- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dave0825
őstag
Igen, repót nem is engedte, csak külön zip-pel. Hogy tudom csak a kodit frissíteni? Eddiginél CE-t frissítettem, azzal együtt ment a kodi is. Amúgy működünk igazából a mostani IAGL is, csak furcsálltam, hogy nem frissít. Rákerestem, elvileg elég lenne átírni az addon.xml-ben az xbmc.python verzióját 3.0.0-ra, és menne, de nem megy, próbáltam.
-
-
dave0825
őstag
Üdv. Nem magyar kiegészítő, de nem találtam másik topikot a kérdésemnek.
Internet Archive Game Launcher kiegészítőből a 2.1.8 van fönt, írja, hogy van frissítés, de nem engedi a 3.0.2-re frissíteni, mert szerinte az "xbmc.python (3.0.0 verzió) függőség nem elégíthető ki".
CoreELEC 9.2.6 van fönt, Kodi 18.9.0-val.
Van ötletetek, mitől nem tudja frissíteni? Van egy elérhető CoreELEC frissítés, azt még nem raktam föl, de a mostani is 1 hete lett frissítve erre.
-
snakebait
senior tag
Szia!
Köszönöm szépen, hogy reagáltál a hozzászólásomra és segíteni próbálsz, de a helyzet az, hogy reggel mikor írtam a bajomat akkor nem ment, azóta nem is néztem... Most meg bekapcsoltam kodit és meglepő módon működik mindkét kiegészítő. Fene sem érti🤔. Megnéztem azt az elérési útvonalat mobilon, nincs ott semmi log fájl nekem. Lehet azért mert nincs most hiba vele, megy rendesen? Nem értek ehhez.
Viszont megjegyzem, hogy én is külföldről nézem(Szerbia), de eddig az egy hónapos használat alatt mindig működött. -
Imi1981
veterán
9.2.6 és 9.2.7 - en próbáltam már többször is. Mi user error lehet abban ha telepítem és beallítom? Nem jól írtam nem darabos csak mintha nem 60 Hz-n menne hanem 24 Hz-en így tudom legjobban leírni. Pár skint már próbáltam de csak az a
Estuary modv2 - nél tapasztalom ezt! Black glass Nova, Aeon nox, eminence tök simán fut. Nem értem miért írod, hogy akkor használjam a gyárit? A kérdésem a gyári estuary skin - hez vonatkozott. -
-
Dolphine
addikt
válasz
golfvariant #34479 üzenetére
Igen, miért?
gyűrű
Akkor ezek szerint rssz következtetést vontam le. Furcsak volt, hogy a yahoo kiegészítő támogatása megszűnt, ezzel egyidőben meg kapom ezt a figyelmeztetést. Korábban is volt már olyan, hogyha valami nem volt a Kodi add-onban, akkor a Chronusban sem volt jó, ezért gondoltam, hogy a kettő összekapcsolódik.
Elnézést, hogyha ezzel valakit félrevezettem, pedig úgy tűnik, hogy nem csak én értettem így:
[link] [link] -
xtend
senior tag
válasz
snakebait #34476 üzenetére
egy kodi.log jól esne, hogy tudjuk mi a hiba, mert ebből nem jövünk rá, hogy nem jó azt kész.
Illeszd be az egész logot pl ide: [link] vagy pastebinre és linkeld ide a fórumba és akkor talán látunk vmit hogy nálad mi baj lehet.
Hol van a log fájl? [link] 2. bejegyzés 6. pontja a táblázatban katt az Expand gombra és kiírja, melyik oprendszeren hol találodszerk.: ja látom android:
ott ez a 3 lehetőség van, általában a másodikban találod a log fájlt
1- /data/org.xbmc.kodi/cache/temp/kodi.log
2- /sdcard/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/temp/kodi.log
3- /storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/temp/kodi.logszerk2.: illetve sok külföldi országban sem működik ez a kiegészítő! erről itt írtam [link]
-
Imi1981
veterán
A gyári estuary skint használva nem megoldható, hogy több kategóriát rakjak ki a fokepernyőn az oldalsó menübe? Van filmek, Sorozatok de nekem kéne kedvenc filmek, sport, baba mese és disney mesék. Estuary modv2 skinnel lehet de az lassabb, darabosabb és azért nem tetszik. A gyári estuary skinnel úgy oldom meg jelenleg, hogy kedvenchez adom de úgy könnyen törölhető ha úgy nyomjunk a távirányítót (asszony és sógornőm folyton törlik mert nők 😄 ) . Másik lehetőségem a Black glass Nova ami nagyon szép és gyors gördülékeny is de sógornőmnek az alap skin tetszik mert átlátható. Őrületbe kergetnek de azért megkérdezem hátha alap skinben is van valamiképp lehetőség több kategóriába kirakni a fokepernyőn a filmeket.
Remélem érthetően írtam 😁 . -
gyűrű
addikt
válasz
Dolphine #34477 üzenetére
Ennek semmi köze a kodi addonhoz.. Kevered a dolgokat. a kodi addon a közvetlen weblapról kapja az infókat, nincs semmi api...
Akinek még kell a 18-ra a működő yahoo weather innen letöltheti, frissítést ki kell kapcsolni..
-
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Nem rég használom a Kodi programot, kb. egy hónapja egy androidos tv boxon(tanix) és androidos mobilon. Ha hülyeséget kérdezek bocs.
Eddig a filmeket, sorozatokat mindig az Online filmek. me és az Online filmek ingyen kiegészítők segítségével néztem. Most egyikel sem sikerül, hibát dob mindkettő. Az egy dolog, hogy másik kiegészítő segítségével megtalálom a sorozatot(Mozicsillag), de én az előzőekhez szoktam és az is érdekel miért nem mennek azok a kiegészítők? Látom Vargalex készítette mindkettőt... Annyit csináltam, hogy megnéztem Msrepo-ban őket hátha van rájuk frissítés, de nálam azt mutatja nincs. Továbbra sem működik ez a két kiegészítő. Mi a teendő? 🤔😊
Ja, és még 18.9 kodi, nem frissítettem mátrixra. -
Márton
nagyúr
Dolphine írta, hogy megszűnik az API.
Vagy ez most mit jelent ránk, ingyenélőkre nézve?brazos: a yahoo miért nem reklamált soha a netkapcsolatra indulásnál?
ok, legyen vegyes a nyelv, soha nagyobb bajom ne legyen egy médialejátszóval
Egyébként olyan free addon nincs, ami több napra előre mutatja a szélerősséget is? -
brazos
senior tag
válasz
atyakukac #34471 üzenetére
Az eredeti exoshark repoból elérhető addon már rég nem frissül, ezt már többször is leírták itt a fórumban, tudnod kéne. Ami az msrepóból elérhető, az 1.5.6-os addon, abba ezek a függőségek vannak beírva.
addon id="plugin.video.exoshark" version="1.5.6" name="ExoShark" provider-name="ExoShark">
<requires>
<import addon="xbmc.python" version="2.19.0" />
<import addon="script.exoshark.artwork" version="1.0.0" />
<import addon="script.exoshark.metadata" version="1.0.0" />
<import addon="script.module.urlresolver" version="3.0.32" />
<import addon="script.module.resolveurl" version="5.0.07" />
<import addon="script.module.metahandler" version="2.9.0" />
<import addon="script.module.requests" version="2.12.4" />
<import addon="script.module.beautifulsoup4"/>
<!-- [ORION/] -->
<import addon="script.module.orion" version="1.2.0" optional="true"/>
<!-- [/ORION] -->
</requires>
Ebből az első függőség a Kodi verziók tartozéka, de külön is letölthető más tárolóból is.
https://livetvkodiserbia.com/kodi/zips/xbmc.python/
A második, harmadik negyedik és ötödik függőség elérhető az MS repóból, a metahandler, a requests, és a beautifulsoup4 függőség meg a Kodi-ban alapvető tartozék. De letölthetőek külön is, ha kell, zipként a megfelelő Kodi verziók repóiból is:
https://mirrors.kodi.tv/addons/matrix/script.module.beautifulsoup4/
https://mirrors.kodi.tv/addons/leia/script.module.beautifulsoup4/
http://mirrors.kodi.tv/addons/matrix/script.module.requests/
https://www.tvaddons.co/kodi-addons/show/script.module.metahandler/
Az ORION függőség az opcionális, ezt saját tárolójából kell letölteni és telepíteni.
https://repo.orionoid.com/repository.orion/
http://www.trailz.net/pub/addons/master/script.module.orion/Továbbra is ajánlott, ha nem találsz valami függőségi zip csomagot, akkor előbb a saját Kodi-d repójában nézz körül, ha ott nem lenne, akkor meg a Google-ba beírod a hiányzó függőség nevét, és keresgélsz a találatok között.
-
-
kismrina
csendes tag
válasz
MadMancs #34435 üzenetére
- nekem végülis tökmindegy, koax vagy optika, tévére vhs minőségért, rengeteg reklámért nem fizetünk, nem adunk pénzt.
- és akkor horizon go android app helyett lesz voda tv app is android telóra?
- egyébként nekem csak upc-voda koaxos net 300/20 3200 ft-ért előfizum van, vettem mibox-s t, ezzel kinyílt a világ előttünk.
- viszont van rokonnál horizon go..... -
brazos
senior tag
válasz
Márton #34467 üzenetére
Mégis milyen anomáliákról beszélsz?
Két kifogást említettél csak meg fentebb, abból az első eleve nem hiba, mert a netkapcsolatot neked kel elintézni, bekapcsolni hogy az addon tudjon induláskor frissíteni. Tehát ez kamu kifogás, inkább nyafogás.
A második problémádat sem igazán értem, hiszen a főbb kijelezni valók ebben is magyarul jelennek meg, egyedül a hivatalos weboldalról beolvasott összesítésben megjelenített adatokban van pár angol kifejezés, amit azért már illene ismerned. És talán arra is emlékezz vissza, -igaz régebben volt- hogy a yahoo weboldala is kezdetben angol volt, és az első kodi addonokban is angol nyelvű adatokat kaptál. Sőt, ha most felmész oda, alapból szintén angol nyelvű adatokat kapsz.
yahoo.com/news/weather/hungary/budapest/budapest
Szóval milyen anomáliákra is gondolsz? -
brazos
senior tag
válasz
Márton #34460 üzenetére
A https://www.gismeteo.com/ weboldala alapvetően angol nyelvű, az oldal alján más nyelvekre, pl. orosz, ukrán, lengyel stb. állítható át a weboldal nyelve. Az addon beállításában is van pár nyelv, de közvetlenül magyar nyel nincs, viszont egy lehetőség azért adott, a kodi user interface-t beállítva magyar lehet az addon bizonyos nyelve - feltéve, ha a kodi magyar nyelvre van beállítva- de ekkor sem lesz minden kijelzés magyarul kiírva, pl. az összesítésben leírtak így is értelemszerűen angolul fognak a weboldalról beolvasódni, és a Kodi-ban megjelenni. Ez tehát nem az addon hibája, az addon csak azt a nyelvet tudja beállítani, amit a weboldalon is be lehet álítani. Szerencsére az addonban ott van az első sorban az említett user interface lehetőség, mint alternatív megoldás.
A Gismeteo alapvetően az ip címből állapítja meg a saját weboldalán a szükséges nyelvi beállítást, és a lekérdezendő helyet. illetve még geolokációs adatokból is, valamint van egy kézzel beírható helyválasztó lehetőség is: [link]
Ha teszem fel a Ferihegyi időjárás jelentés érdekel, úgy a kézi beállításokban ezt megadva és leokézva(Save), a weboldal erre fog automatikusan beállni, és a legközelebbi weboldal nyitáskor is ezt fogja mutatni:Az addon beállításaiban megadjuk pl. a Budapesthez tartozó két lehetőséget, ebből a másodikat, a Ferihegyet tesszük elsőkénti helynek, -Location 1- és ha mindig ezt az előrejelzést akarjuk látni a Kodi-ban is, -nem pedig váltakozóan a Magyarországi többi időjárás jelzését- akkor a beállításban, lásd a képen, a Current location ne legyen bejelölve!
És akkor a Kodi időjárásjelentés mindig Ferihegyi adatokkal szolgál majd. Az addon a Kodi indulásakor megpróbál a weboldalról friss adatokat lekérni, ezért kell a Kodi indulásakor élő netkapcsolat, (vezetékes, vagy wifi) ellenkező esetben jön a hibajelzés a kapcsolódás sikertelenségéről.
-
Márton
nagyúr
Ha rázoomoltam egy fotóra, annak mindig csak a közepét láthatom? Nincs valami panning lehetőség?
-
CirrMee
addikt
Digi Online a Matrix alatt felejtős, vagy van már valami kompatibilis verzió?
-
brazos
senior tag
válasz
Dolphine #34456 üzenetére
A két verzió egyidőben jelent meg 2020 októberében, és került bele a két kodi verzió tárolóba.
A lényeges különbség a két verzió között az addon nevén kívül a szükséges python verziószáma: (a többi szükséges függőség verziószáma megegyezik)
A sima leia-hoz való:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<addon id="weather.gismeteo" version="0.5.2" name="Gismeteo" provider-name="vl.maksime">
<requires>
<import addon="xbmc.python" version="2.25.0"/>A matrixhoz való:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<addon id="weather.gismeteo" version="0.5.2+matrix.1" name="Gismeteo" provider-name="vl.maksime">
<requires>
<import addon="xbmc.python" version="3.0.0"/> -
blakey
titán
válasz
brazos #34457 üzenetére
Kodi weather repo része.
-
brazos
senior tag
válasz
atyakukac #34432 üzenetére
A neten keresd meg, a Google segít!
Például:
script.module.orion (Compatibility: Frodo 12.x - Leia 18.x)
https://kodi-addons.me/addon/script.module.orion/script.module.win_inet_piton ( script.module.win_inet_pton-master.zip)
http://appel-hh.de/index.php?dir=kodi/scripts/&sort=m_time&sort_mode=d
https://github.com/add-ons/script.module.win_inet_ptonscrypt.module.cryptopy
https://www.tvaddons.co/kodi-addons/show/script.module.cryptopy/
http://number1guru.com/addons/modules/script.module.cryptopy/
https://repoil.club/script.module.cryptopy/
script.module.cryptopy.master.zip
https://github.com/bstrdsmkr/script.module.cryptopyplugin.video.gdrive
https://www.tvaddons.co/kodi-addons/show/plugin.video.gdrive/
https://github.com/ddurdle/ddurdle.github.io/blob/master/repository.ddurdle/plugin.video.gdrive/plugin.video.gdrive-0.8.66.zipEgy alternatív telepítési megoldás:
https://hunrepo.github.io/exoshark/installrepo.html -
Tibor66
újonc
A Kodi frissült Matrixra
-
Tibor66
újonc
A Lodi Mátrix rangja frissült és MS már nem tartalmazza Médiaklikket
-
janky1216
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbiakban kérném a segítségeteket.
Néhány napja folyamatosan megjelenik a képen látható üzenet a KODI-ban.
Valamelyik addon csinálhatja, ezért már az összes telepített addon-nál újra bejelentkeztem a Trakt fiókomba, de az üzenet továbbra is folyamatosan előugrik.Tud valaki esetleg valami megoldást rá?
Előre is, köszi!
-
cof
veterán
válasz
Chesterfield #34439 üzenetére
Megy már. Frissítsd az MSrepo-t. Ha zip-ből telepítetted anno csak a kiegészítőt, akkor töltsd le a repo-t.
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Androidos Sony tévén frissült a Kodi 19-es verzióra, és az RTLmost nem megy rajta.
Van esetleg ehhez már működő verzió?
Hogy tudom a legegyszerűbben megoldani, hogy legyen?Köszönöm
-
Tibor66
újonc
A médiaklikk hol található? A movieshark -on nem találtam.
-
Zsoly
tag
Valami miatt állandóan kilép a Kodi. Gondolom a struktúrával van baj, de van arra valamilyen program ami megmondja mi a baj? A jelentést látom, de az nekem semmit sem mond
-
MadMancs
veterán
válasz
kismrina #34434 üzenetére
Téves. Voda TV koaxon és optikán IS működik. Csak optikán OTT (netes) a stream, addig koaxon hagyományos DVB-C. Nekem is van VodaTV box koaxon. Hogy Te nem tudsz róla hogy megszűnik az egy dolog, de megfog, ez tény. Pontos időpont nincs. Az biztos hogy 1 éven belül mert 2022 ig van jogosultsága Vodának a Liberty cuccait használni. Márpedig Horizon platform is Liberty tulajdon.
(Liberty Global az EX UPC tulajdonosa)
-
atyakukac
csendes tag
két kérdésem lenne: az EXOSHARK kiegészítőt szívesen használom a exosahark repóból telepítve, most az ms repóból próbáltam telepíteni és azt írta ki hogy a "sript.module.orion", "script.module.win_inet_piton" ,"scrypt.module.cryptopy","plugin.video.gdrive" nem elérhető- ezután csak a mégse gomb van ( igy frissül?) honnan érhető el az említett függőség.
az ms repoban lévő vagy a saját repoban lévő van karbantartva?
rpi+libre elek 9.6.2+18(leia)
(19 alatt is fog működni) -
Zsoly
tag
Miért van az, hogy megtalálja a filmhez tartozó borítót/leírást, de nem adja hozzá sem kézi sem automata módon?
Más: feliratnál sehol nem találok olyan beállítást, hogy magyart keressen és persze csak angolokat talál az opensubtitles, miközben számítógépen látom,hogy van. Valami mást kellene beállítsak? -
-
mlado
csendes tag
Sziasztok.Nem tudom ezt meg lehet e kérdezni.Ha nem elnézést, total láma vagyok .Androidos tévén van telepítve a Kodi.Van digi online hozzá férésem.Be lehet állítani ,hogy lássam?Sajna albiba mentem és nincs bekötve semmi.Ha be lehet állítani,van ahhoz vmi útmutató?Lépésről lépésre.Magyar nyelvet tudtam beállítani,de semmi több útmutatót nem találtam.Köszönöm a válaszokat.Ha nem lehet kérdezni, elnézést.
-
cof
veterán
válasz
interstate76 #34417 üzenetére
Nem tudni. Még arra sincsen pontos dátum, hogy mikor szűnik meg a HorizonGO, nagy a káosz a Vodánál. A VTV app az egyelőre QR kódos belépéssel működik, szóval oda mindenképpen kell egy VTV BOX is.
-
Gaben92
őstag
válasz
picur10 #34420 üzenetére
Anime ügyében az egyetlen normálisan működő megoldás a ZeroQI által fejlesztett Absolute Series Scanner + HTTP Anime Metadata Agent. (Röviden ASS és HAMA, 2 külön cucc). Viszont mindkettő Plex plugin.
Nálam gyakorlatilag csak amiatt van Plex mert a ~3TB Animét más nem tudja lekezelni értelmesen. Egyszerűbb dolgok még talán mennek Kodival, de absolute order vagy mondjuk egy Gintama ARC-okra osztása, vagy Special-ok kezelése, stb. kb totál esélytelen. Aztán a Noragami például pont jó példa ahol az Aragato néhol külön van kezelve, nem mint S2. Durarara!! viszont a legjobb példa ami sorrendben:
Durarara!!
Durarara!! X2 Shou
Durarara!! X2 Ten
Durarara!! X2 KetsuEzt valamelyik oldal S1-S4-nek kezeli, valamelyik 4 külön animének, van amelyik 2 animének (sima 1 szezonnal, X2 hárommal), illetve van amelyik 2-nek (sima + X2 összevonva mint második évad).
Szóval jah... Plex nélkül elég macerás az anime.
Szerk:
ASS+Hama azért tudja a dolgát. Mondjuk ez Infuse, nem Kodi...
-
picur10
aktív tag
válasz
picur10 #34387 üzenetére
Próbálkoztam, átmozgattam az Anime almappát és csak azt adtam hozzá forrásként első lépésként. Sajnos nem megy
Így néz ki a forrásként megadott mappa:
Mindössze két sorozatot tesz be:
Naruto Shippuuden-t: 4 évadot (ami csak 88 rész a 426-ból) és egy 0. évadot, amit teljesen más névvel össze-vissza kiválasztott részekből rak össze, tehát a cím és a tartalom teljesen más. A részek számozása egyforma: 001-426-ig. A thetvdb.com 22 évadra szétbontja, de akkor miért csak 4-et talál?A My Hero academia-t: Ahol 3 évadot talál a 4-ből és OVA-kal és a két nagy filmmel nem kezd semmit.
A Naruto, Naruto OVA, Noragami teljesen kimarad, nyoma sincs. Próbáltam a themoviedb.org-ot (api hozzá van adva) a thetvdborg, ott annyi a különbség, hogy a Shippuudenből csak 3 évadot talál, nem négyet
Kipróbáltam a tvmaze-t, a xem-et, minden elérhetőt, de csak négy évadot talál.
A kérdéseim:
1. Okozhatja a Mátrix? Rakjam fel inkább a 9.2.7-et?
2. Hozzáadható úgy a forrás, hogy fájl szinten lássak mindent? Az is jobb, mint ez a kínlódás.
3. Ideiglenesen beállítható, hogy a tv kikapcsolásával a box még fusson és elérjem pc-ről?
4. Lehet úgy hozzáadni forrást, hogy egy almappa kimaradjon, hogy azt majd külön forrásként adjam hozzá?
5. A webes felületről nem lehet ezeket a forrás hozzáadásokat csinálni? Kényelmesebb lenne, mint a tv előtt ülve egerészni.Köszi!
-
kuksa90
őstag
Sziasztok!
Nem boldogulok a Kodival belső hálón. Nem látja a médiaszervert. Valami elvetemült átjárót akar használni, ami természetesen nem létezik. Hol tudom konfigutálni? Proxy nincsen.
-
blakey
titán
válasz
interstate76 #34417 üzenetére
Ahogy most az előfizetéshez jár a Horizon Go úgy a megszűnésével járni fog a Vodafone TV.
-
mikrofon
veterán
Igen a mátrix. Bár emlékeim szerint előtte se ment, de lehet rosszul emlékszem. Igazából az opensubtitles feliratkezelőt szoktam használni. De egyik este nem ment. Nem az addon-nal volt a bej, mert a honlap is elérhetetlen volt. Akkor szembesültem vele, hogy a supersubtitle addon nem ment míg a hozzátartózó honlap pedig ment. Azóta többször próbáltam és továbbra se megy.
-
-
Zsoly
tag
Sziasztok, két kérdés:
- iso file-t lejátszik a kodi?
- ha egy mappába belépve állandóan kilép a program, miként lehet megtudni, hogy mivel/mikkel van baja? -
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Adott 2 ugyanolyan eszköz, melyen futtani akarom a RTL-most addon-t. Oldalra be vagyunk reggelve, annó kaptunk vidanetes szolgáltatótól kódot, melyet a hivatalos oldalra beírtam.(ez valami pluszt ad, fejből meg nem modnom mit)
Az egyik boxon megy az RTL most, a másikon sajnos a sorozatok nem indulnak el.
Khadas VIM3L1 : CE Matrix 19 - Addon : RTL most 2.2.19-es, Inputsream Adaptiv + helper beállítva. => itt megy az RTL most, pár sorozatot elindítottam
Khadas VIM3L2 : CE 9.2.7 - Addon : RTL most 2.2.19-es, Inputsream Adaptiv + helper beállítva. => itt nem megy:
Hibajelenség a 2-es boxon: sorozatok bejönnek, bármelyikre megyek elkezd tölteni de nem indul el.
Amivel próbálkoztam:
- letöröltem mindhárom alkalmazást + repot
- Movieshark 2.7.1-es zip.et leszedtem majd újra feltettem és a progikat is, de semmi.
- Inputadaptive esetén csináltam remove "Viewvalamit" utána újrahúzta a recovery OS-t vagy pontosan mi is a neve.Mivel más CE verzió a különbség annyi, hogy verzióban a Adaptive + Helper nem egyezik meg a verziószám, ezenkívül mindkét beállítás ugyanaz.
Van valakinek ötlete mivel tudom életre kelteni a VIM3L2-es gépet?
CE Mátrixot majd felteszem, csak most nincs kedvem újrakonfigurálni az addonokat.Segítséget előre is köszi.
-
mikrofon
veterán
Sziasztok,
a super subtitles kodi addon működik nektek ?
-
aky01
tag
Készítettem egy kiegészítőt a NAVA szabad videóihoz.
Lehetőség van benne csatorna, vagy műfaj szerinti listázásra, ill. keresőt is kapott.
A találatok rendezési módja a beállításokban módosítható.
A szalagon lévő műsorok visszahívása is működik, a weboldalhoz hasonló módon.
Rádió adások és egyéb audio tartalmak lejátszása jelenleg nem működik. Ezért ezeket nem is listázza az addon.
Kodi 18.9/19-en tesztelve.
MS repóból telepíthető. -
aldebaran
addikt
A filmek tartalmánál azt írja, hogy *elrejtve spoiler védelem miatt*
Ezt hogyan lehet kiiktatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OpenWRT topic
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest