Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
brasil
senior tag
válasz
Motion_Blur #181 üzenetére
laikus?sztem az első ilyen beavatkozásnál mindenki laikus volt
talán egy kis kézügyesség nem árt.meg türelem.eladni meg el lehet, mert ha rendesen visszateszed akkor senki nem mondja meg h eccer az onnan lejött.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Motion_Blur #181 üzenetére
hát azt nemtudom, de eladni simán el lehet, van olyan ragaszto am gumivá vállik és lassan köt, szépen visszarakod a procit sapival a lapba, rá a gyárihűtőt, és kb fél óra múlva jobb mint ujkorában.. azonkívül sokan örülnek is egy ilyen átalakításnak..
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Motion_Blur #149 üzenetére
persze hogy sok, 1,7v-on az 90nm-nek már legalább viz kell, egyszerüen ezért melegedik, bár baja nemhinném hogy lesz, hosszutávon csökkenhet a tuningpotenciál max..
kupaktalanításhoz ilyen pengét szerezz, utána pedig ajánlott a sarkokba ''pamacsot'' tenni a sarkazás elkerülése végett -
_seth_
veterán
válasz
Motion_Blur #153 üzenetére
Sztem pár mhz-et jó hűtéssel lehet nyerni de óriási plusz teljesítményre sztem nincs esély tuning után sem. Az a pár fok sztem nem számít annyira inkább egy kompit kell venni
-
válasz
Motion_Blur #143 üzenetére
Na majd ha kitavaszodik, meg jön a nyár akkor megnézem,. hogy tarjta a 2 fokot
-
_seth_
veterán
válasz
Jó is az az erkély... [link] (CPUból 10-13 fokot ki lehet vonni: ic7...)
-
EQMontoya
veterán
válasz
ez azért ottvan... el kell ismernem, vannak azért nagy fanatikusok
-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur #141 üzenetére
erkély tuning bazz, de komolyan nem vagy full komplett
-
válasz
Motion_Blur #136 üzenetére
Mivel külsőre és fizikailag megegyzik a tokozása a athlon64-ekkel ezért, sztem minden további nélkül kivitelezhető, de akkor mennyél westlake-hez éjjel 4kor, hogy kupaktalanítson neked procit
, az az 1,68 nálam is menne egy 7700cu-val? Milyen értékek mellett csináltad ezeket az órajeleket? Memória, HT visszaosztás stb... Ha van időd kérlek oszd meg velem
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Motion_Blur #136 üzenetére
''melegedéssel vannak gondok''
talán nem kéne neki léggel 1,7v hm?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest