Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PLC programozás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi76
csendes tag
Sziasztok ! Egy ITC laptopról van valakinek valamilyen tippje ??
Az lcd panelt nem tudom leszedni a házról, valami tartja. De hol ????????
Slim dvd író laptopba menyibe kerülhet ???
Köszi -
web3
csendes tag
Nem biztos,de itt van mindenféle Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Protko
tag
Valaki nem tudja esetleg hogy hol lehet service manualokat találni?!
Fujitsu-Siemens laptophoz kellene konkréten -
renegade
aktív tag
ha portocom, akkor ez egy clevo lesz. Én már szétszedtem többször. Valoban, a leglehetetlenebb helyen vannak benne csavarok, és elég sok van belölük. Sajnos nincs most itt a gép, növérem elvitte külföldre, ugyhogy nem tudok részletesen segiteni. Kell hozzá elég sok figyelem meg kreativitás, hogy megtaláld az összes csavart, de megtalálhatóak. A kijelzönél emlékeim szerint pl mindkét oldalon 1-1 lepattinthato panel takarja a zárócsavarokat (a kijelzö zsanérjai mellett), söt mintha a két zsanér között is lenne egy. Talán az alján lévö reteszben is van, meg még kismillio helyen, vagy 8-10. Szoval türelem, figyelem, kreativitás, és menni fog. Belül pedig olyan, mint egy normál pc, csak minden olyan apro

-
OliApa
aktív tag
Egy tizes. Sztem tűrhető. Már csak azért is, mert egyre több a használt laptop és az olcsóbbakat a legegyszerűbben és a legköltségkímélőbben sztem a memóriabővítésekkel lehet leginkább alkalmassá tenni a mai alkalmazások többségének a futtatására. E mellett szólnak az olcsó memória árak is. Hol van az én első 4.000.- Ft-os 1 MB-os memóriám!

-
OliApa
aktív tag
Ja, és találtam egy linket, ahol a gép szétszedése töviről-hegyire le van rajzolva!
Bővebben: link -
OliApa
aktív tag
Akkor megvehetem a 256 MB 133-as SDRAM-ot? Legfeljebb félgőzzel rezeg.
Sztem próba lesz, laptopoknál ez nem különösebb gond, úgy látom. Az XP miatt kell. Eddig 128 MB volt a gépben, a lapozó fájl 475 MB volt, most 160 MB van benne és a fájl 155 MB amikor feláll az XP! Érezhetően gyorsult, bár sokak számára is megelpő fürgén fut az XP a gépen. A DVD-t röccenés nélkül játsza le, pedig a videómemória csak 2,5 MB. Bár a CPU 100%-on fut ekkor... 
-
AlBundy
aktív tag
Jól hallotad, max 288 Mb-ot kezel
Bővebben: link -
conair
tag
Hi!
Vettem egy protocom laptopot aminek törött a háza (a kijelző mögött) igazából szét akarom szedni és el akarom vinni megheggesztetni. Elől van négy csavar amit kiszedtem de csak nem akar szétesni. Valaki szedett már szét ilyet? Az az igazság nem nagyon akarom feszegetni nehogy eldurranjon a kijelző mert akkor b****hatom az egészet.
válaszokat előre is thx.
zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 640 G8 14" Core-i3 3.00GHz / 8GB RAM / 256GB SSD / Win10 Pro
- HP ZBook Studio 16 G10, i7-13800H, RTX 2000 Ada (8GB), 64GB DDR5, 2TB NVMe, 1,82Kg , gar 2029.
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga GEN 9/14"WUXGA /2-in-1/Ultra 7/165U vPro/32GB/512GBB SSD/ÚJ/GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Eladó egy 2020 Macbook Air M1 8/256Gb Ciklus:93 Spacegray, 3Hó Apple garanciális
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Infineon. Tökéletes, repül az XP!