Új hozzászólás Aktív témák
-
Mai GPUknál normális a 90 fok körüli hőmérséklet, és 100-200W között még alacsonyabb hőmérsékletűnek van besorolva... sajnos, ez ma a trend.
3 ventivel jellemzően a komoly hűtéses modellek vannak szerelve, de ez inkább azt jelenti hogy halk lesz a hűtés, nem azt hogy elszáll a kártya.
1650 kb. 20-25%-al erősebb a 780M-nél, ajánlom a linkelt teszteket.
-
"Soha egyetlen dedikáltam sem ment 90 fok fölé."
Jellemzően 85-95 foknál tiltanak és vesznek vissza az órajelből a dedikált VGA-k, védve a magot, ez ezért lehet szerintem.........
"Egy ilyen ITX AM5 konfig fogyaszt maximális terhelésen annyit, mint a VGA-d.
Csoda szépen megy 45-50 fokon."Őszintén, 1x70w vagy 2x70w fogyasztás (fent leírtam az 1 év folyamatos használat melletti költségvonzatát egy 60 wattot átlagfogyasztó villamos berendezésnek, nézd vissza) annyira kibírhatatlan anyagilag, bárkinek is, akinek egyébként futja számítógép (internet?) fenntartására?
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Háztartási gépek
- Ingatlanos topic!
- One mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest