Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
renegat1
tag
válasz
szuladam #12631 üzenetére
Szia!
AliExpressen 25$ körül lehet találni hozzá ledet. Sajátomban 2 éve cseréltem és azóta is hibátlan. Szerintem otthon is megtudod csinálni. Sok videót megnéztem előtte, hogy sikerüljön. A kijelző a necces, de megoldható az is. A fiamnak 43"-os van, abban tavasszal cseréltem és az is működik. Lengyelből 2 héten belül megérkezik, úgy hogy hajrá. -
renegat1
tag
Szia!
Ha csak a háttérvilágítás, akkor szerintem megéri javítani. Pár hozzászólással fentebb írtam, hogy egy 2017-es tv-n cseréltem háttérvilágítást. 6000Ft-ba került a cucc, és két órát dolgoztam vele laikusként, YouTube videó segítségével. Kellene egy pontos típus, és akkor lehet keresni hozzá led sort. -
renegat1
tag
válasz
Lackooo84 #12378 üzenetére
Szia!
Kínából 20$ körül tud rendelni háttérvilágítást hozzá. Ha saját magának csinálja, úgy jön ki a legolcsóbban. Cseréért nem tudom mennyit kérnek el. Én tegnap cseréltem egy LG 43UJ6307-en háttérvilágítást (laikusként), videós segítséggel. YouTube-n van egy csomó videó, ami alapján megoldható. Kijelzőt kivenni a rizikósabb, a többi megy magától. -
renegat1
tag
Sziasztok!
Van egy 32"-os LG led tv aminek a képernyőjén lett egy 4-5 cm átmérőjű fényes fehér kör alakú folt. Jól gondolom, hogy leesett a lencse a ledről? Gyári garancia lejárt, de van rajt 5 éves garancaiabiztosítás. Biztosításban megcsinálják, vagy elhajtanak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hővezető paszták
- Milyen routert?
- Nyomtató topik
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest