- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi76
csendes tag
Sziasztok ! Egy ITC laptopról van valakinek valamilyen tippje ??
Az lcd panelt nem tudom leszedni a házról, valami tartja. De hol ????????
Slim dvd író laptopba menyibe kerülhet ???
Köszi -
web3
csendes tag
Nem biztos,de itt van mindenféle Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Protko
tag
Valaki nem tudja esetleg hogy hol lehet service manualokat találni?!
Fujitsu-Siemens laptophoz kellene konkréten -
renegade
aktív tag
ha portocom, akkor ez egy clevo lesz. Én már szétszedtem többször. Valoban, a leglehetetlenebb helyen vannak benne csavarok, és elég sok van belölük. Sajnos nincs most itt a gép, növérem elvitte külföldre, ugyhogy nem tudok részletesen segiteni. Kell hozzá elég sok figyelem meg kreativitás, hogy megtaláld az összes csavart, de megtalálhatóak. A kijelzönél emlékeim szerint pl mindkét oldalon 1-1 lepattinthato panel takarja a zárócsavarokat (a kijelzö zsanérjai mellett), söt mintha a két zsanér között is lenne egy. Talán az alján lévö reteszben is van, meg még kismillio helyen, vagy 8-10. Szoval türelem, figyelem, kreativitás, és menni fog. Belül pedig olyan, mint egy normál pc, csak minden olyan apro

-
OliApa
aktív tag
Egy tizes. Sztem tűrhető. Már csak azért is, mert egyre több a használt laptop és az olcsóbbakat a legegyszerűbben és a legköltségkímélőbben sztem a memóriabővítésekkel lehet leginkább alkalmassá tenni a mai alkalmazások többségének a futtatására. E mellett szólnak az olcsó memória árak is. Hol van az én első 4.000.- Ft-os 1 MB-os memóriám!

-
OliApa
aktív tag
Ja, és találtam egy linket, ahol a gép szétszedése töviről-hegyire le van rajzolva!
Bővebben: link -
OliApa
aktív tag
Akkor megvehetem a 256 MB 133-as SDRAM-ot? Legfeljebb félgőzzel rezeg.
Sztem próba lesz, laptopoknál ez nem különösebb gond, úgy látom. Az XP miatt kell. Eddig 128 MB volt a gépben, a lapozó fájl 475 MB volt, most 160 MB van benne és a fájl 155 MB amikor feláll az XP! Érezhetően gyorsult, bár sokak számára is megelpő fürgén fut az XP a gépen. A DVD-t röccenés nélkül játsza le, pedig a videómemória csak 2,5 MB. Bár a CPU 100%-on fut ekkor... 
-
AlBundy
aktív tag
Jól hallotad, max 288 Mb-ot kezel
Bővebben: link -
conair
tag
Hi!
Vettem egy protocom laptopot aminek törött a háza (a kijelző mögött) igazából szét akarom szedni és el akarom vinni megheggesztetni. Elől van négy csavar amit kiszedtem de csak nem akar szétesni. Valaki szedett már szét ilyet? Az az igazság nem nagyon akarom feszegetni nehogy eldurranjon a kijelző mert akkor b****hatom az egészet.
válaszokat előre is thx.
zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix SCAR 18 (RTX 4090) Kiváló állapot Garancia 2026 novemberéig
- Lenovo ThinkPad T15 G1 laptop i7, 16GB RAM, 512GB SSD, 1 év garancia Magyar billentyűzet
- MacBook Pro 13" M1 (2020) 16GB RAM / 256GB SSD Magyar bill., jó akku
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Infineon. Tökéletes, repül az XP!