Hirdetés
Aktív témák
-
bajuszati
tag
Sziasztok,
A választott típus:LG 47LD750
Kérlek véleményezzétekElőre is köszönöm.
-
Tutu7030
veterán
válasz
benvolio #642 üzenetére
Nem kell sem letölteni,sem rátenni.
mpeg4-players fórumon van leírás a dologról. De csak saját felelősségre csináld! -
cala
csendes tag
válasz
Cirfandlia #594 üzenetére
Cirfandlia, nekem ue. a probléma. A TV tegnap érkezett, ma jeleztem az üzletnek, várom a választ. Internetes vásárlásról pedig ezt érdemes tudni: [link]
Én is jókat olvastam a cégről ahonnan rendeltem, (Kalocsa), korrekt volt az ügyintézés gyors a szállítás. Most várom, hogy a support is ugyanolyan gyors lesz-e.
-
Mozso26
senior tag
Üdv mindenkinek!
Szeretném felhivni a figyelmeteket arra hogy a Media Marktban most 12000ft a technicrypt cx conax modul.Azt szeretném kérdezni hogy ez jo a samsung b650be, és csak annyit kell csinálnom hogy az elöfizetöi kártyát ami jelenleg a set top boxban van átteszem ebbe? -
cala
csendes tag
Biocs, kicsit eltévedtem az ablakok közt.
-
tothl
addikt
Sziasztok !
Van itt még a topicban valakinek Samsung A656 -osa, vagy már mindenki upgradelt... ?
-
Zebu
addikt
válasz
Ares_lovag #631 üzenetére
És melyik nyerő belőle?
-
Paal
csendes tag
Azt jól látom, hogy ha szeretnék pip-et használni, akkor a Samsung C széria lesz a nyerő? Ezeknél a készülékeknél a DVB/T tud lenni a második tuner, vagy annak videó/dvd/pc -nek kell lennie?
Bő két éve az LG kijött egy merevlemezes szériával, ez az irány teljesen eltűnt? Az a széria tudta a PIP-et is, ha tudná az Mpeg4-et, akkor pont az lenne, amit most keresek.
Mi a véleményetek az alábbiakról?
Samsung LE40C630K1W
Samsung LE40C550J1
Samsung LE40C530F1Ezeknél a videólejátszást, feliratkezelést vki már próbálta? Lejátszák az mkv-kat is?
Vki nem tud merevlemezes témában valamilyen jó hírrel meglepni? (mégis van alternatíva és van vmilyen megoldás)
-
válasz
#98593280 #625 üzenetére
Úgy értettem ahogy érteni lehet, lehetőleg ne úgy készüljön, hogy tönkremenjen hip-hop, mert nem azért veszek valamit, hogy a gari lejárta után pl. 0,5 évvel kicseréljem, mert tönkremegy, hanem bírja jó pár éven keresztül (persze ezt előre megmondani melyik bírja tudom lehetetlenség, de azért ez függ a minőségtől erősen)
-
Zebu
addikt
válasz
#98593280 #618 üzenetére
Sehogy, pont ezért szeretnék most mást!
Nem igazán, úgy néz ki az időjárás a felelős a dologért, mert volt egy áramkimaradás a vihar alatt és a sütő + a TV azóta nem működik...
De mit is vegyek majd ha netán pénzhez jutok?
Ares_lovag: Sharp? Nem is tudtam, hogy gyártanak ilyesmit!
Melyikre gondolsz?
-
törölt tag
válasz
BenceShearer #619 üzenetére
Kösz!
Úgy néz ki mégis a B550 nyer a szűkebb költségvetés miatt.
-
Krisz_82
tag
Azt esetleg meg tudja nekem mondani valaki hogy mi a fene különbség van az LG42ld420- és az LG42ld450-között?
Én úgy veszem ki a specifikációkban semmi , csak a dizájnolása különböző a két tipusnak!? -
Na új fejlemények vannak, nemvárt pénzmennyiség (ill. várt csak azt hittem kevesebb) jön
, akkor olyan TV kellene:
- kb 66cm-es,
- kábeltv, Házimozi, de akár Laptop (HD Ready felbontás) is HDMI-n keresztül rákötném
- lehetőleg minél több garancia
- normális képminőség
- ja és ne menjen tönkre gari időn túl 1 nappal -
BenceShearer
aktív tag
válasz
#75912448 #614 üzenetére
Nekem 40530C van....előtte egy Sony 32s4000 volt.
Én nem bántam meg, hogy ezt vettem a B550 helyett.
A design-ja sokkal szebb, vékonyabb, a TV laposabb.
Tapasztalatok: Menü gyors, átlátható.
TV: DigiKábel (DVB-C) szép (HD is). Analóg adások: Meglepően szépen néz ki!
HDMI PC-vel (full HD), eddig nem volt gond.
Beépített média lehjátszó is tetszik, a C szeria már a DTS- hangot is viszi.
Bevilágítás nekem nem zavaró, dinamikus kontrasztot minimumon tartom.
Szerintem jó TV-lett, többet is tud mint az 550-es, én ezt választanám a helyedben. De nézz meg őket egy boltban saját szemeddel! -
_ak_
addikt
Sziasztok!
Haver kinézett két tv-t. Annyit tudok még, h meccs nézős időszakra készül vele. (tudom, h ez nulla infó, így inkább csak egy relatív összehasonlítás érdekelne)
-SAMSUNG - LE 37 C 530 F1
-LG - 37 LF 2500Keresgéltem a neten, bár sok infót nem találtam, de az lehetséges, h az LG 2007(8?)-es model? Ezzel szemben a samu C 2010-es és így alapból jobb vétel, nem?
-
tutis
őstag
Eljött a tv vásárlás ideje:
LG 42LH3000 - 139.000
Samsung LE-40B550 - 144.000
LG 42LD450 - 148.000Vélemények?
-
törölt tag
Nem tudok dönteni, segítsetek :-) Samsung LE40B550, vagy az újabb 530C. Az 550-ről sok jót hallottam, az újabb C530-ról egyelőre nem találok teszteket, tapasztalatokat. Dinamikus kontraszt stb sokat fejlődött az újabb, kérdés megéri-e a különbözetet?
Köszi! -
Gaben360
senior tag
Tudna valaki ajánlani valamilyen wifis routert lcd mellé?(47 pfl9664)
Szép,jó és olcsó legyen!
Egyáltalán melyik fajta kell nekem G? N? Nem nagyon vágom ezt a témát. -
hitman77
senior tag
Megnéztem és van rajta négy lyuk. Függőlegesen kb. 15 sm a távolság, vízszintesen pedig kb 45cm. Gondolom ez lesz az. Most már csak azt kellene eldönteni, hogy fix, vagy dönthető legyen az állvány. A fix is elég lenne, mert nem döntögetném, viszint ebben az esetben a csatlakozó panel közelebb lenne a falhoz és nem tudom, hogy elférnének e a kábelek. A dönthetőnél nincs ilyen gond, mert az elég távol tartja a TV-t a faltól.
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki megreccsent a plazma TV-m. Egy Samsung P42C6H-t használtam eddig. Úgy néz ki kellene egy újat venni. Nem tudoml jelenleg merrefelé pörög a technika, ez 3 éves volt.
Nagyobb nem kellene, 1080p-s kellene, lehetőleg valami alacsonyabb fogyasztású, szép stb. Számcsival is összekötném és DVD lejátszóval is. MKV filmeket is néztem a régin, ezen is szeretnék. Eddig egy Philips volt a szimpatikus (42PFL7404H), de nem tudom merre mozduljak.Mit javasoltok?
-
Zyrius
aktív tag
Hello mindenki!
Pont ma 1 hónapja vettem új TV-t, le is írom a tapasztalatokat hátha segít valakinek.
LG 42 LD550 (2010-es modell)Kezdem a negatívumokkal:
-A tv a saját árához képest gyárilag le van butítva (alapból nem tud filmeket játszani USB-ről, nincs lan csatlakozó szemben mondjuk az USA modellekkel, amikor vettem az UK és a német oldalon ki volt írva, hogy NetCast ready, ezt azóta ott nem láttam, a magyar weboldal pedig még mindig nem mutatja meg ezt a TV-t és amikor felhívtam az LG-t, hogy legyenek szívesek tájékoztatni, hogy akkor pontosan mit tud a TV azt válaszolták, hogy csak arról tudnak infót adni, ami kint van a magyar oldalon...... nevetséges ...LG ügyfélszolgálat elégtelen)
-kis szervímenü buherálás után persze már viszi is a videó file-okat (dvx,mkv)USB-ről, de a DTS (szemben a szamszungal) még mindíg nem támogatott.pozitívumok:
- csatornaváltás, kevesebb, mint 1 másodperc. Nincs várakozás, csak szórakozás-TruMotion, sokáig úgy voltam vele, hogy jó lenne a 100hz, de nem gondoltam annyira fontosnak, és amikor néztem a TV-k között a különbséget egymás mellett nem igazán jött ki a 100hz előnye, ettől függetlenül mégis a 100hz-es mellett döntöttem és elmondhatatlanul boldog vagyok emiatt. Csak a magas szériás Philips tv-knél láttam hasonló élethű mozgó képet mint ennél a TV-nél. Egyszerűen nem hittem el. Áthívtam az egyik ismerősömet, hogy nézzünk meg egy filmet, mindketten vigyorogva néztük, mikor a barátom megszolalt, hogy valami nagyon furcsa a képen, nem tudja mi de nagyon élvezi
én csak annyit mondta, hogy tudom.. elégedett vigyorral a fejemen, aztán pár nap múlva találkoztunk és mondta, hogy aznap már nem is tudott rendesen TV-t nézni otthon mert zavarta a kép minősége (50hz LCD). Persze vannak olyan események, ahol nem sikerül teljesen tökéletesen kiszámítani a megfelelő képkockát, de a mérleg egyértelműen a funkció bekapcsolása mellett van, mint ellene. Szerencsére van ki, alacsony, magas és egyéni opció, amin belül 2x10-es skálán tudjuk szabályozni, hogy mennyire számoljon rá a képkockákra.
-a kép minősége rendkívüli, a színek, a kontrasz, talán már tulságosan is sok a beállítási lehetőség. Néhányan írták, hogy az LG-nek túl színes a képe. Én azok táborába tartozom akik úgy gondolják, hogy a TV szórakoztató ezköz nem pedig valóság szimulátor, tehát az, hogy hihetetlen a valóságban nem előforduló mélységű színeket is meg tud jeleníteni ez nem hátrány hanem előny. Ha valakinek nem tetszik, vagy a saját nyaralási képeit vagy videóit akarja élethűen megmutatni valakinek, akkor van annyi beállítási lehetőség, hogy meg tudja találni azt, amire azt mondhatja, hogy "na igen, ez élethű"
-a TV hangjával elsőre nem foglalkoztam, mert egy sztereo hifi berendezésen keresztül néztem a filmeket, viszont 1-2 hét után már nem nagyon foglalkoztam a hifivel így elkezdtem használni a TV hangszóróját. Nagyon meg vagyok elégedve a hangal, az igazán mély hangok kivételével minden más hangszínt tisztán hallani. Folyamatos hangerő emelés esetén nincs az az érzésem, ami a korábbi TV-knél volt (1LG, 2Samsung, 1 Daewoo, 1 Saab), hogy ahogy emelkedik a hangerő úgy lesz egyre zajosabb a hang is. Itt nincs ilyen. Ugyanazzal a tisztasággal emelkedik a hangerő bár csak a skála feléig teszteltem.
-Videó lejátszás: Nézzétek el nekem, lehet leírok olyat, ami minden készülékben megtalálható. Szóval ha belépek a videó lejátszó részbe, autómatikusan felajánlja, hogy szeretném e folytatni a korábban nézett filmet. Ugyanezt akkor is megkérdi, ha véletlenül kilépek a filmből. Ekkor ha visszalépek nem pont onnan játsza le ahol megszakítottam, hanem visszalép 6-8 másodpercet, így nem hallok 2x félmondatokat, nagyon kényelmes funkció ez.
A feliratokat be tudod állítani, hogy mekkorák legyenek a betük és azt is, hogy hol helyezkedjen el (ezt úgy kell elképzelni, hogy alapból mindíg alul van a felirat és marad is lent, viszont tudod lefelé vagy felfelé csúsztatni így a megfelelő helyre lehet tenni a feliratokat.
Nem csak beletekerni lehet a filmbe hanem lehet ugrálni benne előre hátra, közben látod a csúszkát, hogy hol jársz, ez is szuper. Nincs olyan funkció, amit hiányolnék. Persze, mint mondtam nincs sok tapasztalatom ebből a szempontból.-képnézegetés:
Nem igazán értettem, hogy mi értelme egy TV-n képet nézegetni, de leteszteltem ezt is 100 fullhd képpel. A diavetítésnél be lehet állítani, hogy milyen tempoban lapozza a képeket, és ha az USB-n van zene, akkor azt be is lehet rakni alá, így egyszerre lehet képeket nézni, és a kiválasztotta zenéket is hallgatni.Hát így elsőre ennyi.
ajánlom mindenkinek
-
ORCA58
addikt
válasz
Cirfandlia #594 üzenetére
Ha jól rémlik. tudom ezt a hangot a panel inverter adja, ezért van köze a háttérvilágításhoz. A 37 colos nem SAMU panel. Általában AUO gyártmány. Lehet kifogtak a gyárban is egy rossz szériát. Úgy tudom a 40 colosnál még nem panaszkodott senki ilyen hiba miatt. Gondolom nem mondta az üf-es, hogy milyen méretű amit néznek.
Nekem is 40-es van SAMU panellel, és totál csendes. -
törölt tag
Üdv! Megvettem végül is ezt a Samu 32 530-as LCD-t. Elsőként köszi mindenkinek az utóbbi pár napban nyújtott segítséget!
Első gondolatom az, hogy találtam futólag 2 db pixel hibát. Szerintetek visszavigyem? Főleg sárgánál és fehérnél látszik. Igaz, hogy fél vagy 1 méterről már nem lehet látni. Ugyan vittem magammal full hd jpeg file-okat, de nem volt időm megnézetni amikor elhoztam, meg az a srác sem volt ott, aki ígérte hogy megnézhetjük, meg hogy visszavihetem 3 napig ha lesz pixelhibája.
Nem tudom itt írtátok-e a motogp-t, hogy milyen szép, hát tényleg az a digisport-on, állat színek vannak. Oldalirányból egyébként elég gyorsan befakul a TV, bár ez nem igen számít, mert jelenleg ketten nézzük
Meg gondolom később 4 embernek is bőven jó lesz.
Összességében meg vagyok elégedve a TV-vel, amennyiben szép jelet kap, akkor kitűnő a képe, a menüje is tetszik, átlátható logikusm, lényegében 1 gombot leszámítva eddig mindent megtaláltam felh. könyv nélkül is. Szépen megtalálta a DVB-C -vel is az összes digi SD és HD csatit, analógokra is rákerestem elsőre, de aztán azokat töröltem.
Ja és mértem a fogyasztását: lényegében a kapott vagy normál beállításokkal (nagyon még nem nyúlkáltam bele) 75 wattot fogyaszt, fogyasztásmérővel néztem. Ez szimpatikus az eddig 120 wattos 64 centis CRT-hez képest.
A madarastecsóban egyébként hordják 1000L a 37 3000-res 95k-s LG-t, ma délelőtt is láttam párat. Gondolom az a sláger, mivel a legolcsóbb és 20 hóra is megadják. Egyébként a hitelkérelmi procedúra egy rémálom, lehet írok erről egy személyes bejegyzést
Pl. a legutolsó pillanatban is amikor már minden megvolt, 20 percet vártam a kijáratnál, mert nem engedtek ki, csak vmi kóddal, de a kódot 3 telszámra sem tudták bediktálni, mert mind1gyik foglalt volt
Szóval aki hitelre akar venni, készüljön néhány napi hideg élelemmel, 100km-re való üzemanyaggal és egy doboz Seduxen sem árt
-
törölt tag
Ugy,hogy te az 55-öss tévét nem 20 centiről hanem legkevesebb 1-2 méterről nézed,ahonnan már nem látszanak az egyes pixelek hanem folyamatos képet látsz.Minél meszebb,annál kevesebb részletet,folyamatosabban.látod tehát 6-7 méterről még azt se tudod megmondani hogy 1080 vagy 720 vagy VGA.Ráadásul film közben még mozog is. Tehát a hajszálat,börredőt.. látni fogod.
-
szpac86
csendes tag
Üdv Tagok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az 32LG2000 -es TV -met rá tudnám-e venni USB -ről való Divx lejátszásra? Ebből az oldalból azt vettem ki hogy az LF/LG/LH -s szériát lehet vele hack -elni, így az enyém is beletartozik sztem.
N95 adott. Feltelepítettem a progit a telóra. Beállítottam amit be kellett. De hiába nyomom a 2 -es gombot folyamatosan, nem jön be semmi. (1 méter, fél méter, 5cm távolságokra próbáltam)
Mondjuk ezt a szöveget nem értem mit takar:
(remember to press ctrl if you're using a qwerty phone)Esetleg vki tudna nekem segíteni?
-
dani_golf
tag
Hello all.Kérdésem az lenne hogy az új tvken amin van usb ,és játsza a divixet és az mkv -t az honnan tudom meg hogy mien mkv kat visz?pl LG42LE5300...tehát az érdekelne ha veszek egy ilyet és itton vanan mkv fájlaim akkor egy pendrivra rámásolom azokat és a tv simán vinné öket?nincsenek formátum gondok.?
-
VGYke
addikt
Mennyi lehet egy "fullHD" TV felbontása? Már csak azért, mert ha 1920x1080, akkor pl. egy 55"-os TV képmérete 1218x685mm, ez esetben egy "pixel" 0,634x0,634mm méretű. Ez túl nagy ahoz, hogy egy hajszálat látni lehessen... Hogy van ez?
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest