Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
írtam neki mélt.
-
de nekem nincsenek is ilyen fülek, pedig elvileg kéne, hogy legyenek, és a leírás is szinte rögtön velük nyit.
az a sárkányos letöltés gomb... olyan szinten nem illik az oldal összképébe, nem találok rá szavakat, bár nem ez az egyedüli elem, amire igaz ez.
az hogy szép vagy nem szép, ízlés dolga - legyen, de hogy ennyire ne legyenek összhangban a stíluselemek... -
Azt hogy lehet megoldani, hogy a háttér minden esetben a képernyő közepére legyen igazítva?
-
Sikerült!
Az alábbi módon csináltam:
1. Beszúrtam egy horgonyt. adtam neki egy nevet.
2. A másik oldalon a hivatkozáshoz hozzáírtam a végére ezt a nevet egy #-tel. -
Olyat hogy lehet csinálni, hogy ha egy hivatkozás rámutat egy weblapra, akkor ne csak a weblapot nyissa meg, hanem egy meghatározott sorra menjen a böngésző? pl. a 20. sorra menjen, miután megnyitom az oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest