Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Ebben a topikban a a Kriptovalutákhoz tartozó adózásokkal, pénzfelvét/utalással kapcsolatban lehet olvasni.
Mielőtt kérdezel olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Hát jó, de ha magánszemélytől vásárolok, akkor az nem tud sehogy számlát adni nekem, ha akar se. De a magánszemélytől vásárlás meg nem tilos alapvetően. A hardverapró (meg a jófogás meg a vatera is) kb 80%-ban arról szól, hogy magánszemélyek vásárolnak egymástól....
Szóval értem, hogy papírral nem tudom bizonyítani, hogy megvettem (bár végül is valami eredeti számlám van hozzá, ami garilap is egyben, de az az eredeti vásárló nevére szól), de attól még ugyanúgy pénzbe került nekem. És nyilván azért vettem használtan 600K-ért, mert újonnan a nevemre szóló számlával 750K lett volna és nem akartam \ nem tudtam annyit költeni rá. Azért default földi halandóként nyilván vannak korlátai annak amit anyagilag megengedhetek.Köszi a linket, megnézem azt is hamarosan!
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
Ha magánszemélytől vetted akkor adásvételi is jó lehet?
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Elbandi
aktív tag
most igy hirtelen nem talalom, de mintha volt mar hir, hogy a nav 1 valtast is uzletszerunek minositett, mert akkora ugras volt az arfolyamban. A jogalkoto azt akarta kizarni hogy a nyaras vegen megmaradt euro visszavaltaskor esetleg par forinttal tobbed lesz, ne kelljen adozassal szenvedni.
-
Enter65
senior tag
A kerdesedre a valsz a jogszabaly szerint az, hogy a veteli es az aladasi ar kozotti kulonbozet utan kell adoznod. Ez nem mas mint befektetes utani hozam.
Ugye feljegyezted mikor vetted a valutadat? Mert ha 1000 kornyeken es most adod el.... hmmmm szep adod lesz..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest