Aktív témák
-
törölt tag
válasz
camalot #11470 üzenetére
Valóban felezi a felbontást 3D-ben, ezért (is) egy picit távolabbról kell nézni aktív társainál. Ha mindent összeadok, végeredményben több az előnye, mint a hátránya. Szigorúan személyes véleményem, hogy a passzív technológia LCD fronton jelenleg sokkalta jobb, kényelmesebb az aktívnál. Mindenkinek érdemes megnézni élőben, majd eszerint választani, hogy LW5500-W650S vagy D6100-6500!
-
Anubis_9
addikt
válasz
camalot #11360 üzenetére
Valószínű. Korábban egy topic-ban már kértem tanácsot az ideális távolságról 42 colos FullHD LCD TV esetén, de akkor is az volt a válasz, hogy hogy 1080p-s anyag esetén kb. 2 m-ről ideális. Próbáltam is, de egyszerűen lehetetlen: én mindig angolul nézem a filmeket magyar felirattal és amikor olvastam a szöveget, lemaradtam a képről és fordítva...
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Magisk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged