- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Oké, ezzel tisztában voltam eddig is, a kezdetektől tudni, hogy a Netflix (is) nagyon megválogatja milyen eszközre engedélyezi akár csak a HD felbontást. Viszont gondoltam, ha ez elvileg mehet FHD-ban egy "nemhivatalosa" CE-s Box-on (kicselezve), akkor azt is megtudnák oldani valahogy, hogy hardverből is menjen. Jó, ennek technikai részletei biztos elég bonyolultak. Akkor viszont nincs más, mint az S922X, mert FHD-ban azért már elég jók a Netflix stream-ek (bár azokból is már több szokott lenni, sokszor nagyon eltérő bitrátával), de azért ez alá nem adnám minőségben. Már csak az kellene, hogy legyen több olcsó kínai S922X Box is és persze normális CE is rá. Nem tudom erre mennyi esély lehet még a jövőben.
(A Netflix-es HDR-t, meg főleg a DV-t meg sem említem, pedig ahhoz sem kellene feltétlenül UHD stream.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest