Hirdetés
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Pár napos nyúzás után meg vagyok elégedve a samu 40b550el, igaz összehasonlítási alapom nem igazán van, de eddig nem találkoztam semmi zavaró vagy hiányzó funkcióval, legalábbis a tv felől. Ellenben van 2 dolog amire nem igazán találtam megoldást, ha a laptoppal kötöm össze.
Az egyik problémám, h a laptopomon display port van, bár vettem egy dp>hdmi átalakítót, de úgy összekötve egyszerűen nem látja a tv a jelet, vagyis a source menüből nem tudom kiválasztani azt a hdmi bemenetet amire a laptopot kötöttem. Persze először én is azt hittem, h rossz az átalakító, de a samsung 2494hs monitorral működik a dolog, igaz, h ott sem megy teljesen jól, mert a hang nem akar átmenni (csak néha-néha reccsen egy csendeset a hangszóró), meg nem tudtam rendesen fullhdba tenni, mert vagy nagyobb képet kaptam vagy foltokban homályosat (utóbbi több mint valószínű, h az AV mód miatt volt. btw az mi lehet?), de mindenesetre kép jön rajta.
A másik gond, meg igazából csak nem hiszem, h probléma csak nem értem, h miért nem tudom kiválasztani az 59hz-et. (d-sub kábellel használom most) nem tudom, h ez mennyire rossza vagy nem az, csak rémlik valahonnan, h 59hz jobb vmiért, mint a 60. A samu monitrnál d-sub kábellel felajánlja az 59hz-et.
Ja és igen, h ne legyen egyszerű a dolog, a laptopomba intel gma 4500mhd integrált vga van.
Aktív témák
- Formula-1
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honda topik
- Path of Exile 2
- GTA V
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest