Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
CsizmaKo
üzenetére
Before-t, vagy Ian_x-et keresd meg ez ügyben. Ők már rendeltek online, biztosan elmondják szívesen a hogyanját.
Más: Valaki tudna nekem valami olyan festéket mondani, ami ezüst színű? Több helyen olastam már a vászon színéről, és írtak a szürke, ill. ezüst előnyeiről. Eddig csak legyintettem, de ma tettem egy megfigyelést. Az erősítőm kilóg a vászon alól és véletlen úgy klikkeltem, hogy az erősítő ezüst házán egy ablakrészlet látszódott. A fehér fehérebb volt, a színek élénkebbek. Így a következő harci feladat az, hogy a vászon színét moddoljam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Montech King 65 Pro BONTATLAN!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest