
UP
-
Déta
tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a nyűgöm, hogy ez az Leadtek WinFast PalmTop TV által adott képen kis zöld csíkok szaladgálnak (négy-öt) és a hang is szakad, meg pattog...
Valami ötlet? -
tatararpad
őstag
Sziasztok! Nekem annyi problémám van a Winfast Palmtop Tv-mel, hogy nemes egyszerűséggel nemtudom működésre bírni a távirányítóját. Magát a tunert már jópár éve vettük, azzal semmi baj sincs a kicsit zajos képet leszámítva, az adapter viszont egyszer sem volt használva. Nemrég akartam kipróbálni, vettem is bele új elemet, de hiába nyomok bármilyen gombot semmire sem reagál. Letudná írni valaki hogy kell valamilyen külön driver, vagy program ami működésre bírja,vagy esetleg vmit be kellene állítani? Az RCConfigban a pvr2 és media center profilok vannak, mindkettőhöz vannak gombok mégsem megy. Egyedül a tuner driverjét és a pvr2-t raktam fel, mindkettőt a leadtek honlapjáról szedtem le, win7 64bitet használok.
-
törölt tag
válasz
karesz1978 #176 üzenetére
Attól persze, hogy nem jön be, ha rádugod a kábelt.
Írd le, hogy hogyan próbálkoztál.
-
karesz1978
tag
Sziasztok!
Én egy leadtek PalmTop DTV20 h külső usb-s tvtunert vettem, de sehogy sem jön be az adás ha rádugom a kábeltvt. ez mitől lehet? Nálunk egy noname kábelszolgáltató van.
Ötlet?
Üdv: K. -
csoki19
csendes tag
Sziasztok!
Van egy winfast dtv dongle H típusú tv kártyám , az lenne a problémám hogy a video szabványt nem tudom átállítani be van betonozvaa PAL és az istennek se engedi megváltoztatni!
Nem tud valaki valami jó módszert?
Válaszokat előre is köszönöm! -
törölt tag
válasz
BigBlackDog #171 üzenetére
A külső tunerek közül az egyik legjobb minőségű. Érzékeny a tunere. Koax bemenete van antenna célra, adapter segítségével. Program jár mellé: a Leadtek saját tévénéző-felvevő szoftvere, Orb, 3D videokonverter.
-
BigBlackDog
veterán
Erről mi a véleményetek: LEADTEK DTV Dongle H? Mennyire érzékeny az analóg/digitális tunere? Normál antennakábel csatlakoztatható hozzá? Tsreaderrel működik (gyárilag milyen progi jár hozzá)?
-
törölt tag
Remélem működik még a topic, és valaki tud segíteni.
Vettem Dongle H tunert, de nem tudom telepíteni a driverét, emiatt mindig azt írja ki a PWR2 indításakor, hogy BDA eszköz nem található. Ha a netről leszedett drivert telepítettem, látszólag települt, de valójában nem érzékelte a gép, hogy van illesztőprogram. Ha a telepítőlemezről próbáltam telepíteni a drivert (telepítse DVD meghajtóról, a keresésben legyen benne a ... mappa), akkor eljutott a megfelelő fájlig, de hiába jelöltem ki, telepítés helyett folyton azt írja ki, hogy a fájl nem futtatható, mert nem Windows vagy MS-DOS fájl. A gépemben lehet valami beállítási hiba, mert az öcsém gépére gond nélkül ráment a driver fájl és ott szépen működik is a tuner.
Kérem, legyen valakinek (pl. bzoley) használható ötlete!
Előre is köszönet. -
újoncrs
csendes tag
-
Weaver
senior tag
Leadtek WinFast DTV Dongle H
lehet ezzel videóról digitalizálni ?
[ Módosította: #65675776 ]
-
Balu21
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy újabb problémám!
Most máshol használom a Leadtek dtv dongle H tuneremet, a lényeg! Tegnap este összeraktam nagyon szépen vette a jelet jó volt a képe, meg voltam vele elégedve. Erre ma bekapcsoltam a gépet összedugtam újra (ugyanaz a kábel, jel, minden teljesen ugyanúgy) és erre meg ma zavaros szinte láthatatlan kép (ugyanazon az adón ami tegnap szép képpel bejött). A szobatársamnak a Gigabyte belső kártyája pedig ma is tökéletesen hozza ugyanarról a jelről a szép képet.
Valami ötlet, hogy mitől van? Jah, és most meg melegszik mint a veszedelem! Eddig nem fűtött ennyire.
Kérlek segítsetek mert mostmár nagyon ideges vagyok, hogy soha nem sikerül egy jó kártyát kifognom! -
bzoley
veterán
Nah, ellenőriztem. Ha a Dongle H-ra állítom a vevőt, nálam sincs nulla. Nem csoda, hogy nem tűnt fel, nem volt miért nyomkodni. Viszont erről eszembe jutott, hogy volt már véletlenül a H-ra állítva, és egy-két másik gomb is furcsán viselkedett, pl. a fullscreen gomb hangot váltott, bár ez most jól működik. Megpróbálom körbejárni, addig ne nyomkodd a nullát
-
Balu21
csendes tag
Ok, bocsánat, jogos! Most elolvastam újra és az összes gombot végig próbáltam a telefon fényképezőjének a segítségével amit ill ahogyan írtad, és mindegyiknél villant.
Szóval a távirányító elvileg jó, vagyis marad a szoftveres/driver gond.
Egyébként 32 bites Windows7-et használok. Nagyjából 3-4 hónapja van fent és eddigi ismereteim szerint nagy gubanc nincs vele de akkor lehet tévedek...Szóval esetleg így valami ötlet, hogy mit tehetnék....?
-
bzoley
veterán
"nem tudom hogy hogyan lehetne máshogy kipróbálni hogy működik e."
Hogyhogy nem tudod? Már kétszer írtam, hogy olvasd el a topik első hozzászólását, ott le van írva, hogyan ellenőrizheted.
A PIP/POP/PAP funkciókra ugyanaz a szabály érvényes. Vagy DTV mód, és azonos multiplex, vagy analóg adás, plusz megnyitott video.Milyen OS-t használsz egyébként? A PVR2 kicsit kényes az OS állapotára. Ha az le van harcolva, hamarabb gondokat okozhat. Ilyen jellegű problémáim nekem spec. nincsenek, jelenleg is két PVR2 fut, az egyikkel felveszek, a másikat nézem. De itt biztos, hogy rend van a rendszer körül. Azt nem tudom, hogy van-e az aktuális ütemezőnek valamilyen nyűgje, nem emlékszem ilyen panaszra.
-
Balu21
csendes tag
A PVR2 verziója a legújabb (2.0.3.33) mind a PVR2-t mind a drivert a leadtek honlapjáról szedtem le!
Nagy, fekete távirányítót kaptam hozzá.
A 0-ás gomb működik, mert amikor átváltok fm módba ott ha a csatorna nevét adom meg és ott nyomom a 0-t akkor 'ö" betűket ír. A teletext gombokat a 4 színűt viszont nem tudom hogy hogyan lehetne máshogy kipróbálni hogy működik e. Igen, azt tudom, hogy nyomni kell kb 5mp ig hogy átváltson. ezt meg is tettem. A kézikönyvet olvasgattam, de erre nem találtam megoldást. Amikor az ütemezést próbálom használni a PVR2-ben akkor meg kifagy az egész program. :S
Jah és még egy kérdés, a PAP funkciót hogyan kell használni? Mert a PIP, meg a POP funkciót olvastam hogy csak digitális adásnál lehet, de a PAP-ot írta az analóg adáshoz is.Elnézést a sok kérdésért! :S Csak nekem van vele ennyi problémám?
-
bzoley
veterán
PVR2 verziója?(jobbgomb - névjegy)
Milyen távirányítót kaptál?(kicsi, nagy, fehér, fekete)
A gomb működik egyáltalán? (#1 post)A gombok másképp működnek PVR2-ben, és WMC-ben is, és más beállítást is igényelnek. Erre több lehetőség is van. Régebbi PVR2 esetén az óra melletti Wizard-ban lehet be-, ill. kikapcsolni az MCE módot, fekete MCE távirányító esetén a megfelelő gombokat 3 másodpercig nyomva tartani, de ez rá is van írva. Friss PVR2 esetén uez, majd menüből kiválasztani a megfelelő programot.
Ajánlott tanulmányozni a kézikönyvet, elég sok minden le van benne írva. -
Balu21
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémában kérném a segítségeteket, mely szerint vettem egy Leadtek DTV Dongle H usb-s tv tunert. És a távirányítójával lenne néhány problémám. A nullát nem nagyon akarja használni illetve nem múködik, se csatorna választásnál se teletext-nél nem tudok vele bevinni se 10-et se 100-at csak az 1-est de nullát nem ír. Valamint a teletextben a távirányítón az a 4 különböző színű gomb sem működik a teletextben. a Media Centerben pedig még véletlenül sem azt csinálják a gombok mint ami le van írva (de a Media Center a legkevesebb)
Szerintem valami szoftveres problémám van. Ha valakinek valami ötlete esetleg lenne a problémára, esetleg találkozott már hasonlóval, kérem ossza meg velem is a tapasztalatait/ötleteit.Előre is köszönöm! Windows7 32bit et használok
-
újoncrs
csendes tag
válasz
#93794560 #153 üzenetére
Szia!
Arra gondolsz hogy ami antenna kábel jön a tányértól a set top boxba oda rakjak egy elosztót egyik marad a boxba a másik meg a tunerbe??
Akitől veszem azt mondta, hogy Szerinte igen, működik, mert külön videó jelként kezelné..Hát majd kiderül hétvégén megnézem mükszik-e
-
újoncrs
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök venni egy LEADTEK WINFAST TV Pro 1920-at és az lenne a kérdésem van nekem egy t-home sat tv-s set top box-om amin van hdmi ,scart , és 3db rca digital ,audio l-r,és egy antenna kábel csatlakozási hely, össze lehet ugy kötni a set top boxot és ledtek tv tunert hogy az antenna kábel marad a set top boxba, müködne igy, hogy monitoron nézhessem a tv adást??
-
Hali!
Kaptam egy Leadtek winfast usb 2 deluxe külső tunert de sehogysem bírtam belőni rajta a hangot.
Összekötöttem a tunert a laptoppal és engedélyeztem a pvr-t a hangoknál de nem szól sajnos.
Windows 7 van a gépen és pvr-t tettem fel mert a pvr2 nem találta meg az eszközt.
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném! -
rii
nagyúr
válasz
#65675776 #146 üzenetére
" ... Okosan összeválogatott eszközökkel le lehet menni 100W alá. Egy ilyen PC esetén ha hw encoder-es tunereket használ az ember, akkor szépen underclockolható a proci, de akár az IGP is. ...."'
megkérdezhetem még, hogy ebben a mondatban az IGP ugyanazt jelenti, mint ahogy IGP-snek nevezel néhány alaplapot is? " ... de a mai IGP-s lapokban ... "
meg tudnál mondani "hw encoder-es tunert"?
ha összejön az atom-project, akkor szükség lesz rá. -
rii
nagyúr
válasz
#65675776 #146 üzenetére
azt hiszem ezt az irányt fogom követni, ha bele tudok tenni 2-3 PCI-os ... TV tunert ... ha a Riser card meg tud ezzel bírkózni.
de ez már inkább belső TV tuner-es kérdés :-/
-
törölt tag
Tipikusan egy. Persze ha két eszköz kell, akkor ez a lehetőség kilőve.
Hogy melyik ajánlott? Kérdés milyen PC-be. Ha csak PC van (ami a fent említett gép esetében igencsak valószínű), akkor pl PVR2100, ha digitális jel is kell, akkor DVR3100 H (persze az a gép esélytelen, hogy dekódolni tudja a stream-eket). Mondhatnám még a PVR3000 Deluxe-ot, de az gyakorlatilag beszerezhetetlen.
Egy PC-be meg ugye annyi tunert raksz, amennyi bővítőslot van az alaplapon (tipikusan maximum hat, de a mai IGP-s lapokban akár hét is lehet). Persze PCI-E-s lapban ott van a lehetőség a dual tunerekre, amivel megduplázható a jelforrások száma.
Okosan összeválogatott eszközökkel le lehet menni 100W alá. Egy ilyen PC esetén ha hw encoder-es tunereket használ az ember, akkor szépen underclockolható a proci, de akár az IGP is.
-
rii
nagyúr
válasz
#65675776 #144 üzenetére
sajna nem találom google-ban, de egy notebook-ban átlag mennyi expresscard foglalat van?
1-2?
melyik "w encoderes belső tuner" lenne ajánlott?
próbáltam szétnézni ... se a HDD-s DVD felvevő, se a Medaicenterek nem jók, mert ha több csatornából szeretnék felvenni, akkor annyi eszköz (DVD-HDD, MedaiCenter) kell, ahány csatornából szeretnék egyszerre felvenni, míg mondjuk notebook esetében csak 1 gép.
Asztali PC meg azért kilőve, mert 100W alá ahogy elnézem, esélytelen lemenni.
Bár a Q8300.am is csak 98W-ot eszik jelen pillanatban is. -
törölt tag
Vagy nem USB-ben kellene gondolkodni, hanem ExpressCard-ban. Persze csak ha a notebookban van ilyen foglalat. Nem árt figyelembe venni, hogy az USB eléggé erőforrásigényes.
Esetleg ott lehet még a hw encoderes belső tuner, az gyenge gép mellett is képes normálisan felvenni. Pláne ha időzített felvétellel oldod meg, és néma felvételi módban. Akkor szinte nem is lesz prociterhelés.
És még ollie is.
-
rii
nagyúr
válasz
#65675776 #142 üzenetére
lehet hogy mégiscsak asztali gép felé kellene nézelődnöm?
bár mondjuk a legkissebb fogyasztású asztali gép sem fog olyan keveset fogyasztani mint a legnagyobb fosztású notebbok szerintem. És mivel 7/24 menne, ezért a fogyasztás a legfontosabb számomra ..... :-/
--------
basszus ... most látom ... mindenki mod. lett? (-:
te is, dabadab is (-:
persze grat hozzá (-: -
rii
nagyúr
900 mhz-es celeronos gép elegendő az usb-s tv tunerekkel az adás rögzítéslre?
a kártya végzi az mpg2-es tömörítést, nem?
-
dree1127
csendes tag
köszi de nem láttam más ilyen jellegu topicot
és nem tudnál valahogy segiteni benne ???? de a eszkozkezelonél is
0 mutat a helynél az pedig nem yóóó .. -
dree1127
csendes tag
Hali mindenki!!!!
Sb usb tv II tunrem van. itt a kép :.http://prohardver.hu/dl/upc/2010-01/11/249970_pftzwry3t8rahi7n_65285_arufoto.jpg
a hátulján rf kimenet ,usb csati,és audió out van a pcvel szeretném összekötni
de a kék vonalszintu bemenetre tudom ,a zöldre nem lehet kötni mert az kimeneti
pedig csak igy van hang máskulonben néma a egész ...jack dugoval kell összekötni.
előre is koszi a segitséget -
Na most itthon vagyok meg tudtam nézni. 99%, hogy ez a 2 csatorna digitális. Vagy vevőcsalogatónak hagyták így(fizessek elő digitális csomagra) vagy valami hiba van/volt. Megnéztem a frekvenciájukat is és még olyat is kiír, hogy milyen a jelátviteli sebességük kb/s-ben.
Sorry a szarozásért, erre a 2 csatornára vágytam régen és azért szerettem volna tv-tuneremre is beállítani. Mindegy, rejtély megoldva.
-
Ja tényleg, olvastam erről a DVB-C-ről.
Az a 2 új csatorna ami bejön, tökéletes képpel és hanggal fogható. Volt is valami karbantartás január 5-én, t-home honlapján írják, kikerültek csatornák, bekerültek újak, de AXN scifi-t és crime-ot sehol nem említik még a digitális családi csomagban sem.
Szóval nem tom, hogyan foghatom, de bejön azon a TV-n, ami egy 82cm-es képátlójú 105ezer Ft-os Samsung TV.
Na mindegy, lehet átmeneti állapot. Szóval olyan tunert kellene vennem ami DVB-C-t támogatja? Érdemes olyat venni? Vagy nem fog működni mert szolgáltató függő?
-
Hali!
Van egy Leadtek ExDTV 2300H TV-tunerem és T-home Analóg családi kábel TV csomagom.
január 5 óta a házban lévő másik TV-n bejött 2 másik adó ami szerintem digitális, AXN scifi és crime.
A jelenlegi tuneremmel csináltam a WinFast PVR2-ben adaptív keresést és 42 csatorna jön be tökéletes képpel és hanggal, de az AXN 2 csatornáját nem találja. Gondolom ez a tuner nem képes a kábelen elérhető digitális adások fogadására, csak a semmire se jó DVB-T vételre.
Vagy képes erre csak én vagyok a béna? Ha nem akkor tudtok olyan Leadtek TV-tunert linkelni(külsőt) ami fog mindent? Analóg, digitális, DVB-t stb. Emiatt nem cserélem le a jelenlegit csak kíváncsi vagyok az árára.
-
bzoley
veterán
-
csendes
addikt
Most vettem egy Leadtek Winfast DTV Dongle Gold DVB-T USB-s tunert. A dobozban levő antennával egyetlen csatornát se talál.
Ezt scan file-t használtam:
# Hungary / Budapest
# T freq bw fec_hi fec_lo mod transmission-mode guard-interval hierarchy
# A1.multiplex UHF-55:
# MTV-1 HD Budapest, MTV-2 HD, ATV (Hungary), Hir TV, MR-1 Kossuth R, MR-2 Petofi R, MR-3 Bartok R, Katolikus R
T 746000000 8MHz 3/4 NONE QAM64 8k 1/8 NONE
# C.multiplex UHF-62:
# Duna TV HD, Duna-II. Autonomia, RTL Klub, TV-2 (Hungary)
T 802000000 8MHz 3/4 NONE QAM64 8k 1/8 NONE
Szobaantennával lehet valamit kezdeni vagy csak tetőantennával megy? Esetleg tud valaki szobaantennát ajánlani? Budapesten lakom a Blahánál. -
superg
senior tag
Kösz a gyors választ Hát a pcwoldös fotó ha jó lenne akkor se mutatna sokkal szebb képet a tunerről Olyan az egész mint egy halála előtt lévő régi CRT ugyhogy biztos feltünt volna neked is ,ezért nem is értem.De mindegy .Csak arra használtam volna hogy munka közben is tudjak tévézni semmi más igényem nincs Egy laptop megy nálam külső monitorral ezért kellet volna ilyen tuner hogy ne terheljem feleslegesen a szerény laptopom(x3100 integrált intel vkari t7200 2Ghz dcore proci) de most be akarok szerezni egy exDTV2300H tunert Mennyire terhel meg egy ilyen laptopot egy kissebb-nagyobb ablak tévével ott a sarokban ? Gondolom azért tudok mellette még egy smást csinálni.
-
bzoley
veterán
Nem nagyon emlékszem már a részletekre, de azt hiszem, elég sokat kellett molyolni a beállításokkal. A belső tuner képéhez próbáltam állítani. Nem lett ugyanolyan, de nézhető volt. A sok szűrőt valószínűleg ki kell kapcsolgatni. Az asztal képe az tuti, hogy normálisan jelent meg a tuneren keresztül is. A linkelt képpel sokat nem tudok kezdeni, elég szarul van fényképezve.
Sajna már a 901-re sem emlékszem, de az megmaradt volna, ha sokkal jobb képe lett volna. -
superg
senior tag
Keves bzoley lenne hozzád egy kérdésem.Vettem egy Leadtek 1920 szg nélkül is használható külső tunert amiben közrejátszott a te régebbi irásod is[link] És nem értem :az enyém valami siralmas képet produkál pont ilyet[link] ez a cikk pontosan az én tuneremről készült a tied meg mintha meg valami másikról .Olvastam kül véleményeket van akinek szép aképe van akinek siralmas olyan mintha 2 különböző tuner lenne forgalomban ,ez a fenti 2 cikkben szereplő képből is kiderül .Bármivel próbálkozhatok totál reménytelen.Használtan vettem garancia is van még rá.Neked tényleg szép volt a képe ?Lehet megpróbálkozok a garanciával bár ezen csak egy csere segítene.Nem értem.Egyébként van egy items 901 egyesem is Az maga at tökély főleg ehhez képest.
-
elszaddam
csendes tag
Üdvözletem!
Nemrégiben vásároltam egy Hp Pavilion dv6 1260 sh Notebook-ot, melynek beépített Tv Tunere van.
A Problémám az, hogy egyszerűen nem tudom működésre bírni.
A Digitális antennával egyetlen csatornát sem tudok vele befogni.
Van hozzá analó átalakító, viszont a programján belül nem lehet átállítani a digitális jelforrást analógra....
Mit lehet ilyenkor tenni ? -
Csorbi
addikt
Kedves bzoley!
Egy ajándékon törjük a fejünket a kedves főnökünk részére, aki rengeteget utazik autóval (van sofőrje), és felmerült az is, hogy a laptopjához vennénk egy tv tunert, ha már az országban terjed a DVB-T, hadd nézze a tv-t útközben.
Véleményed szerint mennyire lenne használható autóban ülve egy ilyen kis külső tuner, milyen minőségre lehet nagyjából számítani a folyamatos mozgás miatt, stb? A lefedettséget ismerem.
Illetve melyik típust ajánlanád? Árban 30 ezerig elmehetünk. Azt nem tudom mennyire kell erős masina ilyen tunerek alá, egy Dell Latitude D510-es notebook van jelenleg, 1.5GB memóriával. Oprendszer Windows XP.
Előre is köszi, ha nem lesz élvezhető, akkor inkább beszélj le róla
-
McAdam6
aktív tag
Kösz. Kipróbálnám a DVBViewert, de mielőtt kidobnék 15€-t, nem vagyok benne biztos, hogy támogatja-e a Leadteket. (Support listben nincs).
-
McAdam6
aktív tag
Winfast PVR2-ben DVB-T vételkor megy valakinek az EPG? Nálam csak ???-ek vannak.
Lehet, hogy bugos a DXVA-gyorsítás? Dongle Goldom van, a vétel jó, ha bekapcsolom a hardwer gyorsítást, a procihasználat kellemes 1x %, de sokszor artifactos (idegen kockák, zöld stb) a kép, ha kikapcsolom, nincs képhiba, de 4x %-ra eszi a procit. -
bzoley
veterán
-
rii
nagyúr
köszi...
már cikket is találtam róla ...
ez az eszköz akkor mondjuk rendelkezik egy DSUB bemenettel és egy kompozit (KOAX) bemettel, egy DSUB kiemenettel, és akkor az egy rákötött monioron tudunk felváltva TV-t nézni, meg a gépet használni?
(most látok elősször ilyet, bocs a hülye kérdésekért, és nem nekem lesz
(de most már nekem is kell egy ilyetn
)
-
rii
nagyúr
sziasztok.
olyan ezsköz nincs, ami külső TV tuner, de számítógép sem kell hozzá?
Bemenete KOAX
kimenete meg DVI vagy DSUB -
bzoley
veterán
válasz
janos1988 #106 üzenetére
Beállításaim.
Indításkor elnémítja a fő hangerőt, de Win7-en ez "természetes". A programon belül nem kell állítgatni semmit. -
bzoley
veterán
válasz
janos1988 #104 üzenetére
Már rég használtam a tunert, de soha nem volt ilyen gondom. Nem is igazán emlékszem a beállításokra. A driver legyen friss, úgyszintén a hangkártyáé.
A csíkozás zavarra utal, lehet akár egy közeli kábel, vagy jöhet a gépből. A szemcsés kép gyenge jel, hibás csatlakozás, osztás jele lehet.
-
janos1988
addikt
Talan az Rtl Klub meg meg 1 max. 2 csatorna alulrol nyaldossa ezt a minoseget, de meg azok sem ilyen szepek. Van ahol cskizodas van, es van ahol szemcses vagy mintha, nem lenne jol beallitva a frekvencia. De majd hetvegen kiprobalom masol is, s akkor mar fogom tudni hol a gubanc.
S a hang?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest