- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
válasz
miki002
üzenetére
igen tudom h jo dolog ez sot nagyon is erdekel a tema es sztm a kesobbiekben lehet h ossze is rakok majd egyet de egyelore nem erzem szukseget..

a TV meg fullHD es kb 3m rol nezem es hat lassuk be azert nem egy kategoria a kepminoseg es ha az ember jobban belemerul a proji epitesbe 100e korul siman benne van..
jo kijelzo jo fresnel stb stb minosegi cuccokbol osszerakva es akkor meg a vaszonrol nem is beszeltem... igy inkabb eladom es tegyen jo szolgalaltot masnal minthogy itt porosodjon v esetleg megseruljon...
fejben mar en is nagyon jol megcsinaltam a szerkezetet motoros taviranyitos vaszonnal szep dobozzal ami mobilis de ezek meg mind mind +5-10-15...ezreksajnos most ez van

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest