Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
írtam neki mélt.

-
de nekem nincsenek is ilyen fülek, pedig elvileg kéne, hogy legyenek, és a leírás is szinte rögtön velük nyit.

az a sárkányos letöltés gomb... olyan szinten nem illik az oldal összképébe, nem találok rá szavakat, bár nem ez az egyedüli elem, amire igaz ez.
az hogy szép vagy nem szép, ízlés dolga - legyen, de hogy ennyire ne legyenek összhangban a stíluselemek... -
Azt hogy lehet megoldani, hogy a háttér minden esetben a képernyő közepére legyen igazítva?
-
Sikerült!

Az alábbi módon csináltam:
1. Beszúrtam egy horgonyt. adtam neki egy nevet.
2. A másik oldalon a hivatkozáshoz hozzáírtam a végére ezt a nevet egy #-tel. -
Olyat hogy lehet csinálni, hogy ha egy hivatkozás rámutat egy weblapra, akkor ne csak a weblapot nyissa meg, hanem egy meghatározott sorra menjen a böngésző? pl. a 20. sorra menjen, miután megnyitom az oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Házimozi haladó szinten
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest