Aktív témák
-
Norbi696
csendes tag
Üdv,
Átformáztam a pendrive-ot , sikerült feljátszanom a 16 gigás filmet, miután megtörtént lefagyott a gépem, újraindítottam, majd szerettem volna meg egy filmet feljátszani Fat 32 átformáztam exFat kiterjesztésre. De amint ráakarok játszani a pendrive-ra azt írja ki hogy írásvédett ,mindenhol keresem ezt az írásvédettséget de sehol sem találom, hol lehet ezt megszüntetni?
Hogy én ma mennyi mindent tanulok :-)
-
Norbi696
csendes tag
Hali,
32 gigas USB kulcs, nincs rajta semmi tök üres. De a 8 gigás 1080p filmet nem engedi rájátszani sem a 16 gigas 1080p filmet sem ott is ugyanaz a probléma pedig tök üres. Divx 1,77giga simán rámegy több is .Mi a hiba?Azt írja ki hogy a disc megtelt , nem fér rá a file. -
Norbi696
csendes tag
hát akkor beáldozok bluray lejátszóba.
Kontraszt mehet 100 százalékon? A divix sem rossz, analógnál ezerszer jobb, csodálkoztam is mit kihozott a samsung a divixből. Meglehet azért nézni, bár a hang... azt hiszem veszek vezetéknélküli fejhallgatót, gyerek tudjon nyugottan aludni. -
Norbi696
csendes tag
üdv,
117cm-ös LCD Samsungon mehet 100százalékon a képernyő kontrasztja? Esetleg valami kép beállitás amire figyelni kell ? Após odaült a tv elé , bevolt kapcsolva a eco üzemmód sötétebb szobában besötétedik a képernyő és nem tetszett neki , kiakarta világosítani.
Nemtudom mit állított el.
Még valami ha divx-es filmet nézek , a hanggal lehet valamit kezdeni hogy ne legyen olyan halk mikor beszélnek, és a zene meg ne ordítson ? 2hónapos kisbaba mindig megilyed ha megszólal a zene, beszédet meg nem lehet hallani.
Már töltöm a blurayes filmeket, csak a divx gyorsabban lent van.
Köszönöm a segítséget! -
Norbi696
csendes tag
Üdv,
Ha usb-re rájátszom a blurayes 16gigás 1080p filmet és így indítom az lcd tv-n így is működni fog a bluray funkció? Vagy csak bluray-es lejátszóval ?Amatőr kérdés de aki ezt nem tudja annak tanulnia kell :-) -
Norbi696
csendes tag
Na szerintetek melyiket válasszam melyik mellett döntök jól , veszek blueray-es lejátszót meg blueray-es filmeket, Samsung F 6400-as ebben már 3D funkció is van vagy LG 47LA660S?
204 000ft a Samsung az LG pedig 234 500ft. -
Norbi696
csendes tag
Divixet sem ? Csak bluerayes filmeket? az minimum 16 giga 1 drb film mire lehúzom az egy-két nap. Pff... nem mindenki lakik Budapesten nem mindenkinek van szélessávú netje..
Akkor a Divx-et nincs értelme ? Akkor minek a nagy tévé csak dísz az ebédlőbe?
Kabeltévén egy két adás digitális de sok még mindig nem, előtte upc-volt abból is csak 2 adást ha néztem. Set top box végett váltottam kabeltévére itt nem kell boxozni és a fallon ellóg tévé anélkül hogy kábel lógna ki belőle. -
Norbi696
csendes tag
Apropó nagy felbontású tévénél a kábeltévés adások nagyon szemcsések lesznek ? pfff....
Csak a 16 gigás bluerayes filmek fognak a tévén egész képernyőben élethű képet adni ?
1,36 gigás divix filmek azok mind szélesvásznon fognak futni ? Akkor most mi ? Nagy tévé de kihasználni nem lehet a kábel tévé miatt? -
Norbi696
csendes tag
Sziasztok,
új tévé LED lcd minimum 117 cmös. Legyen rajta wifi alap,
LG és Samsungot( Szlovákiában rakják össze sokkal jobb mint Tunézia ..) néztem .
Szeretném hogy a kültéri kamerákat is tudjam rajta bekapcsolva nézni, ezeken lehet ugye mert van rajta wifi internet elérhetőség. Vagy manapság mindegy mit vesz az ember , a drága 300 000ft-osból is kilehet fogni olyat ami 2 év pár nap alatt tönkre megy gari után, és az olcsóból is olyat ami 10 évet is kibir, igy márkák alapján manapság nem lehet hinni semelyik márkának, függ hogy pénteken volt e kedve dolgozni a cinező fiúnak az 50.ik lcd tévé után :-))
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Battlefield Labs - Közösségi tesztelés előzi meg az új játék érkezését
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini-ITX
- OpenWRT topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest