Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ha alsóbbrendű betorkolló útról megyek felsőbbrendűre ki, és ellopták az elsőbbségadás kötelező táblámat, tehát nemtudom hogy a másik felsőbbrendű, akkor mivel így is úgy is kanyarodom valahova, szét fogok nézni mindkét irányban, ahhoz meg mindenképp le kell lassítanom/megállnom. Ha nekem van elsőbbségem, még akkoris megnézem hogy megadják-e, mert az egyáltalán nem biztos! Ha meg felsőbbrendű úton megyek, akkor elvárom, de gázelvétellel felkészülök ha mégsem, hogy a betorkolló útról kanyarodó szétnéz mielőtt kikanyarodik elém, vagy velem szembeirányba. Nekünk ezt mondták, nem az a lényeg hogy elsőbbségem van-e, hanem hogy meg is adják! Inkább kockáztassak meg egy bizonytalan helyzetben(ha egyébként nekem van elsőbbségem is) egy kis dudálást a hátam mögül a rutinosabbaktól, minthogy egy villámgyors tévedéssel többszázezres koccanást csináljak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Villanyszerelés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest