Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
Aktív témák
-
AthmosD
újonc
Hello!
Volna egy olyan problémám, hogy a frissen vett Acer Aspire VX 15 laptopomon nem tudom egyszerre működtetni a headsetek hangszóróit és mikrofonját. Csak egy combo jack bemenetje van a laptopnak és 4 pines headsetet használok (amin van hang és mikrofon is, szintén csak egy kábel/kimenet).Realtek HD Audio Manager legfrissebb verziója van meg. Ha a headset csatlakoztatásánál kiválasztom a ''hangszóró kimenet'' opciót működik a fejhallgató hangszórója, ha kiválasztom a ''mikrofon bemenet''-et akkor működik a mikrofonja. Viszont ha kiválasztom a ''Fejhallgató'' opciót nem működik a mikrofon csupán a hang megy a headsetemben, mikrofonként meg a laptop beépített mikrofonját használja (ami elég rossz minőségű) és olyan mintha nem érzékelné a fejhallgató mikrofonját.
Próbáltam már másik headsettel, ott is ugyanez a probléma.Újraraktam az illesztőprogramot és frissítettem is,m ég mindig fellép a probléma. Ha lehet itthon megoldanám a problémát ha meg lehet oldani.
Valaki tudna segíteni a problémával?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest