- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- OLED monitor topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nem is decemberi ár de most VSVIO20 kuponnal 165 USD
-
Ha valaki jobban be akar merülni a témába discord topik meghívó
-
Nem olyan nagy akció de most 198 USD -13 USD LOVE13 kuponnal [link] USD legalább gyenge...
-
Kábel káoszt kicsit csillapítottam, 40mm-es tápventit kicserélem 70mm-es pwm-esre sokkal jobb (BC-250-ről hajtom split kábellel, 1. 120mm-es az APU-nak, 2. 120mm-es RAM-nak a hátoldalon, 3. 80mm-es ház venti, 4. 70mm-es Mean Well LOP táp hűtés )
BC 250 TPMs1 csatiról (szívás nem 2.5mm -es pinek, hanem 2mm) meg tudtam levenni 3V-ot és GND-t így megy a ház bekapcsoló gomb LED-je is.
Minden USB kivezetés megy: elől 2 db. egy 3.0 és egy USB C, plusz hátul 2 USB 3.0
(USB hangkártya, BT stick, Xbox 360 wireless receiver, egér, bill) front 2 szabad

-
Men Well LOP 300-12 táp ventije pont fordított polaritású, mint egy PC-s venti

Egyet sikerült elföstölnöm, aztán kerestem doksit...
-
Kész a házikó, nyomógomb, usb
Kábelkáoszon majd még dolgozom, de ha fenn a borítás úgy sem látható -
Elég sok desktop alkalmazást is feltettem a Bazzizte Linuxra, szépen mennek.
AI (Gemini, ChatGPT, Peplexity) nagyon hasznos az alkalmazuások feltelepítésében , ha nem vagy napra kész Linuxos guru
Tény sokszor előre nem jó amit írnak, de hiba keresésnem és megoldásban is hasznosak. -
Epic games store-ban meg van nekem a Control
Heroic games laucher segítségével fel lehet telepíteni, akár steamhez hozzáadni (mint nem steames játék)
Szépen fut, ray tracing is megy Cpu/gpu 80 fok alatt maradt
-
Kicsit lejjebb ment a kártya ára 185 USD és van +15 USD kupon is VIOWD15
Ryzenadj nagyon nem volt egyszerű, módosítani kellett a forráskódot majd felteszem
-
Geminitől tanácsopkat kaptam hogy lehetne jobbá tenni a a bazzite alatt a BC 250-et
RyzenAdj egy nagyszerű eszköz az AMD APU-k finomhangolásához írja
potosan elmondja mit érdemes beállítani a kisbb fogyasztás és tabilapp fps eléréséhez -
Alakul a moddolt Kolink Rocket V2 ház.
Dupla venti (RAM oldal is hűtve+ alu borda)

Mean well LOP táp helye is meg van. Várom a tápot, 230V-12 Relayt, USB átalakítókat
Alaplap hátlap lehet nyomtatott lesz, majd még meglátom -
Angolul minden info elérhető , amolyan kedvcsinalónak írtam,valamint , ha többen belefogunk tudunk egymásnak tanácsot adni.
Dec közepén kuponnal még 133 USDért meg tudtam venni, USD is 330 alatt volt.
Nyomtatás helyett most vettem olcsón használtan egy alu mini ITX házat, abba fogom beletenni, meg a Flex atx helyett kap egy mean well LOP tápot, +usb portot hubbal házra kivezetve, mivel 4 hamar elfogy (egér, bill, usb hangkartya, bt stick stb) -
DJGABI
addikt
Jó cikk, pont néztem róla youtube-n videót, érdekes egy vas. El is gondolkoztam rajt hogy eladom a gamer gépet (RTX2060) aztán egy ilyen bőven elég lenne. De ahogy írod is, azóta elszállt ennek is már az ára...
-
-
bekapcsológomb hátoldala -
-
Első körben megpróbálom a Well Loop tápot- ha megjön- és ahhoz egy 12V 230 V os relayt,, már csak azért is mert ilyet nem próbáltam még

-
-
-
A forrasztás tartja ott.
Nem tudom, hogy néz ki ez a NYÁK-on, de odapöttyintesz egy vékony drót (pl. régi IDE 80-as kábelből), és kicsit odébb ráborítasz valami ragaszót, ami a NYÁK-on tartja, és onnantól kezdve a drót többi része tud mozogni, a NYÁK-on levő meg nem. Meg le lehet ragasztani kaptonszalaggal, celluxszal, akármi, és akkor nem fogod véletlenül sem letépni.@JonhyX : Valószínű mindegyik kártyán saját OS futott, szóval ez úgy egy gép, hogy 12.
Nem hiszem, hogy nagyon szofisztikált lenne a dolog. -
-
-
JohnyX
tag
Egy kérdésem lenne: ha eredetileg egy 12 kártyás bányász gépből származik, az a gép hogyan "bootol-t be" és hogyan hangolta össze a 12 Apu-t? Magyarul hogyan bányászott ezzel a gazdája?
-
-
petakpa1
őstag
Nice!

Lenne egy olyan kérdésem, hogyha Bazzite-ból letöltöm ezt az .iso-t kiírom pendrive-ra akkor az Live rendszerként ki lehet esetleg próbálni, vagy csak telepíteni lehet vele egy SSD-re? -
-
-
-
-
Találtam is megoldást a boiztonságos kapcsolásra pl Mean well loop táphoz pl egy kis itx ház bekapcsoló gombja tudja kapcsolni a 230v ot
12V 230v relay -
-
Sokat agyatam azon hogy lehetne megoldani PC hez hasonló nyomógombot egy kis ház előlapján.
Sajna erre nincs előkészített megoldás a BC 250 lapon.
Nyák hátoldalán meg lehet keresni a kb 1mm es pici tüskéit a kombó be+rezet gombnak, de nehéz lenne ráforrasztani, +utána meg is kellene ragasztani mert könnyen letörne230V ot nem szívesen vezetnék ház előlapra.
Atx táp pwon -ground megszakítást lehetne odavezetni, de az fix kapcsoló, nem pillanatnyi
-
-
-
-
Talán egy hónapja láttam erről a megoldásról videót, nem rossz megoldás.
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e olyan elvetemült valaki hogy cseréli a ramot 32GB-ra, néhány esetben biztos dobna egy kicsit a teljesítményen, biztos nehéz lenne donort találni hozzá. -
Szép munka!
"a zárt hűtőbordát fel kell nyitni. (Kis ollóval vágni, kihajtani, vagy fogóval letépkedni. "
Dremel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- Gamer PC 2020, Intel i7, 16 GB RAM, NVIDIA 1660 GTX
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És ha nem rossz, ne javítsd meg.