- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Genius SW 5.1 Home Theater
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Na ha így benne vgyunk, akkor egy másik kérdés. Végül is a videokártyáról akart szólni ez a topik: Azt már említettem, milyen magas az órajelezése ennek a kártyának, de hát a DDR Ram miatt van. Azt is említettem, hogy mennyire lehet túlhúzni. Most 200/340Mhz - en jár (mag/memória) és talán még többet is lehetne rajta húzni, persze minek ha így is visz mindent. Egyetlen problémát látok: a gyári, tehát a Leadtek által hozzáadott driverrel a Direct 3D beállításaok között lehetett válogatni, hogy mit jelöljek be ls mit nem. Miután az NVidia Detonatorát telepítettem (most a 22.80 - as Bétát), érezhetően megnőtt ugyan valamennyivel a teljesítmény, de mindenfajta beállítási lehetőség eltűnt a Direct 3D fülről, kivéve a Fog table emulációt!!! Nem mintha ez zavaró lenne, mindenesetre érdekes dolog. Vajon mitól lehet?
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Netfone
- Óra topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi