- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Ez a gép nekem most egy backup szerver funkcióját tölti be, minden munkanap utáni nap 2:00-kor bekapcsol, 2:15-kor pedig kikapcsol. Ezalatt valójában felmelegedni se tud, sem időben, sem terhelésben nem kap olyat, amitől kevés lenne a borda, hang se számít, mert nem hálószobában van, és nem leszeretném a procit lesarkazni, ezért is maradtam a gyári hűtőnél, tesztelgettem, mi a jó neki, jelenleg 1500-2000-es fordulat között dolgozik, nincs hangja, de egy adapterrel meg tudnám oldani mindazt, amire a gyári venti már kevés, több levegő, és akkor jutna a cpu foglalat körülötti dolgoknak is a levegőből. Elég egyszerű és olcsó megoldás lenne, akár még egy sima műanyag lemez is elég az egyik patternről a másikra lyukasztva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged