Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Szombati hardverbüfé
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
írtam neki mélt.

-
de nekem nincsenek is ilyen fülek, pedig elvileg kéne, hogy legyenek, és a leírás is szinte rögtön velük nyit.

az a sárkányos letöltés gomb... olyan szinten nem illik az oldal összképébe, nem találok rá szavakat, bár nem ez az egyedüli elem, amire igaz ez.
az hogy szép vagy nem szép, ízlés dolga - legyen, de hogy ennyire ne legyenek összhangban a stíluselemek... -
Azt hogy lehet megoldani, hogy a háttér minden esetben a képernyő közepére legyen igazítva?
-
Sikerült!

Az alábbi módon csináltam:
1. Beszúrtam egy horgonyt. adtam neki egy nevet.
2. A másik oldalon a hivatkozáshoz hozzáírtam a végére ezt a nevet egy #-tel. -
Olyat hogy lehet csinálni, hogy ha egy hivatkozás rámutat egy weblapra, akkor ne csak a weblapot nyissa meg, hanem egy meghatározott sorra menjen a böngésző? pl. a 20. sorra menjen, miután megnyitom az oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő