- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Nerazim #40962 üzenetére
Ez úgy lehet, hogy valójában a ponton kívül is különbözik valamiben az e-mail címe, csak valahol rosszul adta meg. Ugyanis a gmail-nál nem tudsz olyan e-mail címet regisztrálni, ami a tiédtől csak pontban, vagy + jelben különbözik.
Szerk.: hozzászólás írás közben hívtak, így lemaradtam, lényegében kress kolléga ugyan ezt válaszolta.
Szerk2.: Egyébként én is kaptam ilyen levelet futár cégtől, telefonszám is volt benne, fel is hívtam a címzettet. És valóban el volt írva az e-mail címe, nem csak a pontban különbözött az enyémtől...
-
blakey
titán
-
urgoz
aktív tag
válasz
Nerazim #13503 üzenetére
Windowsban:
Start menü -> Vezérlőpult -> Hálózati és megosztási központ -> Speciális megosztási beállítások módosítása -> Összes hálózat -> Megosztás jelszavas védelemmel -> Jelszóval védett megosztás kikapcsolása
Persze csak ha nem gond, hogy bárki a hálón ráláthat a dolgaidra...
-
válasz
Nerazim #11015 üzenetére
Szia!
Összefoglalóban ott a repo linkje, plusz a telepítési információk hozzá.
https://repo.movieshark.xyz/
-
urgoz
aktív tag
-
cof
veterán
válasz
Nerazim #9722 üzenetére
Ez engem is idegesített főleg este, hogy matatni kellett a távirányító után mert hangosabbak voltak az effektek mint a beszéd. Aztán eszembejutott, hogy MPC-HC-n is volt olyan, hogy hang normalizálás. Kodira is megtaláltam a megoldást a neten, hangerő előerősítés 30dB-re tekertem nekem ez megoldotta a gondot tv-n kiadott hangnál.
Persze állitsd be alapértelmezettként minden médiához ha beválik.
-
törölt tag
Opensubtitles letöltése innen
the opensubtitles addon will no longer be available through our official addon repository.
we've come to this decision when we we're informed that opensubtiles has started to insert advertisements into subtitles.
Reklámok lesznek a feliratokban ezért vették ki a hivatalos repoból, viszont jobb alternatívát egyenlőre nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest