Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
addikt
válasz
gzbotii #1718 üzenetére
Használtam már 40"-ost, most pedig 32"-est, ami hátrány lehet, az hogy rendelkezned kell a megfelelő nézési távolsággal, vagy a kép egy része kiesik a látómeződből. Emelett probléma lehet még a fogyasztás, amúgy meg áltálában minden képjavító csodát kikapcsol a szoftver, ha pc üzemmódba kapcsolod, és amit eddig láttam azok megálltak fHD@60 Hz-nél ebben az üzemmódban... (lehet van már jobb is) Ami viszont utánajárást igényel az az input lag és az utánhúzás tesztelése, mert nagyon sok tv nem alkalmas monitornak...
Esetlegesen az elérhető kissebb felbontás (max = fHD), illetve a ppi érték alacsonyabb, engem nem zavar, főként ha megfelelő távolságra ülsz, de vannak ppi fetisiszták ,főként a monitoros topikban...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest