Aktív témák
-
válasz
BigBear #4463 üzenetére
Én a vásárlás előtt körbeérdeklődtem gyorsan, két dolgot tudtam meg: az Electro-Store (ahol vettem a TV-t) eddig egy olyannal találkozott, hogy a náluk vásárolt TV gariját nem fogadta el a Sony szervíz, több ilyen esetük nem volt, a garijukat (osztrák eredetű) eddig mindig elfogadták máshol. A másik az, hogy az én garijegyemen (osztrák, mint említettem) rajta van a Sony Hungária ügyfélszolgálatának a száma is, ha a TV-vel bármi gondom lenne. A 2.1 pedig az, hogy Sony oldalán ez olvasható:
"Nem tartjuk valószínűnek, hogy e termék használata során garanciális szervizre fog szorulni. Ha netalán mégis, abban az esetben az eladóhoz, vagy az Európai Gazdasági Térségben ("EGT"), vagy más, ezen Garancialevelen vagy azt kísérő iraton feltüntetett országokban ("Garanciaterület") meghatalmazott szervizhálózat valamelyik tagjához legyen szíves fordulni."
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged