Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spárosat szoktam, azt az univerzális 20%-osat. Önkiszolgálónál lehúzom mindenre is. Bolt hanyagsága miatt gyakran a már leárazott sárga címkésre is működnek. Aztán persze legtöbbször nem kérik el így következő vásárláskor is nyomom el többet ami van, de amúgy sem adom oda mindent, szerencsére nem számolják miért adok két kupont amikor lehúztam vagy nyolcszor. Ez egy fajta kompenzáció az év közbeni hasonló hanyagságokra amelyek engem érintettek negatívan (pl: akciós árú terméket teljes áron kapom meg amely szintén jellemző).
De az a lepedő méretű ami az újságban van ezernyi kupon egy termékre háát annak nem látom értelmét. Szinte mindegyik olyan termék ami valószínűleg nem fogy vagy pont olyan hogy kis kiszerelés amit eleve nem éri megvenni mert kuponnal lesz olyan áron literben/kilóban arányaiban mint a nagy kiszerelésű. Én azokban nem találtam semmit ami érdekel, csak az univerzális 20%-os érdekes.
Illetve MOL kártyám is van, az is azért tud adni extrát -15Ft / -25Ft literenként tankoláskor. (havi 1000km-ert megyek)
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kés topik
- Milyen program, ami...?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós kamerák
- Proxmox VE
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN8Y 5.1.2 Dolby Atmos soundbar MERIDIAN technológiával hangprojektor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest