Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Ez a Dogmeleg tetszik
, végül is, a Kutyameleg, szó szerinti fordításban
Egyébként ilyenkor nem egészséges kinnt lenni a melegben, mert könnyen leég az ember, illetve a nagy hőségtől rosszul lehet. Persze abban segít a s(z)ör(piiiii), de ugye azt lehet a gép előtt is szürcsölni.
Persze Robaj esetében nem túl szerencsés, mikor egészen véletlenül ráfekszik a ventri gombjára kérődzés közben, ami a sokadik eset után kissé irritáló lehet.
Bezzeg, Corps-éknál mikor voltam én is egyszer beugrózni, azokon a formákon behaltam...kb végig szakadtam a röhögéstől, közbbe meg aláztuk az ellent nagyon kegyetlenül.
Ja, movieval kapcsolatban: felcsillant a remény, mivel ma kézhez kaptam az érettségi bizonyítványomat, nem is akármilyen jegyekkel
! És valszeg ma hozzájutok a sony vegas 6.0-hoz is, úgyhogy valszeg belekezdek a múviba. Trailer-szerűségnek Zsadi részlegéből fogok egy kisebb részletet előállitani előreláthatólag, remélem akinek van demoja, és nincs akadályoztatva azok továbbításában, az kedvet kap hozzá, mert a dolgok jelen állása szerint max egy Zsadi-Robaj-flash movie jönne ki a nyersanyagból..
Ja, Robaj, igérted a nfly elleni cb war demoinak fragjeit még jórégen, azt most szivesen venném.
Joe, őszinte részvétem a meló miatt, és remélem mielőbb sikerül több szabadidőhöz jutnod! Addig is, tartsd be a munkatörvénykönyv előírásait! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- TCL LCD és LED TV-k
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Playstation Move Pack (2db) eladó!
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, végül is, a Kutyameleg, szó szerinti fordításban
Persze Robaj esetében nem túl szerencsés, mikor egészen véletlenül ráfekszik a ventri gombjára kérődzés közben, ami a sokadik eset után kissé irritáló lehet.
! És valszeg ma hozzájutok a sony vegas 6.0-hoz is, úgyhogy valszeg belekezdek a múviba. Trailer-szerűségnek Zsadi részlegéből fogok egy kisebb részletet előállitani előreláthatólag, remélem akinek van demoja, és nincs akadályoztatva azok továbbításában, az kedvet kap hozzá, mert a dolgok jelen állása szerint max egy Zsadi-Robaj-flash movie jönne ki a nyersanyagból..