- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebixxx
tag
válasz #65537792 #11228 üzenetére
Tehat most 45-50fok a Dark rock 4 pro-val es mennyi volt a H100i V2-vel?
I7 5820K 4.3ghz + BQ Dark Rock 3 ,Asus Strix X99 ,Corsair Vengeance (4x4 GB) DDR4 2666 MHz,MSI GTX 1080Ti Gaming X, Samsung 850EVO 250GB SSD+WD Black 1TB HDD ,Corsair RM650i 80+Gold, Phanteks Enthoo Pro M+ 4db Aerocool D.S. 14cm
-
sebixxx
tag
válasz #65537792 #11217 üzenetére
Tehat vizrol valtottal Dark rock pro 4-re? Milyen vizesed volt? Es mennyit valtozott a homerseklet?
Nekem a Dark rock 3 van es igazsag szerint szeretem, eleg minosegi egy cucc az biztos csak kiprobalnam a vizet... Amugy talan jobban szellozne maga a haz is, ha nem lenne a levego utjaba ez a nagy huto vagy rosszul gondolom? A video kartyabol is kap egy kis hot a borda mert kb 2 centire vannak egymastol es a levego is megreked picit ugyh lehet a kartya is jobban jarna vagy ezeket en gondolom tul?I7 5820K 4.3ghz + BQ Dark Rock 3 ,Asus Strix X99 ,Corsair Vengeance (4x4 GB) DDR4 2666 MHz,MSI GTX 1080Ti Gaming X, Samsung 850EVO 250GB SSD+WD Black 1TB HDD ,Corsair RM650i 80+Gold, Phanteks Enthoo Pro M+ 4db Aerocool D.S. 14cm
-
sebixxx
tag
válasz Speed® #11216 üzenetére
Hmmm ez nem hangzik jol... Mik lehetnek a veszelyek vagy miert nem ajanlott?
Az elado elvileg megbizhato 118 ertekelese van es mind pozitiv szoval a tagban szerintem meglehet bizni vagy lehet mar regota van meg neki es romlott a teljesitmeny? Nem ertek hozza ugyh, ha picit kifejtened azt megkoszonnem!I7 5820K 4.3ghz + BQ Dark Rock 3 ,Asus Strix X99 ,Corsair Vengeance (4x4 GB) DDR4 2666 MHz,MSI GTX 1080Ti Gaming X, Samsung 850EVO 250GB SSD+WD Black 1TB HDD ,Corsair RM650i 80+Gold, Phanteks Enthoo Pro M+ 4db Aerocool D.S. 14cm
-
sebixxx
tag
Udv!
Par hsz-al feljebb mar kerdeztem egyet, de most ismet erdekelne a velemenyetek...
Tehat adott egy Be Quiet Dark Rock 3 huto es azt tervezem lecserelni egy kompakt vizhutesre vilt is 1 kiszemeltem ami az ajanlottba is benne volt megpedig a Deepcool Captain 240, bar mivel kicsit soknak tartom a kinezetet igy jobban belegondolva,( eloszor kimondottan az tetszett benne ahogy kinez) ugyh kicsit szolidabbat valasztanek es akkor bukkantam ra a Be Quiet Silent Loop 240-re. Dizajnra nagyon tetszik olyan szep letisztult mint a mostani Be Quiet leghutom a kerdes csak az, hogy jo valasztas-e vagy sem? Van olyan jo mint a mostanim? Egy nyomos okom van mellette megpedig az, hogy hasznaltpiacon pont latok egyet 50 euro az ara kifogastalan allapotban doboz+ ami jar hozza es a 2 alap ventijei is le lettek cserelve 2 normalis NZXT ventire( olvastam is, hogy nem a legjobb ventiket tette ra a BQ. ) . Neten a legolcsobban kb. 140 euroert tudnam megvenni ujonnan, ugyh ez a majdnem 1/3 ar eleg kecsegteto!
Velemeny? Elore is koszonom!
I7 5820K 4.3ghz + BQ Dark Rock 3 ,Asus Strix X99 ,Corsair Vengeance (4x4 GB) DDR4 2666 MHz,MSI GTX 1080Ti Gaming X, Samsung 850EVO 250GB SSD+WD Black 1TB HDD ,Corsair RM650i 80+Gold, Phanteks Enthoo Pro M+ 4db Aerocool D.S. 14cm
-
sebixxx
tag
Udv!
Azon gondolkozok, hogy beujitanek egy vizhutest.
El is kezdtem nezelodni es talaltam egyet ami szerepel az ajanlott listan is az osszefoglaloban, ugyh gondolom okes, de azert kerdeznek 1-2 dolgot!
A kiszemelt egy DEEPCOOL Captain es 2 vagy 3 radiatoros valtozat, gondolom nagyobb radiator jobb teljesitmeny? En a 3 radiatorosra gondoltam es ugy nezem be is fer a hazba kenyelmesen.
A ventiket amit a radiatorhoz kapok lecserelnem Be Quiet Pure Wings 2 120mm-re vagy Be Quiet Silent Wings 3 120mm-re es a kerdes erre vonatkozoan az az, hogy megeri azt a majdhogynem dupla felarat a Silent Wings 3? Fontos szempont a teljesitmeny es a csend ugyh, ha kell megfizetem, de ha nem muszaly nem fizetnek dupla arat, ha epp csak 1 picit jobb/halkabb.Igy nez ki a konfig amihez menne:
I7 5820K 4.5ghz OC + Be Quiet Dark Rock3 (ezt valtana a viz)
Asus Strix X99 Gaming
16gb ddr4
Msi Gtx 1080Ti gaming x
Corsair RM 650i 80+Gold (650W)Ebbe a hazba tennem:
Phanteks Enthoo Pro M Acrylic +
4db Aerocool Dead Silence 14cm venti: 2 elol, 1 felul, 1hatul
- A radiatort felulre tennem szoval a felso ventit kivennem.Szerintetek megeri lecserelni a mostani CPU hutomet erre a vizesre, mennyi hofokot nyerhetek? A dizajn nagyon tetszik es elegge beleillene a konfigomba az a fekete/piros tema...
Mi a velemenyetek?
Elore is koszonom!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest