- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Oké, ezzel tisztában voltam eddig is, a kezdetektől tudni, hogy a Netflix (is) nagyon megválogatja milyen eszközre engedélyezi akár csak a HD felbontást. Viszont gondoltam, ha ez elvileg mehet FHD-ban egy "nemhivatalosa" CE-s Box-on (kicselezve), akkor azt is megtudnák oldani valahogy, hogy hardverből is menjen. Jó, ennek technikai részletei biztos elég bonyolultak. Akkor viszont nincs más, mint az S922X, mert FHD-ban azért már elég jók a Netflix stream-ek (bár azokból is már több szokott lenni, sokszor nagyon eltérő bitrátával), de azért ez alá nem adnám minőségben. Már csak az kellene, hogy legyen több olcsó kínai S922X Box is és persze normális CE is rá. Nem tudom erre mennyi esély lehet még a jövőben.
(A Netflix-es HDR-t, meg főleg a DV-t meg sem említem, pedig ahhoz sem kellene feltétlenül UHD stream.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged