Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
írtam neki mélt.
-
-
de nekem nincsenek is ilyen fülek, pedig elvileg kéne, hogy legyenek, és a leírás is szinte rögtön velük nyit.
az a sárkányos letöltés gomb... olyan szinten nem illik az oldal összképébe, nem találok rá szavakat, bár nem ez az egyedüli elem, amire igaz ez.
az hogy szép vagy nem szép, ízlés dolga - legyen, de hogy ennyire ne legyenek összhangban a stíluselemek... -
-
-
Azt hogy lehet megoldani, hogy a háttér minden esetben a képernyő közepére legyen igazítva?
-
válasz
sz.balazs.95 #31 üzenetére
senki?
-
hogy lehet görgethető listát készíteni?
Úgy értem, hogy van egy oldal, és azon belül ha az egér görgőjét használom, csak a lista gördüljön, semmi más.más: a háttérkép nem jelenik meg az oldalamon. mi lehet a gond?
most már oké. -
Sikerült!
Az alábbi módon csináltam:
1. Beszúrtam egy horgonyt. adtam neki egy nevet.
2. A másik oldalon a hivatkozáshoz hozzáírtam a végére ezt a nevet egy #-tel. -
-
-
-
Olyat hogy lehet csinálni, hogy ha egy hivatkozás rámutat egy weblapra, akkor ne csak a weblapot nyissa meg, hanem egy meghatározott sorra menjen a böngésző? pl. a 20. sorra menjen, miután megnyitom az oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest