Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BIOS frissítés
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Powerbank topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
AceTom
aktív tag
Nah, el sem hiszem, de rájöttem mi miatt van...
A CachemanXP-t használom, és úgy tűnik ez bezavart neki. Ezek után nemtom van-e értelme egyáltalán annak, hogy használjam. Na mind1, tudom mostmár, hogy minek nézzek utána itt a fórumban -
Flashy
veterán
vírusirtó van? anélkül milyen? az tud nagyon belassítani pl.
-
AceTom
aktív tag
UP legalább valaki szóljön ide..
-
AceTom
aktív tag
Nah UP, jó lenne már rájönni mi miatt csinálja. Legutóbb például nekemd az Imperium Galactica 2 telepítésével volt ilyen gond. Hátha valami Microsoft-os tud segíteni..?
-
AceTom
aktív tag
Hi, gondoltam uppoom újra a topicot, mert a probléma még mindig megvan, pedig az egész gépem jóformán le lett cserélve. Szerintem valami Windows-os dolog lehet a ludas, vagy tényleg valamit én rontok el...
Tehát amikor a programok telepítésekor felrakja a gépre az ideiglenes fájlokat, a gép egyszerűen leáll, vagyis úgy csinál, mintha nem lett volna kiadva neki a parancs, és van amikor csak fél óra múlva indítja el a telepítőt, amit aztán teljesen gyorsan felrak, normálisan. Nem hiszem el, hogy más nem vette még észre, hogy csinál ilyet a gépe.. -
AceTom
aktív tag
Hello mindenkinek megint... Gondoltam most már elget vártam, hogy ne szóljon senki, hogy UPolnék
...
(Najó, egy ideje már megszoktam ezt a problémámat, de most gondoltam megint előszedem egy kicsit, hátha most többen belenéznek, meg amúgyis olyan lassan gyűlnek a hsz.-eim)
Ugyan még nem próbáltam ki csak 256MB-tal a gépemet, de azért továbbra is szívesen látok minden infót. Legutóbb azt vettem észre, hogy ez a probléma leginkább Inteles gépeknél van, AMDn nem láttam hasonló problémát. Lehet az, hogy nem tudja az Intel kezelni rendesen az 512MB memóriát? Vagy csak bizonyos alaplapok? -
Kepe
aktív tag
a racket meg a dvd-t cseréld fel!
próbáld ki csak 1 256-os memóval
üdv. Kepe -
AceTom
aktív tag
Leszedtem a szoftvereket, és visszaraktam újra. A meghajtók lényegében űgy vannak kötve.
Pr. Master: A HDDm (Maxtor)
Pr.Slave: semmi
Sec.Master: Mobil Rack
Sec.Slave: Pioneer DVDm
Szóval elvileg jó. Mi lehet a baj???
Valaki nem találkozott ilyen hibával??? Ami újdonság még, hogy apu gépe is ezt csinálja, az egy ASUS P4P800 Deluxe, Philips, és LG olvasó/írók. A húgomnál nem csinálja, az olyan konfig mint az enyém lényegében. Ott LG olvasó van, és egyből bedobja az install ablakot.
Eltérés igazából tán a memória, a húgomnál csak 256MB van. Ez lehet a baj??? -
Kepe
aktív tag
Szia!
Szal a drive-ok bekötése így helyes:
Pri.master: Winyó, amin a rendszer van.
Pri.slave: Másik Winyó.
Sec.master: Dvd vagy cd író.
Sec.slave: Dvd vagy cd olvasó.
Ha xp alatt vagy akkor távolítsd el az eszközkezelőben a cd meghajtókat
a vinyákat és a lemezkezelőket. ha ez megvan akkor kapcs ki a gépet, és
húzzál le mindent és kösd be a fentiek alapján. Majd gép bekapcs, és felismer mindent!! Ennyi...
Ja a biost sztem tedd vissza a régit aszem nekem a 1012-es van!
Üdv! Kepe... -
AceTom
aktív tag
Senki sem tud segíteni???
A konfigom ott van a gépleírásban. És 1014Beta BIOSt használok már egy ideje, de csak sokkal később kezdte el ezt csinálni a gép. -
AceTom
aktív tag
Nem egy kör alatt mit értesz??? Mert amúgy mindegy, mert még a kábelcsere előtt elkezdte. De gondolom az eslődleges meg a másodlagos kábelről van szó.
Nem UPolok tízpercenként, nem is szokásom. Egyszerűen arról van szó, hogy szerintem nem fogjátok észrevenni a topicot, ha nincs a legfrissebbek között. Nem hinném, hogy pl. te is bementél a HDD csoportba, hacsak nem magadnak kerestél valamit...És azért még annyi, hogy már más topicban is kérdeztem, de oda meg senki be sem nézett.
Idegesít a dolog, de nagyon.
[Szerkesztve] -
T_bee
aktív tag
nemkell tízpercente uppolni
egyébként a legutóbbi kábelcsere óta a vinyó+a optikaidrive véletlenül nem egy IDE körre lett téve? az okozhat ilyesmi problémát -
AceTom
aktív tag
Sziasztok!
Na a következő a baj. Most nemrég vettem egy Pioneer DVD 120S meghajtót. Eleinte minden ok, meg voltam vele elégedve. DE. Egy idő után elkezdte a gép azt csinálni, hogy amikor a telepítéshez szükséges fájlokat átmásolja, belassul és 99-100% környékén leáll. Van amikor 1-2 de volt már 10 perces leállás is, mielőtt folytatná a telepítést ( illetve elkezdené)
Egyszerűen nem értem mi lehet a baj! Visszaraktam a régebbi LG meghajtót, de avval is ugyanezt csináljaEgyik pillanatról a másikra lassult be ennyire és már formatáltam is egyet, de az sem segített. Adatkábelek nem igazán lehetnek problémásak, mert most nemrég lett lecserélve, az meg tökmindegy, hogy Master vagy Slave...
Mi a baj??? Alaplap??? Elrontottam valami beállítást a BIOSban??? (nem hinném, de a memóriák késleltetését állítottam el, de amikor visszaállítottam akkor sem változott)
Valaki segítsen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Automata kávégépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OpenWRT topic
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- 2x Kingston SATA SSD 240GB (480GB)
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest