Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello,
van egy régebbi Samsung LCD TV-m, szeretném hdmi-n keresztül PC-hez kötni, de zöldes árnyalatú lesz a kép (pl egy teljesen fekete kép zöld lesz). Analóg vga-n összekötve minden ok, illetve a menük színei is rendben vannak. Kipróbáltam másik kábellel, és más forrással is, és akkor is zöld lesz. Mi lehet a probléma?
-
Sziasztok!
Van egy régebbi 32-es full hd samsungom. Eddig tökéletesen működött, pár napja megnéztem rajta egy hosszabb filmet (vga bemeneten laptopról), és kb 40-50 perc után elment a kép és elkezdett hangosan sípolni. Kikapcsolás, bekapcsolás segített rajta, utána megint ment ugyanennyit, és újra jött a hiba, és így tovább. Volt, hogy elsötétült, volt, hogy függőleges csíkok jelentek meg, és a hangos sípoló hang csak először volt, utána csendes maradt.
Azóta másik forrásról sorozatrészeket néztem, volt, hogy többet egymás után, de nem jött többet elő a hiba (pedig a tv több mint egy órát ment folyamatosan). Kíváncsian várom, hogy a következő hosszabb filmnél előjön-e a hiba.A készülék már nem garanciás. Mennyit jósoltok neki? Érdemes lehet szervízbe vinni, vagy kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- LED világítás a lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest