Hirdetés
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Dell notebook topic
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
emstityu
tag
''..kövérebb ram..''
Még nevetnék is rajta de így hogy már lassan 10 napja szívok vele valahogy nem megy!Az történt hogy beújítottam pár dologra 2*512 MB Infineon ram, MSI K7N2,meg egy AB steppinges 2100 Tbred.Összerakom nem megy.Moholyok vele, PH-ra írok kérdezek,válaszolnak,úgy se megy!Vissza viszem a nagykeres havernak:-Szar lécci cseréld ki!
-Ok,de előtte teszt!
-Jó!
Két nap múlva jön hoz egy lapot.Én: :))küzdök vele egy iccakát rájövök hogy szarok a DIMM slotok.Ok most már okosabb leszek!Tegnap este elmének a sráchoz viszem az összes cuccot(cpu,ram,lap) összerakjuk:ugyanaz mint nálam!:)):)):)) kb fél óra ki-bekapcsolás után okosan így szól:..túl vékonyok a ramjaid ebbe a lapba azok nem jók!Ebbe kövérebb ramok kellenek ahhoz hogy jól érintkezzenek!Én: :DD erre Ő::DD dimm slotokkal?Volt már valakinek ilyen gondja?Mert a lap nekem teljesen ok lenne a ramoktól meg nem szívesen vállék meg,ki tudja milyen ''kövérebb ramokat''kapok majd :DD
Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Call of Duty: Warzone
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Filmvilág
- Borderlands 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest