Hirdetés
Aktív témák
-
-
tothbe
addikt
válasz
Luissimo #46933 üzenetére
nem állítottam, hogy nincs előnye, de azért a 12ezres wlan adapter tényleg nem piti (mondjuk mikor utoljára néztem, még 17 volt, tehát beszerzési forrást szivesen fogadok). Mondjuk ha jól tudom, ráadásul a samu adapter csak G-s wifit tud, tehát nálam pl. visszafogná a többi eszközt, amik N-esek.
A LAN meg attól függ, hogy jó-e hogy el tudsz-e odáig kábelezni. Mivel pont egy fullhd tv-nél már az mkv lényegesen fontosabb lenne, mint a 480soros divx-ek, és az meg azért kábelen megy csak rendesen.
Az általad javasolthoz hasonlót próbáltam már, de úgy, hogy a tv-nél levö router lan portjára dugtam a tv-t. Ott meg kell hogy tudjon a router client módban futni amit meg nem sok router tud. Ezt a te wan portos verziódat leirhatnád, hátha ezt könnyebb összelőni. Ilyenkor mit adsz meg a routeren a wireless-re?
Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- Új, bontatlan Sencor SSS 6300 NYX 2 bluetooth-os hangszóró - Közel 2 év magyar bolti garival! -
- Popcorn Hour A-400 média lejátszó
- SAMSUNG (LH75WADWLGCXEN) FLIP PRO 190CM 4K ÉRINTŐS SMART MONITOR ! AKCIÓ!
- Újszerű LG OLED 55 CX3LA(4K/120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest