Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi,
Van egy Western Digital WD2500AAKS-00VSA0 (250gb) winchesterem, 715 bad sectorral, már kb. 3 hónapja van így, tehát nem növekszik (egyszer az egész meghajtó formázva lett közben). A probléma az, hogy a meghajtó Vista és Windows 7 alatt teljesen normálisan működik, viszont XP alatt iszonyatosan lassú. 2 féle XP-t is próbáltam (SP3 van mindkettőn), egyik sem segített. Sokszor a 2 mb/s-et sem éri el a sebessége, míg Vista alatt 30-40 mb/s stabilan...
Próbáltam már az illesztőprogramokat eltávolítani és újratelepíteni, de nem segített. XP és Vista alatt is UDMA üzemmódban megy, a legújabb driverekkel.A gép adatai a következők:
Alaplap: Gigabyte GA-P35-DS3L
Processzor: Intel Core 2 Duo E4600 @ 3.24ghz
Videokártya: nVidia GeForce 8600GT
2GB RAM
WD 250gb merevlemezNéhány kép:

Kicsit elszúrtam a képeket, Firefoxban jobb gomb -> kép megjelenítése

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arc Raiders
- Monitor hiba topik
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Próbáltam már az illesztőprogramokat eltávolítani és újratelepíteni, de nem segített. XP és Vista alatt is UDMA üzemmódban megy, a legújabb driverekkel.