Új hozzászólás Aktív témák
-
arpii
tag
válasz
hgabor82
üzenetére
A képen pirossal jelöltem, ahol áthúzott (a búrán belül van).

Egyébként minden követ megpróbálok megmozgatni, hogy le tudjam tesztelni optimális körülmények között is. Egy diszkós-műszerész barátom, keresztapám és egyéb családtagok sajnos nem tudnak segíteni az ügyben, pedig sok elektronikus vénájú ember van a közelemben. Ödön azt mondja, hogy valószínűleg be fogom sz*pni ezt a kísérletet is. De, az avfórumon is aktív projektor szaktekintély Bátyó azt mondja, hogy tökéletesen fog működni, ha beépítem. Szinte biztos, hogy azért húz át ott, ahol nem kéne, mert 6x akkora feszültséget kap.
Arra jutottam, hogy nemigen érdemes sokat sz*rakodnom a dologgal. Be fogom építeni és lesz, ami lesz. Ha gyári hibás az izzó, ünnepélyes keretek közt befejezem a projektor projektet mindörökre, ha pedig minden jól alakul, megnézem a Tango & Cash-t

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Kés topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest