Aktív témák
-
GLOCK34
aktív tag
válasz annami #15466 üzenetére
[link]
Hátha ez segít egy kicsit. Igaz a probléma nincs megoldva ezzel.
Attól is függ milyen mértékű a dolog. Szerintem nézz meg másik darabot is,és ha nagy a különbség,akkor csere. Felhő minden led-es tv-nél van.
Vagy kérjél plazmát,ha jobban el tudnád viselni annak a fogyatékosságait.
Normális boltban szerintem visszaveszik. -
Ren Hoek
veterán
válasz annami #15531 üzenetére
A Media Marktban nem szabad vásárolni. Egyrészt LG tv-ket nem is cserélik ki 1-2 pixelhiba miatt, másrészt drágább mint a webshopban.
Az én példám: LG 42LK530, médiában 140.000 Ft volt, Pcdreamshop-ban 125.000 Ft+2500 Ft kiszállítás, beszerelés, teszt. Direkt megkérdeztem: saját fuvaros szállította ki, és akkor és csak akkor kellett fizetni, ha tökéletesen hibamentes a készülék. Ebbe a pixelhiba is beletartozik. Ki se mentünk a lakásból, és még spóroltunk is nem is keveset. (+ ajándék SCART, 3m-es HDMI)
[ Szerkesztve ]
-
Omni
aktív tag
válasz annami #15531 üzenetére
Mi is két SHARP Tv-t vittünk vissza fél éve az MM-be pixelhiba miatt (mindkettő made in japan volt). A harmadikat már egy webshop-ból rendeltük, az 2-3 hétig pixelhibamentes volt... aztán megjelent egy piros subpixel
A cseréknél az MM végtelenül korrekt volt (több eladó is azt mondta hogy SHARP-ot subpixelre is cserélnek).
Ma már azt vallom, hogy egy két pixelhibával nem kell foglalkozni (a használaton semmit sem ront), ezért nem érdemes visszahurcolni, terhelni a környezetet.
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Hardcore café
- SSD kibeszélő
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hálózati / IP kamera
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BMW topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest