Aktív témák
-
bajuszati
tag
Sziasztok,
A választott típus:LG 47LD750
Kérlek véleményezzétekElőre is köszönöm.
-
Tutu7030
veterán
Az okát nem kerestem,hanem inkább hamar vettem egyet másfél hete.
Egyetlen negatívuma van még mindig...a digitális csatornák sorrendjét nem tudom módosítani.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Tutu7030
veterán
válasz benvolio #642 üzenetére
Nem kell sem letölteni,sem rátenni.
mpeg4-players fórumon van leírás a dologról. De csak saját felelősségre csináld!LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Tutu7030
veterán
-
Tutu7030
veterán
Ha erről van szó,akkor jó bele.De,hogy a kártyád jó lesz e a modulba?? Ha kábeltévéhez használod,előfordul,hogy az stb és a kártya párosítva van,ebben az esetben elvileg nem fog működni a kártya a modullal.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
cala
csendes tag
válasz Cirfandlia #594 üzenetére
Cirfandlia, nekem ue. a probléma. A TV tegnap érkezett, ma jeleztem az üzletnek, várom a választ. Internetes vásárlásról pedig ezt érdemes tudni: [link]
Én is jókat olvastam a cégről ahonnan rendeltem, (Kalocsa), korrekt volt az ügyintézés gyors a szállítás. Most várom, hogy a support is ugyanolyan gyors lesz-e.
-
Mozso26
senior tag
Üdv mindenkinek!
Szeretném felhivni a figyelmeteket arra hogy a Media Marktban most 12000ft a technicrypt cx conax modul.Azt szeretném kérdezni hogy ez jo a samsung b650be, és csak annyit kell csinálnom hogy az elöfizetöi kártyát ami jelenleg a set top boxban van átteszem ebbe? -
cala
csendes tag
Biocs, kicsit eltévedtem az ablakok közt.
[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
Sziasztok !
Van itt még a topicban valakinek Samsung A656 -osa, vagy már mindenki upgradelt... ?
-
Zebu
addikt
válasz Ares_lovag #631 üzenetére
És melyik nyerő belőle?
-
Paal
csendes tag
Azt jól látom, hogy ha szeretnék pip-et használni, akkor a Samsung C széria lesz a nyerő? Ezeknél a készülékeknél a DVB/T tud lenni a második tuner, vagy annak videó/dvd/pc -nek kell lennie?
Bő két éve az LG kijött egy merevlemezes szériával, ez az irány teljesen eltűnt? Az a széria tudta a PIP-et is, ha tudná az Mpeg4-et, akkor pont az lenne, amit most keresek.
Mi a véleményetek az alábbiakról?
Samsung LE40C630K1W
Samsung LE40C550J1
Samsung LE40C530F1Ezeknél a videólejátszást, feliratkezelést vki már próbálta? Lejátszák az mkv-kat is?
Vki nem tud merevlemezes témában valamilyen jó hírrel meglepni? (mégis van alternatíva és van vmilyen megoldás)
-
Zyrius
aktív tag
válasz Tutu7030 #627 üzenetére
Jó hír, eddig a 450-es volt a legalsó kategória, amiről biztosan tudni lehetett, hogy meg lehet buherálni, de ezek szerint az összes LD széria átállítható
Videókat is lejátszik? Ez a csatolt képből sajnos nem derült ki egyértelműen.[ Szerkesztve ]
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
Tutu7030
veterán
Másfél hete vettem egy 26LD320 tv-t.Mivel erről a típusról még nem igazán volt itt sem szó,ezért megemlíteném,hogy ugyanúgy működik rajta az USB IR-Hack(fully8),mint a többi(LF/LG/LH) tv-n.
-
addikt
válasz #98593280 #625 üzenetére
Úgy értettem ahogy érteni lehet, lehetőleg ne úgy készüljön, hogy tönkremenjen hip-hop, mert nem azért veszek valamit, hogy a gari lejárta után pl. 0,5 évvel kicseréljem, mert tönkremegy, hanem bírja jó pár éven keresztül (persze ezt előre megmondani melyik bírja tudom lehetetlenség, de azért ez függ a minőségtől erősen)
-
Zebu
addikt
válasz #98593280 #618 üzenetére
Sehogy, pont ezért szeretnék most mást!
Nem igazán, úgy néz ki az időjárás a felelős a dologért, mert volt egy áramkimaradás a vihar alatt és a sütő + a TV azóta nem működik...
De mit is vegyek majd ha netán pénzhez jutok?
Ares_lovag: Sharp? Nem is tudtam, hogy gyártanak ilyesmit! Melyikre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BenceShearer #619 üzenetére
Kösz! Úgy néz ki mégis a B550 nyer a szűkebb költségvetés miatt.
-
Krisz_82
tag
Azt esetleg meg tudja nekem mondani valaki hogy mi a fene különbség van az LG42ld420- és az LG42ld450-között?
Én úgy veszem ki a specifikációkban semmi , csak a dizájnolása különböző a két tipusnak!?Gran Turismo 5 Forever !!!
-
addikt
Na új fejlemények vannak, nemvárt pénzmennyiség (ill. várt csak azt hittem kevesebb) jön , akkor olyan TV kellene:
- kb 66cm-es,
- kábeltv, Házimozi, de akár Laptop (HD Ready felbontás) is HDMI-n keresztül rákötném
- lehetőleg minél több garancia
- normális képminőség
- ja és ne menjen tönkre gari időn túl 1 nappal -
BenceShearer
aktív tag
válasz #75912448 #614 üzenetére
Nekem 40530C van....előtte egy Sony 32s4000 volt.
Én nem bántam meg, hogy ezt vettem a B550 helyett.
A design-ja sokkal szebb, vékonyabb, a TV laposabb.
Tapasztalatok: Menü gyors, átlátható.
TV: DigiKábel (DVB-C) szép (HD is). Analóg adások: Meglepően szépen néz ki!
HDMI PC-vel (full HD), eddig nem volt gond.
Beépített média lehjátszó is tetszik, a C szeria már a DTS- hangot is viszi.
Bevilágítás nekem nem zavaró, dinamikus kontrasztot minimumon tartom.
Szerintem jó TV-lett, többet is tud mint az 550-es, én ezt választanám a helyedben. De nézz meg őket egy boltban saját szemeddel! -
_ak_
addikt
Sziasztok!
Haver kinézett két tv-t. Annyit tudok még, h meccs nézős időszakra készül vele. (tudom, h ez nulla infó, így inkább csak egy relatív összehasonlítás érdekelne)
-SAMSUNG - LE 37 C 530 F1
-LG - 37 LF 2500Keresgéltem a neten, bár sok infót nem találtam, de az lehetséges, h az LG 2007(8?)-es model? Ezzel szemben a samu C 2010-es és így alapból jobb vétel, nem?
Let's begin, de gozaimasu!
-
tutis
őstag
Eljött a tv vásárlás ideje:
LG 42LH3000 - 139.000
Samsung LE-40B550 - 144.000
LG 42LD450 - 148.000Vélemények?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
törölt tag
Nem tudok dönteni, segítsetek :-) Samsung LE40B550, vagy az újabb 530C. Az 550-ről sok jót hallottam, az újabb C530-ról egyelőre nem találok teszteket, tapasztalatokat. Dinamikus kontraszt stb sokat fejlődött az újabb, kérdés megéri-e a különbözetet?
Köszi! -
Gaben360
senior tag
Tudna valaki ajánlani valamilyen wifis routert lcd mellé?(47 pfl9664)
Szép,jó és olcsó legyen!
Egyáltalán melyik fajta kell nekem G? N? Nem nagyon vágom ezt a témát.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
hitman77
senior tag
Megnéztem és van rajta négy lyuk. Függőlegesen kb. 15 sm a távolság, vízszintesen pedig kb 45cm. Gondolom ez lesz az. Most már csak azt kellene eldönteni, hogy fix, vagy dönthető legyen az állvány. A fix is elég lenne, mert nem döntögetném, viszint ebben az esetben a csatlakozó panel közelebb lenne a falhoz és nem tudom, hogy elférnének e a kábelek. A dönthetőnél nincs ilyen gond, mert az elég távol tartja a TV-t a faltól.
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki megreccsent a plazma TV-m. Egy Samsung P42C6H-t használtam eddig. Úgy néz ki kellene egy újat venni. Nem tudoml jelenleg merrefelé pörög a technika, ez 3 éves volt.
Nagyobb nem kellene, 1080p-s kellene, lehetőleg valami alacsonyabb fogyasztású, szép stb. Számcsival is összekötném és DVD lejátszóval is. MKV filmeket is néztem a régin, ezen is szeretnék. Eddig egy Philips volt a szimpatikus (42PFL7404H), de nem tudom merre mozduljak.Mit javasoltok?
-
Zyrius
aktív tag
Hello mindenki!
Pont ma 1 hónapja vettem új TV-t, le is írom a tapasztalatokat hátha segít valakinek.
LG 42 LD550 (2010-es modell)Kezdem a negatívumokkal:
-A tv a saját árához képest gyárilag le van butítva (alapból nem tud filmeket játszani USB-ről, nincs lan csatlakozó szemben mondjuk az USA modellekkel, amikor vettem az UK és a német oldalon ki volt írva, hogy NetCast ready, ezt azóta ott nem láttam, a magyar weboldal pedig még mindig nem mutatja meg ezt a TV-t és amikor felhívtam az LG-t, hogy legyenek szívesek tájékoztatni, hogy akkor pontosan mit tud a TV azt válaszolták, hogy csak arról tudnak infót adni, ami kint van a magyar oldalon...... nevetséges ...LG ügyfélszolgálat elégtelen)
-kis szervímenü buherálás után persze már viszi is a videó file-okat (dvx,mkv)USB-ről, de a DTS (szemben a szamszungal) még mindíg nem támogatott.pozitívumok:
- csatornaváltás, kevesebb, mint 1 másodperc. Nincs várakozás, csak szórakozás-TruMotion, sokáig úgy voltam vele, hogy jó lenne a 100hz, de nem gondoltam annyira fontosnak, és amikor néztem a TV-k között a különbséget egymás mellett nem igazán jött ki a 100hz előnye, ettől függetlenül mégis a 100hz-es mellett döntöttem és elmondhatatlanul boldog vagyok emiatt. Csak a magas szériás Philips tv-knél láttam hasonló élethű mozgó képet mint ennél a TV-nél. Egyszerűen nem hittem el. Áthívtam az egyik ismerősömet, hogy nézzünk meg egy filmet, mindketten vigyorogva néztük, mikor a barátom megszolalt, hogy valami nagyon furcsa a képen, nem tudja mi de nagyon élvezi én csak annyit mondta, hogy tudom.. elégedett vigyorral a fejemen, aztán pár nap múlva találkoztunk és mondta, hogy aznap már nem is tudott rendesen TV-t nézni otthon mert zavarta a kép minősége (50hz LCD). Persze vannak olyan események, ahol nem sikerül teljesen tökéletesen kiszámítani a megfelelő képkockát, de a mérleg egyértelműen a funkció bekapcsolása mellett van, mint ellene. Szerencsére van ki, alacsony, magas és egyéni opció, amin belül 2x10-es skálán tudjuk szabályozni, hogy mennyire számoljon rá a képkockákra.
-a kép minősége rendkívüli, a színek, a kontrasz, talán már tulságosan is sok a beállítási lehetőség. Néhányan írták, hogy az LG-nek túl színes a képe. Én azok táborába tartozom akik úgy gondolják, hogy a TV szórakoztató ezköz nem pedig valóság szimulátor, tehát az, hogy hihetetlen a valóságban nem előforduló mélységű színeket is meg tud jeleníteni ez nem hátrány hanem előny. Ha valakinek nem tetszik, vagy a saját nyaralási képeit vagy videóit akarja élethűen megmutatni valakinek, akkor van annyi beállítási lehetőség, hogy meg tudja találni azt, amire azt mondhatja, hogy "na igen, ez élethű"
-a TV hangjával elsőre nem foglalkoztam, mert egy sztereo hifi berendezésen keresztül néztem a filmeket, viszont 1-2 hét után már nem nagyon foglalkoztam a hifivel így elkezdtem használni a TV hangszóróját. Nagyon meg vagyok elégedve a hangal, az igazán mély hangok kivételével minden más hangszínt tisztán hallani. Folyamatos hangerő emelés esetén nincs az az érzésem, ami a korábbi TV-knél volt (1LG, 2Samsung, 1 Daewoo, 1 Saab), hogy ahogy emelkedik a hangerő úgy lesz egyre zajosabb a hang is. Itt nincs ilyen. Ugyanazzal a tisztasággal emelkedik a hangerő bár csak a skála feléig teszteltem.
-Videó lejátszás: Nézzétek el nekem, lehet leírok olyat, ami minden készülékben megtalálható. Szóval ha belépek a videó lejátszó részbe, autómatikusan felajánlja, hogy szeretném e folytatni a korábban nézett filmet. Ugyanezt akkor is megkérdi, ha véletlenül kilépek a filmből. Ekkor ha visszalépek nem pont onnan játsza le ahol megszakítottam, hanem visszalép 6-8 másodpercet, így nem hallok 2x félmondatokat, nagyon kényelmes funkció ez.
A feliratokat be tudod állítani, hogy mekkorák legyenek a betük és azt is, hogy hol helyezkedjen el (ezt úgy kell elképzelni, hogy alapból mindíg alul van a felirat és marad is lent, viszont tudod lefelé vagy felfelé csúsztatni így a megfelelő helyre lehet tenni a feliratokat.
Nem csak beletekerni lehet a filmbe hanem lehet ugrálni benne előre hátra, közben látod a csúszkát, hogy hol jársz, ez is szuper. Nincs olyan funkció, amit hiányolnék. Persze, mint mondtam nincs sok tapasztalatom ebből a szempontból.-képnézegetés:
Nem igazán értettem, hogy mi értelme egy TV-n képet nézegetni, de leteszteltem ezt is 100 fullhd képpel. A diavetítésnél be lehet állítani, hogy milyen tempoban lapozza a képeket, és ha az USB-n van zene, akkor azt be is lehet rakni alá, így egyszerre lehet képeket nézni, és a kiválasztotta zenéket is hallgatni.Hát így elsőre ennyi. ajánlom mindenkinek
[ Szerkesztve ]
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
ORCA58
addikt
válasz Cirfandlia #594 üzenetére
Ha jól rémlik. tudom ezt a hangot a panel inverter adja, ezért van köze a háttérvilágításhoz. A 37 colos nem SAMU panel. Általában AUO gyártmány. Lehet kifogtak a gyárban is egy rossz szériát. Úgy tudom a 40 colosnál még nem panaszkodott senki ilyen hiba miatt. Gondolom nem mondta az üf-es, hogy milyen méretű amit néznek.
Nekem is 40-es van SAMU panellel, és totál csendes. -
törölt tag
Üdv! Megvettem végül is ezt a Samu 32 530-as LCD-t. Elsőként köszi mindenkinek az utóbbi pár napban nyújtott segítséget!
Első gondolatom az, hogy találtam futólag 2 db pixel hibát. Szerintetek visszavigyem? Főleg sárgánál és fehérnél látszik. Igaz, hogy fél vagy 1 méterről már nem lehet látni. Ugyan vittem magammal full hd jpeg file-okat, de nem volt időm megnézetni amikor elhoztam, meg az a srác sem volt ott, aki ígérte hogy megnézhetjük, meg hogy visszavihetem 3 napig ha lesz pixelhibája.
Nem tudom itt írtátok-e a motogp-t, hogy milyen szép, hát tényleg az a digisport-on, állat színek vannak. Oldalirányból egyébként elég gyorsan befakul a TV, bár ez nem igen számít, mert jelenleg ketten nézzük Meg gondolom később 4 embernek is bőven jó lesz.
Összességében meg vagyok elégedve a TV-vel, amennyiben szép jelet kap, akkor kitűnő a képe, a menüje is tetszik, átlátható logikusm, lényegében 1 gombot leszámítva eddig mindent megtaláltam felh. könyv nélkül is. Szépen megtalálta a DVB-C -vel is az összes digi SD és HD csatit, analógokra is rákerestem elsőre, de aztán azokat töröltem.
Ja és mértem a fogyasztását: lényegében a kapott vagy normál beállításokkal (nagyon még nem nyúlkáltam bele) 75 wattot fogyaszt, fogyasztásmérővel néztem. Ez szimpatikus az eddig 120 wattos 64 centis CRT-hez képest.
A madarastecsóban egyébként hordják 1000L a 37 3000-res 95k-s LG-t, ma délelőtt is láttam párat. Gondolom az a sláger, mivel a legolcsóbb és 20 hóra is megadják. Egyébként a hitelkérelmi procedúra egy rémálom, lehet írok erről egy személyes bejegyzést Pl. a legutolsó pillanatban is amikor már minden megvolt, 20 percet vártam a kijáratnál, mert nem engedtek ki, csak vmi kóddal, de a kódot 3 telszámra sem tudták bediktálni, mert mind1gyik foglalt volt
Szóval aki hitelre akar venni, készüljön néhány napi hideg élelemmel, 100km-re való üzemanyaggal és egy doboz Seduxen sem árt
-
törölt tag
Ugy,hogy te az 55-öss tévét nem 20 centiről hanem legkevesebb 1-2 méterről nézed,ahonnan már nem látszanak az egyes pixelek hanem folyamatos képet látsz.Minél meszebb,annál kevesebb részletet,folyamatosabban.látod tehát 6-7 méterről még azt se tudod megmondani hogy 1080 vagy 720 vagy VGA.Ráadásul film közben még mozog is. Tehát a hajszálat,börredőt.. látni fogod.
[ Szerkesztve ]
-
szpac86
csendes tag
Üdv Tagok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az 32LG2000 -es TV -met rá tudnám-e venni USB -ről való Divx lejátszásra? Ebből az oldalból azt vettem ki hogy az LF/LG/LH -s szériát lehet vele hack -elni, így az enyém is beletartozik sztem.
N95 adott. Feltelepítettem a progit a telóra. Beállítottam amit be kellett. De hiába nyomom a 2 -es gombot folyamatosan, nem jön be semmi. (1 méter, fél méter, 5cm távolságokra próbáltam)
Mondjuk ezt a szöveget nem értem mit takar:
(remember to press ctrl if you're using a qwerty phone)Esetleg vki tudna nekem segíteni?
-
dani_golf
tag
Hello all.Kérdésem az lenne hogy az új tvken amin van usb ,és játsza a divixet és az mkv -t az honnan tudom meg hogy mien mkv kat visz?pl LG42LE5300...tehát az érdekelne ha veszek egy ilyet és itton vanan mkv fájlaim akkor egy pendrivra rámásolom azokat és a tv simán vinné öket?nincsenek formátum gondok.?
-
VGYke
addikt
Mennyi lehet egy "fullHD" TV felbontása? Már csak azért, mert ha 1920x1080, akkor pl. egy 55"-os TV képmérete 1218x685mm, ez esetben egy "pixel" 0,634x0,634mm méretű. Ez túl nagy ahoz, hogy egy hajszálat látni lehessen... Hogy van ez?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest