Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan felkavarják az állóvizet az Acer új üzleti notebookjai
- AMD FX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJoE
senior tag
közérdekű infó egy másik fórumról
''Néhány gyakorlati információ azoknak akik holnap jönnek el:
A rendezéssel nekem most (se) volt semmi bajom. 20 perc alatt kint voltam a központból, a főkapuhoz visz a busz, jegyár 350 Ft, oda-vissza érvényes. A kapuban tömeg (kb negyed kilenc) de gyorsan bejutottunk. Bent elég mobilWC és kuka, ezenkívűl 20 percenként járöröztek szemeteszsákkal és szedték össze ha valaki valamit eldobott. De csak elvétve volt olyan elvetemült, aki kiitta a sört, és a füvön hagyta a dobozt. Pár tuskó bagóst láttam, aki ahol elszívta a cigijét ott dobta el a csikket, de az ilyen söpredékkel nincs mit kezdeni, ha rászólok még neki áll följebb, ott helyben le kéne vágni a kezét, ez lehet a megoldás.
Kaja-pia: Sokhelyen vásárolhatsz, az árak nagyjából egyformák, néhány példa:
Hot-dog 250-350 Ft,Gyros 700 Ft, kürtőskalács 500 Ft, menü 1400 Ft, tartalmaz egy darab kolbászt, sültkrumlit,kenyeret, fél liter kolát. Aki ''rendes'' kaját akar azt is talál.
Sör csak arany ászok van csapolt 350 Ft dobozos sokféle ugyanennyiért. Bor 80-100 Ft/deci, Üdítő fél literes szénsavasok 350-500 Ft, kimérve 100/deci.''
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- iiyama G-Master GB3271QSU 31.5 QHD IPS 165Hz 1ms 400nit Samsung panel G-Sync Vsync 1év Alza Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest