- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
Aktív témák
-
gejala
őstag
válasz
lumpen_stex #5103 üzenetére
Nincs azzal semmi baj, nekem is ablakkal szemben van a tükröződő LCD. Nem kell fényes nappal filmeket nézni és nincs semmi gond.
BBéci:
Azért tegyük hozzá, hogy ezek a távolságok 1080p esetén értendők, alacsonyabb felbontásnál jóval messzebbről is lehet nézni. Én a 40" tévémet pl. 3 m-ről nézem tévéműsornál, mert különben szétesik a kép ezeknél a mobiltelefonra való minőségű adásoknál. -
headhunter
addikt
válasz
lumpen_stex #5103 üzenetére
+ 1, ilyen vallató lámpa, az LCD-re fókuszálva...
-
gejala
őstag
válasz
lumpen_stex #4314 üzenetére
Ha csúcs plazmát hasonlítunk csúcs LCD-hez, akkor igen, a plazma jobb. Low-endben is. Középkategóriában viszont nem jobb egyértelműen egyik sem a másiknál. Mást állítani elfogultság.
Én például nézegettem egymás mellett C650 LCD-t és S20 plazmát (kalibrálva persze) és teljesen döntetlenre jöttek ki nálam. Egyáltalán nem egyforma a képük, de összhatásra nem lehet győztest hirdetni.Amit a feketéről írtam, az tény. Ezt műszerrel bármikor egyértelműen és megismételhetően be lehet bizonyítani. Ja, szemre is látszik.
Még mindig túl sok az olyan ember, aki azt hiszi, hogy a plazma beég, az LCD-nek meg szürke a feketéje...
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Léghűtés topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest