-
PROHARDVER!
Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
válasz
hdanesz #3312 üzenetére
Én tegnap még futóműveshez vittem, megnézni hogy mit kapott, hát ferde egy kicsit, elállítódott, plusz kiderült hogy egy lengéscsillapítót cserélni kell majd. De a csonkállvány az épp.
De beállítatni nem csináltam meg, mivel úgyis szerelni kell az egész oldalát, majd ha kész, majd akkor.
De a lézeres mérésre is kértek pénzt, és ragaszkodtak a szervizbe, hogy írnak számlát, és azt is nyújtsam be a biztosítóhoz. Ilyenkor, hogy totálkár, de megpróbálom menteni, és az egyéb szolgáltatások, mint futómű mérés, állítás, ami mehet számlára, a gtk kifizetésen felül kérhetek rá pénzt? Ezt is fizetik majd? Mint nálad is, hiába gtk, a trélert fizették?
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest