Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
válasz
King Unique #3563 üzenetére
elvileg több HDD-t kezelne a router, arra például pozitív választ kaptam, hogy USB HUB-ra kötve több HDD is mehet a routerhez csatolva.
kicsit több időm volt délután, így kb. annyit azért találtam, hogy RAIDSONIC és LOGILINK kínálat van elérhető és nekem tetszetős. esetleg csak márka alapján melyik lehet ajánlottabb? (a LOGILINK kb 30%al olcsóbb és nem tűnik sokkal gyengébbnek, de még részleteiben nem tudtam megnézni a vezérlőket stb.)
(#3564) batagy:
igen, eredetileg NAS-tól indultam el, de ami igényem lenne az inkább 80e körül van. routert viszont amúgy is cserélnék, tehát akkor már 80e+30e-nél tartanék. szóval úgy gondoltam lesz egy szuper routerem meg egy kis szerver hozzá (ami lenne ez a két tárhelyes, RAID-es házikó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Western Digital Elements 1TB HDD alig használt!
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest