Hirdetés
-
PROHARDVER!
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Hi!
Úgy látom te értesz ezekhez a kütyükhöz, ha nem gond kérdeznék.
Van egy 2 TB-os Sumsung vinyóm, egy régi Captiva márkájú mobilrackben (többet nem tudok róla, másodkézből került hozzám), egy Asus O-play-re kötve. Időnként érdekes dolgokat alkot (pl. leáll másodpercekre, közben az írást jelző piros led világít, olyankor, amikor csak olvasás történhet). A csúcs az volt, amikor bekapcsoltam az olajradiátort, és leállt a film lejátszása (pár mp. után elindult). A vinyót gépbe raktam, HDSentinel nem talált problémát.
A kérdésem az lenne, hogy egyrészt az általad ajánlott típusok tápegységei megbízhatóbbak-e ilyen téren (gondolom ez lesz a gond), másrészt tudnál esetleg olcsóbbat ajánlani (elég az USB 2.0, nem kell e-Sata stb.)? Amiket nézegettem, az zömében 7-8K, amit sokallok (mondjuk volt Spire Gigapod VIII, 5K körül; a CM is annyi de az Iponnál azt írták, max. 1.5 BT-os vinyót kezel).Szerk.: van a fiókban egy 60 GB-os mobilvinyó, gondoltam jó lesz nagy pendrive-nak, csak kellene hozzá valami mobilrack. Szintén elég az USB 2.0, stb. Tudsz ajánlani valami olcsó de megbízható rack-et?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest