- Stabilizál a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Visszafogott késleltetésű DDR5 memóriákkal gyarapodik a G.Skill portfóliója
- VGA-kat károsító ASUS alaplapok: a vállalat hivatalosan is reagált
- Kényelmesen ingzsebbe rakható, fürge hordozható SSD az addlink műhelyéből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
Aktív témák
-
biga
őstag
Én is megkérdezném a jelenlevő, esetleg tapasztaltabb kollégákat. TV vásárlásban gondolkozunk, mondjuk 40-46" között. Van rá vagy 1000€-m Feltétel a DLNA támogatás (erre külön kitérek majd), ha lehet valamennyire SMART TV legyen, igazából a kölykök miatt jó lenne, ha skype lenne benne (ha már smart igazából ez lenne benne a fontos, netezni itt a gép, de ha tud mást is, az nem baj, csak nem feltétel). A 3D másodlagos, technikai érdekességnek tekintem, mindenappi használatra teljesen alkalmatlan a jelenlegi 3D technika. Ha benne van, biztos szórakoznának vele a kölykök pár napot, de hosszú távon kizárt, hogy kihasználnám.
Nincs igazából preferált márkám, de gagyit nem akarok venni. Ahogy néztem így a kínálat: Samsung, LG, Philips, Panasonic, Sony, Sharp. Ezek közül kinek milyen tapasztalatai vannak, esetleg jobban benne lévő melykre tenné a voksát. (esetleg azon belül melyikre). Nem kellene konkrét típus, de ha segítetek szűkiteni, azt már megköszönném
A DLNA-hoz visszatérve: nem tudom ki mennyire használja, de nekem ez egy a lakásban lévő media szerverről való futtatásra kelene (elvileg erre találták ki). De elméleti tudáson kívül semmi tapasztalatom sincs róla. Mennyire figyeljek oda rá? Esetleg ne aggódjak, és egy DLNA képes media szerver esetén nem lehet gond, bármit le fog játszani?
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest