Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
"...bár néha egy kicsit makacskodik, hiába nem akarom, bizony belenyúl a kódokba...."
Nekem főleg az nem tetszik a progi által létrehozott kódban, hogy nagyon tördeli ..., ilyenkor mindig jön a Notepad++ és azzal szépen ki lesz javítva.
A Kompozer-nél a CSS-t még nem igen használtam (csak próbálgattam), mert ha azt szeretnél, hogy CSS-ben legyen megírva az oldal egy része, akkor a FF kiegészítőjét a HTML Ellenőrző-t használom, itt a javítás fülön mód van a "Font .... ,címkék lecserélésének CSS-re". Így garantáltan valid lesz az oldal.
-
sz.j
nagyúr
Szia!
Nem tudom, hogy sajnáljam vagy örüljek annak, hogy kevesen látogatnak ebbe a topikba (a többség biztos tud már WYSIWYG nélkül is weboldalt készíteni), de az idelátogatóknak szvsz jól jöhet egy-két praktikus infó/megoldás.
Ha úgy gondolod, hogy van mit megosztanod, akkor rajta, írd le bátran őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest