- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egérpad topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
birooo
tag
Egy kis kérdés hozzátok.
Összekötöttem végre a pc-t a tv-el egy hdmi kábellel, de a tv-n bármelyik hdmi aljzatba teszem, nem látja. Egy B650-ről van szó. Mi lehet a gond? A vga-n van hdmi kimenet.
-
birooo
tag
Jó reggelt emberek
Na megjött a hdmi kábelem a B650-hez, de a hanggal gondom van.
A hangkábelem egyik végén egy darab, a másik végén két darab jack dugó van, viszont a TV hátoldalán a hdmi bemenet mellett csak egy audio bemenet leledzik és mivel az egy jack a hangkártyába kéne, így nem tudok hangot kicsikarni a pc-tv összekötésével
Gondolom nem jó a hangkábelem, de akkor milyet kéne vennem?Kösz előre is a segítséget.
-
birooo
tag
Sziasztok!
Összekötném a pc-t a b650-el, de a routeren csak egy lan csatlakozás van. Van olyan eszköz amivel ketté lehet egy lan csatit osztani?
-
birooo
tag
Srácok, a dvi-hdmi kábellel átmegy a hang is vagy kell külön kábel a hangkártyából?
-
birooo
tag
Hello!
Egyszerűen nem bírom frissíteni a b650-em Bármit csinálok kiírja, hogy nincs frissíthető fájl. Mi szarok el?
-
birooo
tag
Srácok ez az eszköz hogyan működik: Samsung WIS09ABGNX wireless adapter
Az egyik fele a TV-be, a másik a pc usb-be és már megy is? -
birooo
tag
Sziasztok
Na mégis a B651-et veszem meg, a kérdésem az lenne (mivel netről rendelem) hogy érdemes-e, kell-e valamire rákérdeznem? Szóval van-e különbség b651 és b651 között. Lehet hülye a kérdés, de már mindegy, mert megkérdeztem
-
birooo
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék tőletek, hogy a Samsung B650-es típushoz hasonló paraméterekkel rendelkező LG lcd tv-t tudtok nekem ajánlani? Ami a legfontosabb nekem az az usb-re köthető külső hdd és az azon keresztül történő filmnézés.
Köszönöm előre is a segítséget. -
birooo
tag
válasz wassermann #30624 üzenetére
Köszi.
Azt hittem ez gond lehet és nem akartam 20 ezret kidobni feleslegesen egy külső 2,5" vinyóra. De ez így megnyugtató.
-
birooo
tag
Senki nem tudja, hogy a Samsung B650-es típusok képesek-e olyan vinyókat kezelni, amely usb-n keresztül kapják az áramot? Hol tudnék ennek utána nézni?
-
birooo
tag
A B550-es is kezel külső vinyót?
-
birooo
tag
Hello.
Tudtok olyan TV-t ajánlani, amiben van usb és az kezel külső hdd-t? Esetleg divixet is lejátszik.
-
birooo
tag
Sziasztok.
Vettem végre egy LCD tv-t és össze szeretném kötni a sz.gépemmel. HDMI kábelre gondoltam, de sehol nem találok 10 méteres kábelt belőle. Valaki tudna segíteni, hogy hol találok legalább ilyen hosszút? Gondolom más kábel nem is kéne, mert ezen megy a hangé s a kép!?
-
birooo
tag
Sziasztok.
Lenne most egy lehetőségem, hogy bármelyik Samsung terméket megvehetném féláron. Sajna videókártyát nem csinálnak így gondoltam a TV-re. Milyen TV-t ajánlanátok a Samsungtól?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest