Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #2788 üzenetére
Bocs, de nem azt kérdeztem, hogy a médiatárban mi és hogyan működik, mert nem azt használom. Nekem a File nézet a tökéletes, több okból is (pl több verzióban van meg egy film/rész és tudni akarom pontosan melyik, melyik). Mint írtam eddig működött, ha új részt töltöttem le, akkor mikor beléptem pár másoperc múlva kirakta a kis thumbnail-keket, de most nem. Amúgy file nézetben ugyan úgy van "megnézve" jelölő pipa, csak ezt akkor is kirakja, ha csak belenéztem és nem néztem végig.
Meg ilyenkor, amikor pl. ha így egy sorozat mappájába belépek, akkor a beállított Fanart háttér helyett egy "piros függönyös mozi nézőtér" háttérképet rak be. Miután már elindítottam a videót és vissza lépek, akkor már ott van a thumbnail is és a rendes Fanart is. Ezt nem értem.
Elvileg amikor belépek egy új mappába, vagy ahová új videók vannak letöltve, akkor azt is ellenőriznie kellene, és pár másodperc múlva kirakni a thumbail-eket és a rendes fanart-ot. Legalábbis eddig a sima Confluence-en így működött. Kerestem rá beállítást a Xfluence Skin-ben, de nem hiszem, hogy van ilyen, vagy csak nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő