Hirdetés
Aktív témák
-
Club
őstag
Dokibá:)
Végre, már azthittem meg sem jelensz:))
Remélem visszanézed miat most írok, mert gondoltam felhívlak, aztán rájöttem, hogy nemtudlak, mert nincs számod:)
Kalandor aztmondta, hogy megcsináltad ugyan, de nagyon már nem akarsz foglalkozni evvel.
Kalandor házát látva, viszont igencsak megkívánta a szájízem ezt a fetést:)
Szóval, azért megkérdezném:
Ha nagyon nagyon szépen megkérlek, árban megegyezünk, akkor esetleg nem festenéd le nekem az oldalát a háznak?
Eljutottam arra a szintre, hogy már nem érdekel itt nálunk mi van, mert mindeki csak ígérget.
Ezt már unom.
A ház egyik oldala plexi, a másik meg Tarrecotta-val festve.
Mélben valami telszámot küldjél már, ha megkérhetlek, hogy tudjunk beszélni erről, mert jó lenne lefestetni a házat, és már eljutottam oda, hogy akko felmegyek Pestre, (bár ahogy értelmeztem Kalandor-t, a száradási idő sem 2-3 óra:( ), de valahogy megoldom.
Üdv
Club
[Szerkesztve] -
Club
őstag
:D
Ez komoly:)
Tiszta Mr Bean:DDD
Szóval melegen..
Hát mosta gépem UN. Terracotta Spary-el lett lefújve, és ez bejött, igaz, nem csillog, de jól takar, és nem karoclódik, és még a színe is teccik.
De a gép belsejét már nemtudom mivel fessem le:(
vettem ugyan ''aranykróüm+festéket, de ez még több napi száradás után is, (pedig vékony rétegben fújtam), akkor is puha, és fog, meg minden.
Szóval lehet sima ''karácsonyfa-ezüst-öt fog kapni'', aztán kész:)
Az Air Brush jó lenne, de c saj bizonytalan időponta tutta volna vállalni, meg horibilis összegekért.. -
Club
őstag
Értem én hogy te mitet mondasz jóember:D
Csak mint zsiga mondta, Sopron...
Tehát picitkéééét messze van.
És úgyi ezek a metálfények nem száradnak meg 4-5óra alatt.
És ugyi nem akarok emiatt Pesten lenni 1 hétig..
És ugyi...és ugyi és ugyi...
Ez itten kérem Sopron.
A legdrágább hely Mo-n.
Lehet még Österreichben is olcsóbbb lenne:) -
Club
őstag
Ja igen, utátna néztem:
Mondom is:
Itt nekem, egy profi fényező(aki haver, tehát nem elszállt crazy), annyit mondott, hogy metélfényezéssel:25!!!!!!K lefújni a házat.
Itt nem a fújás, meg a festék kerül annyiba, hanem valami kamra, meg iylenek..
Na mármost ez picit nekem igencsaksok:)
[Szerkesztve] -
Club
őstag
De mond el nekem, hogy akkor hogy a nyavalyába lakkozak le valamit, ha ebben itt mindeki ezeket a flakonos szarokat ajánlja.
Le sem sz@rnak.
Vedd meg hülyegyek, aztán kész.
Pedig akartama gépre Air-Brush fetést is csináltatni, de amikor ez a lakk dolog így sült el, akkor átgondoltam hogy van-e értelme azt a drága festést iylen mocsok lakkal átmázolni.
Mert ugye egységes legyen a gép, nem akartam hogy csak a fetés legyen lakkos, a többi meg olyan, amilyen.
Szóval én ezért hezitálok a lakkozáson nagyon.. -
Club
őstag
Én egyszerű user, vettem fetéket,+lakkot spray-ben.
Festek, majd lakkozok, gondoltam én.
Az első még ment is volna, de a második..
Érdekes, az amúgy nem olcsó festék+lakk(a kettő együtt 3k) oldották egymást.
Normális mindőseégben tudom, ez az ára nagyon nem sok, de ahhoz, hogy lefujjam mind a kettővel a házam, utána meg törölgethessem le higítós ruhával, meg a csomó papírzsepi amivel meg a szememet törölgettem, na az má sok.
Ezen az alapon elégetem a pénzt, és táncot lejtek körülötte, és akkor legalább elmondhatom milyen nagy lábon élek, mert nem öngyújtóból, hanem 1k-sokból gyújtok rá.
És igen!
A festékgyártók barmok.
Mert igenis ha elad valamit, AKKOR TÜNTESSE FEL HOGY A KETTŐT EGYÜTT NE HASZNÁLJAM, mert sajnos én ilyen hülye vagyok!!!:U -
Club
őstag
:D
Ez teccet, de komolyan:)
Ha azt hogy ''honnan jössz'' te rosszul értemelted, vagy bántólag akkor bocsánat, de a végén ott a smile:)
Azárt mondom ezeket, mert próbáltam(ja csakhogy a lakatosságot emlegessem, gépgyártástechnológiával foglalkoztam 5 évig, tehát némi tapasztalatom van benne:) ).
A hajólakkról meg csak annyit(mert ugye mondtad, hogy fára jó), most lakkoztam le vele egy műanyagelemet, és megmaradt rajta.
Kemény, és jó.
Azt hogy a lakkokat te jobban vágod mint én, azt én elhiszem, de azt amit saját tapasztalataimmal átélek, azt nekem akkorsem magyarázod meg, ha lakkgyárad van, és te gyártod azokat a lakkokat, amiket használok.:))
[Szerkesztve] -
-
Club
őstag
Igen.
De viszont a botlokban adnak ilyen spray-ben lakkot.
Na ezt vettem én is, esküdöztek rá hogy jó.
Háthogyne..
Jó, csak nemtom mire..
Pl ha elétartasz ey öngyújtot, és meggyújtod, majd fújod a lakkot, szép lángot ad.
De ennyi.
A kemény lakko)csónak lakk, kalapács lakk), ezek mind csak dobozos kivitelben találhatóak!
Tehát ecsettel, vagy szórópisztollyal vihető fel! -
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest