Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
A topicot zártuk.
-
GrooveHero
addikt
Szia. Hogy mennyit érhet a laptop azt itt, ebben a topikban segítenek megmondani. Ha pedig szeretnél újat vásárolni és ötletekre/tippekre van szükséged, vagy nem tudod, hogy mégis milyen lenne neked a legjobb, akkor kérlek ebben a topicban érdeklődj.
Legközelebb légyszíves használd a keresőt, hisz azért van. Ne nyiss egyből új topicot. Köszönöm!
-
xAtkAx
csendes tag
Sziasztok,
kérlek segítsetek, tavaly augusztusban vettem egy acer aspire 7250G laptopot, meggondolatlanul elsiettem a választást mert sürgősen szükségem volt rá,mert akkor azt gondoltam hogy megfelelő lesz,de a tanulmányaim során (autocad,archicad stb) fellépő programokhoz meg az ujabb játékokhoz is eléggé lassú, ezért most az lenne a nagy kérdésem, hogy szerintetek mennyiért tudnám eladni, szinte vadonat uj külsőre is, jól karbantartott gép, semmi karcolás nincs rajta és semmi baja nincs. és ha sikerülne eladni, kinéztem egy új vasat, ezt: [link] erről szeretnék kérni véleményt, hogy szerintetek megéri-e az árát és megfelelő lesz-e számomra. köszönöm szépen előre is a segítő hozzászólásokat!
Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- LEGO klub
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motoros topic
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- PlayStation 5
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- További aktív témák...
- LG Gram 14" 0,99Kg Ultra hordozható notebook
- Lenovo legion 5 pro 16ACH6H eladó
- Lenovo Thinkpad X270 i7-7500u/8GB/256 SSD/12.5"FULLHD magyar bill laptop eladó
- MSI Cyborg 15 A13V Intel i7-13620H 16 szál/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest