Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
dzsoni
senior tag
Igen ez így van.
Először a régi gépembe akartam egy normális hangkártyát. Találkoztam a soundstormal, ami ugye csak alaplapon van ezért kellett új proci, hűtő, ram, etc... Aztán meghallottam, h mit tud dolby erősítőn, és vennem kellett egy házimozi erősítőt.
Én is úgy indultam, hogy vannak fontosabb dolgok az életben mint bármilyen hardver cucc, de úgy gondoltam egy hangkártya nem a világ. Aztán mi lett belőle ... :DD -
engusz
veterán
nForce2 vs. KT400/KT600
133 MHz-es FSB mellet ugyanott van a két (három) lap.
166 MHz-es FSB-nél már az nForce2 kicsit gyorsabb, de itt jön a KT600, ami tartja magát.
200 MHz-es FSB körül és a fölött már bizony az nForce2 a gyorsabb. KT600 pedig kullog nem sokkal a nyomában.
Memóriakezeléshez pedig annyit, hogy minimális a növekedés (4-5%) a dual channel esetén. Mivel egy 3000+ Barton-nak van szüksége ~2,6 Gb-os sávszélességre, amit már egy DDR333-as ram kiszolgál. Pláne, ha a DDR400-at vesszük.
Ezeket mérlegelve csak rajtad múlik, hogy melyikbe vágsz bele. Nekem valami miatt nem szimpik az nForce2-es lapok. Talán majd nForce4. Mondjuk most inkább 875P, de ezt nem azért mondom, mert Intel fan lennék. Nékem is AMD-m van KT400-zal. -
Keitaro
addikt
Támogatom a KT600-at :)
Az nForce2 memóriakezelése még mindig gyorsabb, de az IDE vezérlője nagyon csiga -
henrik
csendes tag
Mostanában jön ki a KT600as chipset állítólag meg tudja szorongatni az NForce2es chipsetet.
Ha vársz egy kicsit az alaplapgyártók kijönnek a maguk kis KT600as chiosetre épülő alaplapjaikkal. -
Bakter21
csendes tag
Bocs, de tényleg elfeljtettem a keresőt, mások majd használom... Majd átrágom rajta magam, ha lesz egy kis időm.
Bakter -
dr. rozmark
tag
Sajnos ez nálam is komoly probléma... Próbált már valaki végigmenni pl. a Radeonos topicon?
-
Bakter21
csendes tag
Ti melyiket ajánlanátok egy (remélhetőleg) Barton magos XP-hez?E kettő közt vacilálok, és kéne egy kis segítség a döntléshez! Előre is Köszi:
Bakter
Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- 16GB ( 2x8GB ) DDR4 2666MHz Notebook SODIMM Ram Memória
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest