Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
többfajta kodi verziókat használok évek óta de ilyet nem tapasztaltam
igaz beta v. soha nem használtam lehet pont az a gond..
a kodi video settingsbe a hardveres dekodolas be van kapcsolva akkor gondmentes a videózásdroidon. pc n windows ba lehet a hardveres dekodot modositani de nem biztos,hogy jobb lesz,ismerem..
-
blakey
titán
A PKC fejlesztője kizárólag a stabil kiadásokra "fejleszt", azaz a stabil beta2-vel jól működik a legújabb 3.8.3-as verzió. Tehát ha PKC-zni akarsz, akkor ne telepíts Nighly-t. Ha Nightly-t akarsz használni, akkor ajánlom inkább a PM4K, ez nem épül bele a Kodiba, külön kiegészítőként használható, stabil, jó, legalábbis nálam. Android TV alatt használok Nightly Omegát és jól működik, PKC-t csak Omega Beta2-vel és Nexus-szal (Maven) használom.
-
Mano66
senior tag
Próbálkoztam egy kicsit. A kodinak semmi baja nincs. Ha csak kodi alól csatolóm fel a mappákat minden működik rendesen. De ha telepítem a PKC-t vagy az Emby-t rögtön borul minden. Akkor csak a Plex vagy az Emby szerverről játszik le tartalmakat a hálózati lejátszás meghal. A PKC és az Emby fejlesztőknek kell lépni valamit, hogy megoldódjon ez a hiba.
-
blakey
titán
Valamennyire működik, de nekem gyakran dobott 1-1 furcsa hibaüzenetet, nem mindig akarta normálisan elindítani, stb. Amúgy telepíthető, csak a következőt kell megcsinálni, telepíted a repot, majd a .kodi/Addons/plugin.video.plexkodiconnect/addon.xml fájlba ezt beírod:
<extension point="xbmc.addon.repository" name="PlexKodiConnect Repository Kodi 19 Matrix">
<dir>
<info compressed="false">https://raw.githubusercontent.com/croneter/binary_repo/master/stable_py3/addons.xml</info>
<checksum>https://raw.githubusercontent.com/croneter/binary_repo/master/stable_py3/addons.xml.md5</checksum>
<datadir zip="true">https://raw.githubusercontent.com/croneter/binary_repo/master/stable_py3/</datadir>
</dir>
</extension>
7-10-ik sor, bekerült a <dir>és a
</dir> -
blakey
titán
A PKC-val nincs gond 4K Maxon, nálam jól teljesít, igaz, régóta nem frissítettem, így nálam is egy régebbi verzió fut. A PKC "simán" Kodi alól fut, annyi, hogy a PKC és a Kodi között létrejön egy "híd", ami biztosítja a naprakész adatbázist, nálam pontosan úgy viselkedik ahogy a MySQL is tette, szóval, ha jól van beállítva, akkor 0 probléma van a lejátszással, mert maga a Kodi játssza le a tartalmakat. Amennyiben téves beállításokat alkalmazol a két program közötti szinkronizálására (PKC és Kodi), akkor sajnos problémák adódhatnak. Én is használok advancedsettings.xml-t, tehát az működik PKC-val, a Plex kiegészítőt felejtsd el, az nem a Kodit használja, önálló lejátszóként próbálkozik a lejátszással, kisebb, nagyobb sikerrel. Voltak olyan Kodi verziók, ahol jól működött, én soha nem használtam.
#4591 gyűrű
A PKC-t miért kukázná? Ezzel az erővel én is írhatnám, hogy kukázd a MySQL-t, mert kb. ua. a kettő lényege, központi adatbázist biztosít több eszköz (Kodi) számára, ráadásul a Plex még többre is képes a MySQL-hez képest. -
blakey
titán
Eszköz és/vagy beállítás probléma. a PKC csak adatbázist biztosít, tehát ha akad, akkor a Kodival lehet a probléma. Probléma leírásakor hasznos egy naplófájl, de ha nincs, akkor nem árt tudni, hogy milyen eszközön, milyen Kodival, stb. Az anyagok teljes címét nem "egészséges" ennyire nyilvános leírni. Egyébként szerezz be egy másik verziót.
-
blakey
titán
Kodi alól a Plex 2 módon érhető el, egyik, telepíted a Plex kiegészítőt a Kodi tárólóból és külön a kiegészítő indításával éred el, a másik, hogy telepíted a PlexKodiConnect kiegészítőt, ami integrálódik a Kodiba és utána már nem kell vele foglalkozni, olyan mintha a Kodi alól indítanád.
MySQL-t telepíthetsz a NAS-ra, nekem is azon futott, telepíteni kell a phpMyAdmin-t, ami természetesen elérhető a NAS-ra, itt egy régebbi videó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest