Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Valami baja van a tápomnak
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Ez a játék nekem készült. Kimaradtak anno az eredeti részek, így most első nap húztam be a játékot, ~2700 Ft-ért XSX-re
-
GodGamer5
addikt
A tükröződéseknél (tükrök, üvegek átlátszósága) elég jó az RT és kb 3fps-t vesz le. Olyasmi ez mint a matrix demónál. Ha komolyabban használják az RT-t az Unreal 5 engine-nél, akkor a hagyományos szabványos hardveres RT technikák nem működnek, mert iszonyúan sok a geometria és brutálisan sok vramot zabálna. Erre lesz majd megoldás a dinamikus LOD az RT számításán belül, csak egyelőre ezt a szabvány nem teszi lehetővé, ezért az Epic más utakon jár... A megvilágításról meg vannak összehasonlító videó, azok is elég jók.
Nekem az árnyékok LOD-olásával volt bajom, hogy popup-olnak sok helyen. -
Sinesol
veterán
Bármi is legyen, nem igazán látszik RT használata a képeken, lehet be se volt kapcsolva, vagy lehet csak valami kezdetleges az implementáció, ki tudja. Több tárgynál nem látszik logikus út, ahonnan megvilágitást kaphatna, mégis szépen ki vannak emelve, szinesek, máshol meg a fényforrás mellett, vagy vele szemben sötétek a felületek...
A szoftveres megoldás dolgot mondjuk nem is értem, épp azért kell dedikált hardver az RT alá, mert óriási lenne normál esetben az erőforrásigénye.
-
GodGamer5
addikt
Anno mindegyik részt végigtoltam, ezért úgy voltam vele, hogy ha más miatt nem is, de az U5 engine miatt végigtolom a játékot újra. A festő sztoriját végigvittem, de mai szemmel annyira unalmas volt az egész, hogy a számomra már régen sem tetsző 2. részt el sem kezdtem.
Ráadásul több, helyen a jumpscare-ek nem működtek jól, vagy a script volt elcseszve.
A hangeffektek meg itt-ott mintha hiányoztak volna.
Úgyhogy nagyon vártam a játékot, de nekem egyáltalán nem jött át. Ja és már a demónál is írtam a fejlesztőknek, hogy nincs 21:9 a játékban, de a véglegesbe is b@sztak beletenni...
Nekem kellett beletákolnom. Vicc az egész, főleg egy ilyen játéknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest