Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Ez a Dogmeleg tetszik
, végül is, a Kutyameleg, szó szerinti fordításban
Egyébként ilyenkor nem egészséges kinnt lenni a melegben, mert könnyen leég az ember, illetve a nagy hőségtől rosszul lehet. Persze abban segít a s(z)ör(piiiii), de ugye azt lehet a gép előtt is szürcsölni.
Persze Robaj esetében nem túl szerencsés, mikor egészen véletlenül ráfekszik a ventri gombjára kérődzés közben, ami a sokadik eset után kissé irritáló lehet.
Bezzeg, Corps-éknál mikor voltam én is egyszer beugrózni, azokon a formákon behaltam...kb végig szakadtam a röhögéstől, közbbe meg aláztuk az ellent nagyon kegyetlenül.
Ja, movieval kapcsolatban: felcsillant a remény, mivel ma kézhez kaptam az érettségi bizonyítványomat, nem is akármilyen jegyekkel
! És valszeg ma hozzájutok a sony vegas 6.0-hoz is, úgyhogy valszeg belekezdek a múviba. Trailer-szerűségnek Zsadi részlegéből fogok egy kisebb részletet előállitani előreláthatólag, remélem akinek van demoja, és nincs akadályoztatva azok továbbításában, az kedvet kap hozzá, mert a dolgok jelen állása szerint max egy Zsadi-Robaj-flash movie jönne ki a nyersanyagból..
Ja, Robaj, igérted a nfly elleni cb war demoinak fragjeit még jórégen, azt most szivesen venném.
Joe, őszinte részvétem a meló miatt, és remélem mielőbb sikerül több szabadidőhöz jutnod! Addig is, tartsd be a munkatörvénykönyv előírásait! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, végül is, a Kutyameleg, szó szerinti fordításban
Persze Robaj esetében nem túl szerencsés, mikor egészen véletlenül ráfekszik a ventri gombjára kérődzés közben, ami a sokadik eset után kissé irritáló lehet.
! És valszeg ma hozzájutok a sony vegas 6.0-hoz is, úgyhogy valszeg belekezdek a múviba. Trailer-szerűségnek Zsadi részlegéből fogok egy kisebb részletet előállitani előreláthatólag, remélem akinek van demoja, és nincs akadályoztatva azok továbbításában, az kedvet kap hozzá, mert a dolgok jelen állása szerint max egy Zsadi-Robaj-flash movie jönne ki a nyersanyagból..